Sve smo bliže sankcijama, Evropa razmatra uvođenje viza

Mi kao rusofilska država ne možemo da izbegnemo uvođenje viza. ETIAS sistem je već najavljen.

Prosto niko nas više ne doživljava kao državu koja želi da se integriše, sad su u toku pripreme da budemo kolonija. A kolonije imaju vize.

I dalje finansiraju Srbiju kroz EU projekte:

Vest od pre par sati:

Srbija dobija pretfinansiranje iz Plana rasta EU​

"Dodatnih 59 miliona evra pretfinansiranja, u obliku bespovratne pomoći i kredita, biće usmereno kroz Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF) za unapređenje infrastrukture širom zemlje."

. Ne razumem kakav je ponos stremiti ka bliskosti sa Afričkim i sličnim zemljama i veličati narode poput Igbo plemena koji u svom jeziku nemaju ni reč za održavanje.
Pa očigledno je da ne razumeš zato što si neobrazovan, a uz to odrastao i odgajan u jednoj ekstremno fanatičnoj propagandi.
Afrika je za nas neuporedivo veća ekonomska šansa nego EU i ta glupa evrointegracija u koju samo teško retard može da veruje.

Nije pominjano odvojeno od Evrope, niti sam ja tvrdio da smo u sred Evrope geografski, a kulturološki delimo sa Evropom dosta toga. Dok god se budemo udaljavali od Evrope i ostatka belog sveta ne piše nam se dobro. Ne razumem kakav je ponos stremiti ka bliskosti sa Afričkim i sličnim zemljama i veličati narode poput Igbo plemena koji u svom jeziku nemaju ni reč za održavanje.
A šta mi to kulturološki imamo zajedničko sa ostalima u Evropi(izuzev Rusa,jer njima pripada 40% Evrope) ako imamo u vidu da su od davnina pljačkaši,ubice,kolonizatori,lažovi,ratnohuškači i manipulanti?

Prema pisanju medija, Evropa je 17. juna postigla dogovor o pooštravanju viznog režima koji će važiti za političare i diplomate. Ovo bi Beograd trebao da shvati kao jasno upozorenje da su vlasti u Srbiji označene kao neko ko krši međunarodna prava i ljudska prava.
Link
Ovo nije nikakav medij nego kontra AV bleda kopija Informera.

Ko hoće da veruje nek veruje.

Пуштају га низ воду?
Па ко ће да га смени?
Националисти ће доста лакше да дођу на власт.
Па зар радикали СНС нису највећи националисти ?
0D62754F-7FB9-433A-A5FD-6A6870A42CC7.jpeg

Upravo tako, na nama će da vežbaju strogoću, a sa druge strane izvršili spontanu repopulaciju hrišćanske Evrope "kremom" Azije i Afrike.

Ko ih yebe, sami pali sami se ubili.
Ovo uopste nije losa vest. Treba Srbiju izolovati dok se ne odluci za koga je.
Onda neka jedu korenje.

Za sada porodicno imaju po 2 automobila. Dobar standard.
Kolege, mogli bi smo i da pokrenemo recimo i raspravu na temu “opasnosti od vanzemaljske invazije Zemlje”.

Niko osim dotične redakcije nije čuo za ovo.

Prema pisanju medija, Evropa je 17. juna postigla dogovor o pooštravanju viznog režima koji će važiti za političare i diplomate. Ovo bi Beograd trebao da shvati kao jasno upozorenje da su vlasti u Srbiji označene kao neko ko krši međunarodna prava i ljudska prava.
Link
Možda je građanima uvela sankcije da ne mogu da pobegnu iz ćaci-raja, ali je njemu za održavanje na vlasti ušpricala dodatne milione ervra. Tako čitam na drugim portalima

Где ти живиш, у ком свету маште ? Је л ти знаш да тај твој Вучић и тај твој Бокан мене и све друге противнике режима називају усташама и страним плаћеницима, обојеном револуцијом ? То исто понављају њихове крезубе овце.
Ја сматрам да је тај твој Вучић бали&ски испрдак, пошто је пореклом из те бошњачке џамахирије.

Није ово прва српска друштвена подела, било је тога и у прошлости, али је свакако дубока и непомирљива. Време ради за нас, јер нас је пар милиона и он не може да смени нас пар милиона, док је он сам, један једини и када оде оне, за њим ће сва његова СНС гов&а.

Ево и ти сам не знаш који су то изврсни Срби који су против Вучића. Не знаш и не можеш ставити знак једнакости.
>Је л ти знаш да тај твој Вучић и тај твој Бокан мене и све друге противнике режима називају усташама и страним плаћеницима, обојеном револуцијом ? То исто понављају њихове крезубе овце.
Znam da, ali ista je mržnja i sa one strane odnosno isti mentalitet, ista pasta drugo pakovanje što bi se reklo za većinu. Mnogo bespomoćno zvučiš kao da je ne znam šta "at the stake".

>Ја сматрам да је тај твој Вучић бали&ски испрдак, пошто је пореклом из те бошњачке џамахирије.
Smatraj šta god želiš to je tvoja sloboda i to je dobro.

>Ево и ти сам не знаш који су то изврсни Срби који су против Вучића. Не знаш и не можеш ставити знак једнакости.
Evo pustiću te jer sam zainteresovan. Daj mi par ljudi koje ti smatraš da su izuzetni imenom i prezimenom. Ja priznajem da ne znam, ali bi bilo lepo za znati.

>Није ово прва српска друштвена подела, било је тога и у прошлости, али је свакако дубока и непомирљива. Време ради за нас, јер нас је пар милиона и он не може да смени нас пар милиона, док је он сам, један једини и када оде оне, за њим ће сва његова СНС гов&а.
To nije dobro onda, mislim što impliciraš da postoje ovakve podele već dugo dugo i da su nepomirljive. Vreme ne radi iskreno za nikoga u ovome trenutku, čitava Srbija radi protiv same sebe, pa i Vučić od kako je upao u zamku našeg javnog mnjenja. Napraviće taj EXPO, to će proći on će sići, i Srbi će ostati isti kakvi su i bili, ni Turaka ni Austrijanaca nema već dva i više veka, ali uvek će se naći neko u koga ćemo upreti prst samo da kao pojedinci ne zauzimamo odgovornost, pa to ti je to.

To nije dobro onda, mislim što impliciraš da postoje ovakve podele već dugo dugo i da su nepomirljive. Vreme ne radi iskreno za nikoga u ovome trenutku, čitava Srbija radi protiv same sebe, pa i Vučić od kako je upao u zamku našeg javnog mnjenja. Napraviće taj EXPO, to će proći on će sići, i Srbi će ostati isti kakvi su i bili, ni Turaka ni Austrijanaca nema već dva i više veka, ali uvek će se naći neko u koga ćemo upreti prst samo da kao pojedinci ne zauzimamo odgovornost, pa to ti je to.
Па је не знам где ти живиш, ако не видиш ту поделу, коју је посејао АВ.
Неће ништа бити исто после пада режима АВ, јер СРС је истрошена партија, више неће бити те криминалне групе која се крила иза лажног патриотизма. Видели смо да нове копије СРСа не могу да направе политички успех, видели смо Заветнике, Двери, разне ПОКСове, видећемо и Нестора који је дошао из БИА кухиње.
Друштво је било номралније за време ДОСа, Коштунице и Тадића. Није било савршено, али је било боље него за време Милошевића и сада Вучића.

Твоје је право да верујеш да су Срби затуцани исти народ као из време Турака.

Znam da, ali ista je mržnja i sa one strane odnosno isti mentalitet, ista pasta drugo pakovanje što bi se reklo za većinu. Mnogo bespomoćno zvučiš kao da je ne znam šta "at the stake".
Да, али ми нисмо лопови као Бокан. Теби је нормално да подржаваш лопова и криминалца. Ок.
Evo pustiću te jer sam zainteresovan. Daj mi par ljudi koje ti smatraš da su izuzetni imenom i prezimenom. Ja priznajem da ne znam, ali bi bilo lepo za znati.
Па не знаш, покушаваш да релативизујеш режим АВ, али нема ту знака једнакости.

Jel čita neko te linkove sa kojima otvarate teme?
Prvo...ovo se konkretno nišani Izrael.
Drugo...na žalost ovog *******og mamlaza i dalje gledaju kao korisnu budalu i niko ga iz Eu ne optužuje za kršenje ljudskih prava sem par parlamentaraca čiji je značaj u reali malo jači od članova ovog pdf-a

I u samom tekstu piše "iako srbija nije direktno pogođena..."

Treće piše za nosioce dipl. pasoša da ne bi targetirali narod.

Bez brige jbt.

Jel čita neko te linkove sa kojima otvarate teme?
Prvo...ovo se konkretno nišani Izrael.
Drugo...na žalost ovog *******og mamlaza i dalje gledaju kao korisnu budalu i niko ga iz Eu ne optužuje za kršenje ljudskih prava sem par parlamentaraca čiji je značaj u reali malo jači od članova ovog pdf-a

I u samom tekstu piše "iako srbija nije direktno pogođena..."

Treće piše za nosioce dipl. pasoša da ne bi targetirali narod.

Bez brige jbt.
Da se jednom složimo i nas dvojica.

Па је не знам где ти живиш, ако не видиш ту поделу, коју је посејао АВ.
Неће ништа бити исто после пада режима АВ, јер СРС је истрошена партија, више неће бити те криминалне групе која се крила иза лажног патриотизма. Видели смо да нове копије СРСа не могу да направе политички успех, видели смо Заветнике, Двери, разне ПОКСове, видећемо и Нестора који је дошао из БИА кухиње.
Друштво је било номралније за време ДОСа, Коштунице и Тадића. Није било савршено, али је било боље него за време Милошевића и сада Вучића.

Да, али ми нисмо лопови као Бокан. Теби је нормално да подржаваш лопова и криминалца. Ок.

Па не знаш, покушаваш да релативизујеш режим АВ, али нема ту знака једнакости.
U pitanju je nemoćna mržnja slučajnih revolucionara koji su dolaskom ovakvog AV izgubili vlast a da je nikada nisu ni imali - tj posle 2012. je odlepršao i privid da se one revolucionarne mase nešto pitaju.

U pitanju je nemoćna mržnja slučajnih revolucionara koji su dolaskom ovakvog AV izgubili vlast a da je nikada nisu ni imali - tj posle 2012. je odlepršao i privid da se one revolucionarne mase nešto pitaju.
Svestan sam, samo što to nije skorija pojava ni eksluzivna za 2012. godinu u Srbiji već nešto što je postojalo i jako davno. Vučić je izuzetan Srbin, samo što eto "sub-par" je narod šta ćeš.

Back