C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.022
Da manje bulje u telefone vise bi se tucali. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To on nije rek’o
Sramota šta radite
Зашто?e da, sad shvatam zašto je sex u braku projekat koji se raspao![]()
zato što se sex prepisuje na recept.Зашто?
То је савет, а не наређење. Муж и жена треба све да раде по договору, око свих питања па и око секса.zato što se sex prepisuje na recept.
ne vidim ništa sočno u dogovoru oko termina za sex.То је савет, а не наређење. Муж и жена треба све да раде по договору, око свих питања па и око секса.
Наравно, наравно...zato što sex ne bi trebalo da bude deo dogovora već sasvim spontana i ležerna aktivnost.
Нисам то тако мислио...vrati se kući tačno u osam zakazala sam na sex…
ok soriНисам то тако мислио...
Таман посла.ok sori
Pa ne znam ako je ocigledno normalan odnos nema potrebe uvijati svaku izjavužene mnogo greše kada kažu
ovuliram, hajde da se iebemo da napravimo dete.
ne znam sa li nešto može da ubije potenciju muškarca sa takvom sigurnošću kao imperativ u vezi ljubavničkih aktivnosti
naročito ako je rezultat tako očigledan![]()
tebe seksualno uzbudi ako ti partnerka kaže hajde sad da ti se digne iz ovih stopa ja po rezultatu testa imam ovulaciju?Pa ne znam ako je ocigledno normalan odnos nema potrebe uvijati svaku izjavu
Zavisi u kom periodu...u braku si sretan ako imas sex 12 puta godisnje
Procitah Sveti Kozma Erotski
Iako nije 300% hot dici ce se ako se inace dize na njutebe seksualno uzbudi ako ti partnerka kaže hajde sad da ti se digne iz ovih stopa ja po rezultatu testa imam ovulaciju?
i ti ko vojnik udri pravi decu?
to je tebi hot?
ook dizati se na nju je jedno a štancati decu po naredbi nešto sasvim drugoIako nije 300% hot dici ce se ako se inace dize na nju
Немој тако bmaxa, сине...Procitah Sveti Kozma Erotski![]()
Nece biti naredba jer ne pricamo izmedju redova, pa se podrazumeva da se slazem s timook dizati se na nju je jedno a štancati decu po naredbi nešto sasvim drugo
https://www.vecernji.hr/amp/lifesty...o-sto-to-cini-muskarcima-a-sto-zenama-1720595
"...Na stranu samci, svaki peti čovjek u braku ili vezi nije se seksao u proteklom mjesecu, a sve je više njih koji u braku žive samo kao cimeri. Užurban stil života prepun stresa, briga o bolesnim roditeljima ili rođenje djeteta neki su od razloga zamiranja seksualne strane odnosa, no znatno veći problem predstavlja fizičko i emotivno udaljavanje partnera koje rezultira smanjenjem privlačnosti i želje za supružnikom, piše Medical News Today.
To je problem kojim se treba pozabaviti i reagovati u trenutku u kojem se događa, a ne godinama i mjesecima kasnije – jer je šteta odnosu tada već nanesena. To ne podrazumijeva realne situacije u kojima je seks onemogućen, već one u kojima se seks planski izbjegava, a to tek rijetkima ne predstavlja problem. To postaje i sukob ega – strana koja ne želi seks ne razmišlja o osjećajima i potrebama svog partnera, dok onaj koji ga želi ispada kao onaj kome je “samo do toga”. Seks u odnosu je normalna pa i prirodna stvar za očekivati, a njegova učestalost ovisi o samom odnosu.