- Poruka
- 113.879
Bre ima i Saturn u Ovnu i Mars u Strelcu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček bre, vage su narcisi ne vodolijeNa takmičenju bi osvojili prvo mesto , pa deset mesta prazno, pa sledeći![]()
I ja pojma nemam šta to znači al su mi rekli da sam rođena u USA ludela bih po ManhatnuBre ima i Saturn u Ovnu i Mars u Strelcu

Znači da imaš puno Vatre u sebiI ja pojma nemam šta to znači al su mi rekli da sam rođena u USA ludela bih po Manhetnu![]()
Nis ti narcis od Vage već od Venere u LavuČek bre, vage su narcisi ne vodolije![]()
Je l kasno da otvorim temu: traži se dobar vatrogasacZnači da imaš puno Vatre u sebi
A ludovanje po Menhetnu ne kapiram astrološki, sem možda lavovsku težnju za luksuzom

Ju Vatra se ne gasi!Je l kasno da otvorim temu: traži se dobar vatrogasac![]()
Možda su imali na umu Sex and SityZnači da imaš puno Vatre u sebi
A ludovanje po Menhetnu ne kapiram astrološki, sem možda lavovsku težnju za luksuzom

Meni više vuče to na šopingMožda su imali na umu Sex and Sity![]()
Imam vodoliju, samo se zezam, odlično me 'oladi za časSklanjaj oglas, ja sam dobar vatrogasac, i žarim i ladim u tren oka![]()
Pa Manolo Blanik, gde ćeš višeMeni više vuče to na šoping
o Birkinki neću ni da pominjem i kosmoplitenu, koktel mislim A, pa obišla bih ja i to, gde nešto da mi promakne i da ja nešto novo ne vidim i saznamMoja kuma Vaga Ovan dugo živi u New Yorku i ona bi znala o čemu pričate
Mene samo zanimaju magic shopovi iz kojih joj redovno naručujem artikle
Nisam znala koliko oni imaju tamo zelenila, ne računajući Central parkA, pa obišla bih ja i to, gde nešto da mi promakne i da ja nešto novo ne vidim i saznam![]()
NormalnoNa takmičenju bi osvojili prvo mesto , pa deset mesta prazno, pa sledeći![]()

Meni podznak bleskast, pa mi ništa ne smetaMeni je podznak samo pametan...
Ti si dupli vazduh?
Ne, ja sam vazduh/vatraTi si dupli vazduh?
Nije ti lako. Meni um nikad ne staje, mogu tek da zamislim tvoj...šta ti je umno najviše zanimljivo/privlačno?
Isti nam je podznak.Meni podznak bleskast, pa mi ništa ne smeta![]()
Nisi vaga/blizanci?Ne, ja sam vazduh/vatraAko ti kažem, sve i svašta, hoćeš li verovati
![]()