Где ти живиш, у ком свету маште ? Је л ти знаш да тај твој Вучић и тај твој Бокан мене и све друге противнике режима називају усташама и страним плаћеницима, обојеном револуцијом ? То исто понављају њихове крезубе овце.
Ја сматрам да је тај твој Вучић бали&ски испрдак, пошто је пореклом из те бошњачке џамахирије.
Није ово прва српска друштвена подела, било је тога и у прошлости, али је свакако дубока и непомирљива. Време ради за нас, јер нас је пар милиона и он не може да смени нас пар милиона, док је он сам, један једини и када оде оне, за њим ће сва његова СНС гов&а.
Ево и ти сам не знаш који су то изврсни Срби који су против Вучића. Не знаш и не можеш ставити знак једнакости.
>Је л ти знаш да тај твој Вучић и тај твој Бокан мене и све друге противнике режима називају усташама и страним плаћеницима, обојеном револуцијом ? То исто понављају њихове крезубе овце.
Znam da, ali ista je mržnja i sa one strane odnosno isti mentalitet, ista pasta drugo pakovanje što bi se reklo za većinu. Mnogo bespomoćno zvučiš kao da je ne znam šta "at the stake".
>Ја сматрам да је тај твој Вучић бали&ски испрдак, пошто је пореклом из те бошњачке џамахирије.
Smatraj šta god želiš to je tvoja sloboda i to je dobro.
>Ево и ти сам не знаш који су то изврсни Срби који су против Вучића. Не знаш и не можеш ставити знак једнакости.
Evo pustiću te jer sam zainteresovan. Daj mi par ljudi koje ti smatraš da su izuzetni imenom i prezimenom. Ja priznajem da ne znam, ali bi bilo lepo za znati.
>Није ово прва српска друштвена подела, било је тога и у прошлости, али је свакако дубока и непомирљива. Време ради за нас, јер нас је пар милиона и он не може да смени нас пар милиона, док је он сам, један једини и када оде оне, за њим ће сва његова СНС гов&а.
To nije dobro onda, mislim što impliciraš da postoje ovakve podele već dugo dugo i da su nepomirljive. Vreme ne radi iskreno za nikoga u ovome trenutku, čitava Srbija radi protiv same sebe, pa i Vučić od kako je upao u zamku našeg javnog mnjenja. Napraviće taj EXPO, to će proći on će sići, i Srbi će ostati isti kakvi su i bili, ni Turaka ni Austrijanaca nema već dva i više veka, ali uvek će se naći neko u koga ćemo upreti prst samo da kao pojedinci ne zauzimamo odgovornost, pa to ti je to.