Sve o registraciji pripejd korisnika u Srbiji

A što bi neko čitao gluposti u inboxu?

Screenshot_2024-12-27-21-31-26-079-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ja sam zabranio dva google servisa i google mi vratio milo za drago , sad mi u google pretrazi izadje po 5 predloga, nekad nula, nekad 2, ali nikad vise od 10...
Ljubav je to....a gledao sam po protoku ko mi vuce preko mb za 10 min, njega ukinem, i google imao dva servisa i bez startovanja youtube imao jedan ili dva...i svi koji su skidali preko 1 mb ili 2mb su otisli u blokadu...i vratise mi blokadu i oni..

Ja sam hteo da pitam da li ću imati nekih problema ako učinim uslugu jednoj baki i da njen broj registrujem na svoje ime?

P.S. Sećam se pre 20 godina kada smo svi kupovali mobilne na tuđu ličnu kartu...i sličnih slučajeva u Srbiji.

P.P.S. ja već imam registrovana 2 telefona, tj 2 broja, jedan privatni, drugi službeni, i ako toj baki učinim i registrujem i treći broj na sebe...hoću li imati nekih problema? (Mada, šta koga boli uvo i da imam 5 telefona...)
Pa učini što da ne. Koliko kontam nije to tvoja baka-* jednoj Baki". Ako imaš poverenja u baku što da ne. Valjda neće baka da oplete nešto protiv vucka po društvenim mrežama, pa još onako malo žešće, mogao bi ti da na hebeš, možda i da ostaneš bez posla. Ajoj, Još ako zaluta slučajno baka na neki nevaljali sajt pa tamo pregleda svašta nešto a biće kao da si ti to gledao... prošle godine uhapšena u Engleskoj 3.400 ljudi zbog - komentara na društvenim mrežama. Došlo to i kod nas, ali, nema veze, sad smo uređena država YES!!! 💪 🙊

Back