Sve se vrti oko keksa

e kojo, konstantno smo na razlicitim frekvencijama... ne razumemo se, pa to ti je :lol:... samo sam drugacije zamisljala tebe u tom hotelu, kao nekog ko joj pomaze da obuce kaput, zove taksi, ispraca u kisnom mantilu, pali cigaretu i odlazi suprotnom stranom ulice... taj los madjionicarski trik bih ocekivala od svih osim od tebe... eto samo to
Jedna prijateljica poverila mi se nedavno:

- Jednom sam imala tako jezivo težak porođaj, da sam bebi, umesto da dam da sisa, dala nogu. :lol:

Elem, da bi podesila svoj prijemnik na frekvenciju UKT talasa koje ti šaljem, obrati pažnju na reči koje sam ti podvukao.

Ljubim preslatko dupence. :) :heart:

Kada se dostigne nivo odrasle svesti o vrtenju (oko keksa, malog prsta i sl.), osoba nauči da ulaže, da bude odgovorna, da, kako bih rekao - kreira uspešne keks-momente,
i da se ne prepušta lažnim obećanjima i sumnjivim metaforama. Međutim, u ovoj noći velike borbe sa malim pričama, opsednut svojom moći -
emocionalnom, intelektualnom ili keksualnom - ne sporim da na momente mogu da ispadnem sumnjiv, egoista, mučitelj, mogu da počnem da
zloupotrebljavam niže nivoe, jednom rečju - da živim u mentalno-keksualnoj izolovanosti ne uviđajući tuđu, otrovnu keksualnu patnju... :)

Ne kazu dzaba da su u strahu velike oci :)

e kojo, konstantno smo na razlicitim frekvencijama... ne razumemo se, pa to ti je :lol:... samo sam drugacije zamisljala tebe u tom hotelu, kao nekog ko joj pomaze da obuce kaput, zove taksi, ispraca u kisnom mantilu, pali cigaretu i odlazi suprotnom stranom ulice... taj los madjionicarski trik bih ocekivala od svih osim od tebe... eto samo to

a na stranu sto muskarci koji moraju da izvode trikove da bi hebali bolje da cute o tome nego da javno laprdaju :(

Pa da fidimo, koliko se cesto keksaju forumasi? I sa kojom bi ocenom ocenili svoje keksove, od 1 do 10? Slobodno se pohvalite i kritikujte performanse vasih modela, tj partnera. :lol: Dakle, zanima nas i kvantitet i kvalitet. :ceka:

Nisam prochitala sve shto je ocenjeno 10-kom, a ni netju.
Apstiniram (valjda se radi o sexu)...nedavno sam zaveshtala na *lazhima* sva tkiva i organe, pa s tim u vezi...zhelim samo da povetjam tirazh Otrovu.:aha:

ne volim kikiriki puter :bljak:
e bas mi je drago da ti se svidja kikiriki puter, evo jos jedna preporuka za sve nas ljubitelje istog! :zper:
reeses-bigcup-lg.jpg

e bas mi je drago da ti se svidja kikiriki puter, evo jos jedna preporuka za sve nas ljubitelje istog! :zper:
reeses-bigcup-lg.jpg

stvarno si neprijatelj :(
kad je mm isao u amerike da radi malo ja mu reka donesi mi svega po malo,da probam sta oni imaju
i on dolazi gospodin covek kupio mi bukvalno jednu majicu i pakovanje zvaka :eek:
zapravo je kupio ceo paket,nekoliko pakovanja zvaka ali sam ja dobila jedno,a ostalo je krio da mu duze traje :evil:
ja sam mislila da je fora,da me laze i da me ceka neki paket
ja dam sam isla u vrnjacku banju vise bih mu donela :roll:
a te zvake sto su bile dobre,u njima je bilo nekih mini loptica mente,i to se svaki put kad zagrizes rasprskivalo u ustima mnogo dobre,ko zna sta je on sve jos jeo a nije mi kupio :(

stvarno si neprijatelj :(
kad je mm isao u amerike da radi malo ja mu reka donesi mi svega po malo,da probam sta oni imaju
i on dolazi gospodin covek kupio mi bukvalno jednu majicu i pakovanje zvaka :eek:
zapravo je kupio ceo paket,nekoliko pakovanja zvaka ali sam ja dobila jedno,a ostalo je krio da mu duze traje :evil:
ja sam mislila da je fora,da me laze i da me ceka neki paket
ja dam sam isla u vrnjacku banju vise bih mu donela :roll:
a te zvake sto su bile dobre,u njima je bilo nekih mini loptica mente,i to se svaki put kad zagrizes rasprskivalo u ustima mnogo dobre,ko zna sta je on sve jos jeo a nije mi kupio :(
haha sledeci put nek ti kupi ovo :mrgreen: al ne previse, zavisno je!

Back