Sve smo blizi novom ratu sa Siptarima to je samo pitanje dana

Upravo tako., isto kao sto su siptari radili sa ovk.... njih su ameri obucavali i savetovali, tako da valjda znaju kako se to radi...
samo iskopirati....
ako nema dovoljno veterana i vojnika, koji bi isli , u krajnjem slucaju uzeti placenike ,
vratiti im istom merom kao sto su radili oni pre 99.

Siptari su placali svoje oko 2000 maraka mesecno, u ono vreme, da se bore i vrshe teroristicke akcije protiv nase policije. Kad bi Srbija npr. platila vojnika 1000 Evra mesecno (plus regulisana penzija i stambeno pitanje, ako se ostane duze od 5 godina)... ne bi imali nikakvih problema sa brojem dobrovoljaca - morali bi da ih odbijaju. Pa ameri daju drzavljanstvo placenicima posle 5 godina sluzbe. Placaju ih 1/3 onoga sto daju americkim vojnicima za isti posao, ali im obecaju drzavljanstvo. Dakle, to nije ni nemoguc ni neki nov princip.

Izraelci daju posao, stan i sve ostalo regulisano, onima koji dodju u Izrael i nasele se u novo izgradjenim neseljima na granici sa Palestincima...

Ali pre toga, treba Srbija da se ocisti od izdajnika i bezmoralne korumpirane mase na svim pozicijama... jer kako stvari stoje, svi u poslednjih 20 godina misle samo na sebe, svoju fotelju i sto brze punjenje svojih dzepova, Srbija im dodje samo kao postapalica za prikupljanje glasova.

Poslednja izmena:
LOL pa ja sam to govorio, a i pisao, pre 2012-e.

Parafraziracu moje prorocke reci:

"Znam da zelite da glasate protiv Tadica, ali nemojte glasati za Nikolica i Vucica, to su dve najvece ljige koje je Srbija ikada videla. Ako mislite da je Tadic izdajnik, tec ce te videti sta je izdaja ako oni dodju na vlast."

Razni Tiksiji su me tada nazivali kukavicom i defetistom, a da, i zutim retardom, i ipak su glasali za SNS.

Sada će i sami da ispaštaju zbog toga.

Ne znam da li pratite sva ova desavanja oko Kosmeta u zadnje vreme situacija je maksimalno zaostrena, danas KFOR i siptarski teroristi treniraju u Dragasu zauzimanje severa Kosmeta, siptarski teroristi su povukli svoje snage sa juga i uputili ih ka severu Kosmeta, zabranjuje je se sloboda kretanja , Srbi maltretiraju i hapse tako da je novi rat samo pitanje dana - ne zato sto ga mi zelimo vec zato sto ga oni zele.

Samo je pitanje dana kada ce vojno upiasti na sever Kosmeta krenuti da hapse i ubijaju Srbe i etnicki ih ciste po mom misljenju sve po nalogu zapadnih mentora.

Ako nasa vlast nista ne preduzme Srbi ce biti proterani i imacemo siptarske teroriste na tzv administrativnoj liniji tj na Kopaoniku i Rogozni koji ce nastaviti da pucaju na nas , da upadaju na teritoriju centralne Srbije kao sto to rade uostalom na liniji izmedju opstina Kursumlija i Podujevo. .

Ako posalju vojsku i policiju da brani Srbe imacemo rat sa Siptarima na severu Kosmeta a moguce i sa NATO paktom.

Sta nam je ciniti sta mislite?
Da ideš u teretanu i streljanu, ionako je u Kumanovu potpisano samo PRIMIRJE.
Znači ništa novo tu nema nego samo moguć nastavak...

Za kondicioni trening u početni stav...

Jen dva tri četri
Drugi dva tri četri...

tenor.gif

- - - - - - - - - -

Što se tiče mene i porodice mi ćemo im na izborima smanjiti razliku.

Uzmi im lične karte za svaki slučaj a i po običajima glasanja na Kosovu.

Jen dva tri četri
Drugi dva tri četri...

tenor.gif

Pa da, primirje u Kumanovu kojim smo se skroz povukli sa zaracene i pobunjene teritorije. Ipak smatram da kod primirja treba se ukopati i zauzeti dobru poziciju na severu Kosova barem a ne skroz se povuci. Ipak je to poraz i povlacenje i pre svega sklapanje mira a ne primirja.

Jen dva tri četri
Drugi dva tri četri...

tenor.gif

- - - - - - - - - -

Uzmi im lične karte za svaki slučaj a i po običajima glasanja na Kosovu.

30c0ope.jpg

Za sad mirno spavam dok me cuva Vulin

Poslednja izmena:

Back