Sve smo blizi novom ratu sa Siptarima to je samo pitanje dana

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.459
Ne znam da li pratite sva ova desavanja oko Kosmeta u zadnje vreme situacija je maksimalno zaostrena, danas KFOR i siptarski teroristi treniraju u Dragasu zauzimanje severa Kosmeta, siptarski teroristi su povukli svoje snage sa juga i uputili ih ka severu Kosmeta, zabranjuje je se sloboda kretanja , Srbi maltretiraju i hapse tako da je novi rat samo pitanje dana - ne zato sto ga mi zelimo vec zato sto ga oni zele.

Samo je pitanje dana kada ce vojno upiasti na sever Kosmeta krenuti da hapse i ubijaju Srbe i etnicki ih ciste po mom misljenju sve po nalogu zapadnih mentora.

Ako nasa vlast nista ne preduzme Srbi ce biti proterani i imacemo siptarske teroriste na tzv administrativnoj liniji tj na Kopaoniku i Rogozni koji ce nastaviti da pucaju na nas , da upadaju na teritoriju centralne Srbije kao sto to rade uostalom na liniji izmedju opstina Kursumlija i Podujevo. .

Ako posalju vojsku i policiju da brani Srbe imacemo rat sa Siptarima na severu Kosmeta a moguce i sa NATO paktom.

Sta nam je ciniti sta mislite?

Poslednja izmena:
Da se predamo odma, jer ćemo to svakako uraditi posle...

dobro predamo se i siptari nastavljaju da upadaju u centralnu Srbiju da pljackaju ubijaju.

To ti podrzavas?

Ja ne.

Ja trazim da se podeli narodu oruzje i legalizuje upotreba dugih cevi i obnovi koncept narodne vojske...

Onda da napravimo gerilske jedinice ciji ce zadatak biti upad u dubinu neprijateljske teritorije , likvidacije terorista, diverzije , bombardovanja, napadi i zasede za neprijatelja.

Nisu moji preci krvarili gace po Albaniji Krfu i solunskom frontu da bi mi siptarima svetu srpsku zemlju na tacni predavali.

Snage KFOR-a na Kosovu i Metohiji nastavile su sa ciklusom vežbi, a mediji prenose da su prištinske vlasti aktivirale akciju "Čelični prsten".

18829629945c7076068b1c6673985349_v4_big.gif

Snage KFOR-a izvode vežbu kako bi, kako se navodi, bile spremne za brzo delovanje na teritoriji celog Kosova, radi sprečavanja bilo kakvih pretnji koje bi mogle da ugroze tu teritoriju.

Današnja vežba se sprovodi na jugu Kosova, gde snage KFOR čuvaju i bezbednost i okruženje.

"Ovaj put vežba je održana u opštini Dragaš i u nju je uključena Multinacionalna zapadna borbena grupa", saopšeno je na zvaničnoj stranici KFOR-a.

Prištinske vlasti su aktivirale akciju "Čelični prsten", koja podrazumeva blokadu putnih pravaca, kao i kontrolu vozila i lica i policija se nalazi na svim alternativnim prelazima, preneli su pojedini beogradski tabloidi.

Telegraf.rs prenosi da je KPS povukla delove pograničnih jedinica sa prelaza prema Severnoj Makedoniji i Albaniji i da će pripadnici tih jedinica biti raspoređeni na Severu Kosova i Metohije.

Oni će, navodno, imati samo jedan zadatak, a to je blokada alternatnivnih puteva koji vode iz centralne Srbije ka severu Kosmeta.

Portal navodi da se akcija dovodi u vezu čak i sa tajnim spiskovima "viđenijih Srba", protiv kojih se pripremaju optužnice.

Alo.rs takođe prenosi da izvori bliski kosovskoj policiji navode i da postoje naznake da će sprovesti hapšenje srpskih funkcionera sa Kosova.

Neimenovani izvor Alo.rs navodi da kosovska policija primenjuje operativni plan "čelicni prsten" zarad zastrašivanja Srba, koji podrazumeva blokadu putnih pravaca kojima se građani kreću, kao i kontrolu vozila i lica.

Međutim, TV Prva nije uspela da dobije potvrdu iz kosovske policije da je ta akcija pokrenuta.

Kako javlja dopisnik te televizije, nikakva vanredna situacija ne postoji. Radi se o pojačanom prisustvu kosovske policije i carinika na administrativnim prelazima ka centralnoj Srbiji, zbog sprečavanja šverca robe, a to pojačano prisustvo carinika i policije traje već 20 dana.

Simić: Srbi zabrinuti zbog pojačanog prisustva policije
Srbi iz opština Leposavić i Zubin Potok na severu Kosova i Metohije primetili su pojačano prisustvo policijskih formacija u delovima prema administrativnoj liniji sa centralnom Srbijom, rekao je Tanjugu potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

On je to rekao povodom pisanja nekih medija da su prištinske vlasti aktivirale akciju "Čelični prsten" koja se povezuju sa tajnim spiskovima viđenijih Srba protiv kojih se pripremaju optužnice, ali i zbog taksi, odnosno na prevoz robe iz centralne Srbije.

Akcija podrazumeva blokadu putnih pravaca, i kontrolu vozila i lica, a policija se nalazi na svim alternativnim prelazima.

Simić kaže da su Srbi zabrinuti zbog pojačanog prisustva policije, ali i zbog najave podizanja "montiranih optužnica", i apeluje i na Srbe i na Albance da ne nasedaju na provokacije.

Navodi da postoje informacije koje ukazuju da je namera prištinskih vlasti da se Srbi "obezglave", odnosno da ostanu bez onih ljudi koji mogu da sačuvaju mir i bezbedbnost, ali i istovremeno da pruže otpor bilo kakvoj agresiji na sever KiM.

Navodeći da je kosovski predsednik Hašim Tači priznao da je proterao Milana Radojičića, odnosno potvrdio da nije postojao nikakav dokaz za ono za šta su ga optužili, tako mogu, kaže Simić, da montiraju optužnicu protiv bilo kog Srbina koji nije "pokoran".

"Srpska lista apeluje, ne samo na Srbe već i na Albance, obične ljude kojima je stalo do mira na ovim prostorima da ne nasedaju na provokacije. Imamo snažnu podršku naše države (Srbije) i šta god oni preduzimali, ovaj narod neće biti ni žedan ni gladan, možda bude malo teže snabdevanje, ali ovde ljudi neće biti ni žedni ni gladni", poručio je Simić.

Srpska lista će, kaže, dati sve od sebe da se život na KiM odvija normalno, koliko god je to moguće.

"Ponovo apelujem na sve, i na Srbe i Albance, da sačuvaju mir i prisebnost, posebno apelujem na Albance obične ljude da ne dozvole da budu pioni u igri svojih političkih lidera kojima jednostavno nije u interesu da ovde vlada mir", rekao je Simić.

dobro predamo se i siptari nastavljaju da upadaju u centralnu Srbiju da pljackaju ubijaju.

To ti podrzavas?

Ja ne.

Ja trazim da se podeli narodu oruzje i legalizuje upotreba dugih cevi i obnovi koncept narodne vojske...

Onda da napravimo gerilske jedinice ciji ce zadatak biti upad u dubinu neprijateljske teritorije , likvidacije terorista, diverzije , bombardovanja, napadi i zasede za neprijatelja.

Nisu moji preci krvarili gace po Albaniji Krfu i solunskom frontu da bi mi siptarima svetu srpsku zemlju na tacni predavali.

Ne podržavam ja ništa, nego ti kažem šta je najbolje, s obzirom da znamo kakav će biti rezultat, sa nama ovakvima.

A to što ti pišeš, mačku o rep.

Kad nisi napravio gerilu 99-te, kada je trebalo, tek sada nećeš.

Evo 20 godina mlatimo praznu slamu, a ceo svet zna kako se stvari rešavaju.

Ili uradiš, ili ne uradiš. Tačka.

Dakle, prađedovi su nam imali mooda, a mi smo u odnosu na njih goli ******.

Što će reći, veće su šanse da se ti, Tihi, za godinu dve preseliš u Beograd, nego što ćeš uzeti pušku i krenuti u gerilu...

Da se predamo odma, jer ćemo to svakako uraditi posle...
Не може предаја, јер ће они наставити, Прешево, Бујановац, Санџак и тако све док их ми не натерамо да нас поштују. Предаја једноставно није опција.

Evo prost primer

Put kojim ja stalno idem na Kopaonik i gomila turista je put Raska - Rudnica - Novo Selo - Sipacina - Kopaonik

Iznad novog sela , administrativna linija je TIK do samog tog magistralnog puta.

Tu se nalazi hrastova suma.

Tu se nalaze naseljena srpska sela i narod zivi

To znaci da ako siptarima prepustimo sever Kosmeta, i ne uradimo nista, oni sutra mogu da dodju tu naprave zasedu , pljackaju i ubijaju nas narod pod izgovorom da smo "ilegalno usli na njihovu teritoriju"

Isto to mogu da rade i u samom TC Kopaonik

sa turizmom na Kopaoniku bi bilo gotovo

Jer je cela ta zona skoro sem ski staza na Gobelji na samoj tzv administrativnoj liniji prema severu Kosmeta

Evo ko sto vidite na slici administrativna linija ide samom ivicom tog puta

21nno8z.jpg

Не може предаја, јер ће они наставити, Прешево, Бујановац, Санџак и тако све док их ми не натерамо да нас поштују. Предаја једноставно није опција.

Ma ja ti kažem da ćemo se predati, baš kao što smo i do sad...

Ako i bude nekog shranja dole, i mi se kao nešto uskurčimo, to shranje će biti tako napakovano i izrežirano da nas i Šiptari (ovaj put ko fol sami, kao Hrvati) otresu...

Tako da poniženje Srba bude kompletno.

Zato, bolje častan uzmak, nego nečastan poraz...

Ne podržavam ja ništa, nego ti kažem šta je najbolje, s obzirom da znamo kakav će biti rezultat, sa nama ovakvima.

A to što ti pišeš, mačku o rep.

Kad nisi napravio gerilu 99-te, kada je trebalo, tek sada nećeš.

Evo 20 godina mlatimo praznu slamu, a ceo svet zna kako se stvari rešavaju.

Ili uradiš, ili ne uradiš. Tačka.

Dakle, prađedovi su nam imali mooda, a mi smo u odnosu na njih goli ******.

Što će reći, veće su šanse da se ti, Tihi, za godinu dve preseliš u Beograd, nego što ćeš uzeti pušku i krenuti u gerilu...

Nikad nije kasno....

Bolje ikad nego nikad...

Ucimo iz gresaka proslosti

- - - - - - - - - -

Ma ja ti kažem da ćemo se predati, baš kao što smo i do sad...

Ako i bude nekog shranja dole, i mi se kao nešto uskurčimo, to shranje će biti tako napakovano i izrežirano da nas i Šiptari (ovaj put ko fol sami, kao Hrvati) otresu...

Tako da poniženje Srba bude kompletno.

Zato, bolje častan uzmak, nego nečastan poraz...

evo uzmakli ste na teritoriji opstine kursumlija sto je dovelo do toga da 20 sela totalno izgubi stanovnistvo jer drzava Srbija ne moze da im garantuje bezbednost, siptari tamo upadaju , pucaju, pljackaju, ubijaju ljude, kradu sumu

To je tovoje resenje?

Ono sto meni NIKADA nece biti jasno je: zasto mi, Srbi, postavljamo kljucna pitanja kako da TITAnici (ili TITOnici) plove kada su vec granitno oseli na dnu okeana?! Pa kada je TITOnik potonuo, ne mislite li da treba da se okanemo pravljenja takvih megalomanskih projekata? :think:

I sta sa ostatcima takvih projekata? Kako ih spasiti, ili uklopiti u "nove" moderne nacionalne koncepcije? Ognjem i macem?! Ili...?
attachment.php

_nobody_

Poslednja izmena:

To ti podrzavas?

Ja ne.

Kad krećeš?
cetnici-visegrad.jpg

Koji si od ovih junaka ili si po običaju propustio postrojavanje?

Nikad nije kasno....

Bolje ikad nego nikad...

Ucimo iz gresaka proslosti

Ništa mi iz grešaka prošlosti nismo naučili, niti ćemo.

Ti da si nešto naučio iz grešaka prošlosti, ne bi ođe 2012-te agitovao za likove koji su 1995-te, par meseci pre Oluje, ljudima u Glini prodavali mooda za bubrege kako će da Srbija biti do Tokija...

evo uzmakli ste na teritoriji opstine kursumlija sto je dovelo do toga da 20 sela totalno izgubi stanovnistvo jer drzava Srbija ne moze da im garantuje bezbednost, siptari tamo upadaju , pucaju, pljackaju, ubijaju ljude, kradu sumu

To je tovoje resenje?

Nisam uzmakao ja, nego ova nazovi država, i njen nazovi Precednik, i njena nazovi vojska i policija, i sve ostalo nazovi...a ti misliš da će oni koji ne smeju da malo ljuće pogledaju Šiptare koji upadaju kroz KZB sutra voditi pobedonosni rat...

Neće da ide.

Ako se zaghovna, biće to samo kraj čitave ove nameštaljke...

Ništa mi iz grešaka prošlosti nismo naučili, niti ćemo.

Ti da si nešto naučio iz grešaka prošlosti, ne bi ođe 2012-te agitovao za likove koji su 1995-te, par meseci pre Oluje, ljudima u Glini prodavali mooda za bubrege kako će da Srbija biti do Tokija...

Nisam uzmakao ja, nego ova nazovi država, i njen nazovi Precednik, i njena nazovi vojska i policija, i sve ostalo nazovi...a ti misliš da će oni koji ne smeju da malo ljuće pogledaju Šiptare koji upadaju kroz KZB sutra voditi pobedonosni rat...

Neće da ide.

Ako se zaghovna, biće to samo kraj čitave ove nameštaljke...

nastavljas sa sirenjem defetizma i kukavicluka

Mene ne interesuje sta je bilo nego sta ce da bude

Da su nasi stari tako razmisljali kao ti mi bi i dan danas ziveli pod Turcima

Da ti razmišljaš kao naši stari, ne bi bistrio ovde na forumu, nego bi četovao na Prokletijama...

Zato ne mlati tu sa lažnim patriotizmom, i internet moodima...

Kad vidim tebe, Vučića i Vulina da ste krenuli, eto mene polako...

Ja sam pešadinac, prašinar, mi nogu pred nogu...:per:

tihomire,ne siri on defetizam,naprotiv.Problem je kada neko procita tvoje postove, a opste je poznao da si ti ratnik tipa "Braco sestre ,sutra idemo u rat,neki cete da poginete a neki cemo i da prezivimo",coveku bude muka od svega.Hoces gerilu,ima tu vas 5-6 forumskih zestokih momaka,za pocetak dovoljno da postavljate zasede siptarima.Ako ti trebaju duge cevi javi se na pp.Budi prvi daj primer,ostali ce da te slede

Poslednja izmena:

Back