2600
Domaćin
- Poruka
- 3.744
Teska prica brate... i da ljosne vlast zbog nelegitimnih izbora, opet posle neko mora da upravlja drzavom... ne znam, znam samo da je prica o ratu besmislena kada ti je Vulin ministar odbrane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako., isto kao sto su siptari radili sa ovk.... njih su ameri obucavali i savetovali, tako da valjda znaju kako se to radi...
samo iskopirati....
ako nema dovoljno veterana i vojnika, koji bi isli , u krajnjem slucaju uzeti placenike ,
vratiti im istom merom kao sto su radili oni pre 99.
LOL pa ja sam to govorio, a i pisao, pre 2012-e.
Parafraziracu moje prorocke reci:
"Znam da zelite da glasate protiv Tadica, ali nemojte glasati za Nikolica i Vucica, to su dve najvece ljige koje je Srbija ikada videla. Ako mislite da je Tadic izdajnik, tec ce te videti sta je izdaja ako oni dodju na vlast."
Razni Tiksiji su me tada nazivali kukavicom i defetistom, a da, i zutim retardom, i ipak su glasali za SNS.
Sada će i sami da ispaštaju zbog toga.
Kad krećeš?
Pogledajte prilog 537032
Koji si od ovih junaka ili si po običaju propustio postrojavanje?
Svi cemo da ispastamo, ako ovi ostanu na vlasti.![]()
Da ideš u teretanu i streljanu, ionako je u Kumanovu potpisano samo PRIMIRJE.Ne znam da li pratite sva ova desavanja oko Kosmeta u zadnje vreme situacija je maksimalno zaostrena, danas KFOR i siptarski teroristi treniraju u Dragasu zauzimanje severa Kosmeta, siptarski teroristi su povukli svoje snage sa juga i uputili ih ka severu Kosmeta, zabranjuje je se sloboda kretanja , Srbi maltretiraju i hapse tako da je novi rat samo pitanje dana - ne zato sto ga mi zelimo vec zato sto ga oni zele.
Samo je pitanje dana kada ce vojno upiasti na sever Kosmeta krenuti da hapse i ubijaju Srbe i etnicki ih ciste po mom misljenju sve po nalogu zapadnih mentora.
Ako nasa vlast nista ne preduzme Srbi ce biti proterani i imacemo siptarske teroriste na tzv administrativnoj liniji tj na Kopaoniku i Rogozni koji ce nastaviti da pucaju na nas , da upadaju na teritoriju centralne Srbije kao sto to rade uostalom na liniji izmedju opstina Kursumlija i Podujevo. .
Ako posalju vojsku i policiju da brani Srbe imacemo rat sa Siptarima na severu Kosmeta a moguce i sa NATO paktom.
Sta nam je ciniti sta mislite?
Što se tiče mene i porodice mi ćemo im na izborima smanjiti razliku.
Da ideš u teretanu i streljanu, ionako je u Kumanovu potpisano samo PRIMIRJE.
Znači ništa novo tu nema nego samo moguć nastavak...
Za kondicioni trening u početni stav...
Jen dva tri četri
Drugi dva tri četri...
![]()
Što se ti javljaš, nije reč o zapadnim šiptarima?
Da ideš u teretanu i streljanu, ionako je u Kumanovu potpisano samo PRIMIRJE.
Znači ništa novo tu nema nego samo moguć nastavak...
Za kondicioni trening u početni stav...
Jen dva tri četri
Drugi dva tri četri...
![]()
- - - - - - - - - -
Uzmi im lične karte za svaki slučaj a i po običajima glasanja na Kosovu.
Тихомире јеси ли спреман?