SVE O GMO HRANI

http://forum.krstarica.com/showthread.php/649886-SVE-O-GMO-HRANI?p=26515369&viewfull=1#post26515369

x1021-GMO-proizvodi-LAT_A.jpg.pagespeed.ic.xCaN8TzR0U.jpg

obratila sam pažnju danas u prodavnici na hranu (kašice) za bebe.
Samo na teglicama sa hipp kašicama su preko originalnih etiketa prelepljene nalepnice sa sadržajem.

Da li je moguće da samo na njima odjednom ima nalepnica posle objave u novinama?
Obratila sam pažnju i na ostale teglice sa hranom drugih proizvođača.
Nigde nema nalepnica preko originalne etikete na kojoj ima i prevod.
Bilo bi lepo pogledati teglicu kupljenu pre npr. 2 - 3 meseca. Dal' je i na njoj originalna etiketa prelepljena.

gledala sam frutek i humanu. ima originalna nalepnica sa slikom i markom proizvođača. Sadržaj i sve ostalo se nalazi na toj istoj nalepnici. a samo preko hipp etiketa ima i dodatne nalepnice. Pa još i neke male - okrugle osim onih sa sastojcima, nisam uspela da pročitam šta piše

Žao mi je što ne mogu da se setim u okojoj je od kafana bio postavljen link vezan za one crtice na ambalažama (ne mislim na bar kod nego na uspravnu crtu na mestu spajanja ambalaže prilikom lepljenja)
Svaka boja ima svoje značenje.

- - - - - - - - - -

Nisam primetila nikakvu razliku.
Ne kupujem cesto, obicno neko donese kao poklon ili kad smo u gradu,
ali cu bas pogledati.
Mada sam prilicno sigurna da je isto kao i ranije
Ajde vidi stvarno. Baš me zanima. Mislila sam čak da stavim ovo pitanje na pdf-u dom i porodica

Многи од наведених производа су стално на акцији. Да ли то значи да је народ прогледао?

Od onih proizvoda sa gornje slike primetila sam da je megle mleko masovno na sniženju po skoro svim radnjama u koje sam ulazila. Ja ga inače ne kupujem. Ne znam kakvo je jer ne verujem u te novopridošle firme kad se radi o takvim stvarima. Kupujem subotički "maslačak" otkako se pojavio.

Poslednja izmena:
Evo sad sam nasla u ostavi teglicu od pre nekoliko nedelja i jednu pre vise od godinu dana.
Na obe pise Bez GMO!
Organska proizvodnja. i Bio!
I obe su isto prelepljene, jer je ispod na nemackom cini mi se.
:)

A mleko, kupujem mlekara subotica, jedini imaju 3,5 mm.
Ponekad Dukat

Od onih proizvoda sa gornje slike primetila sam da je megle mleko masovno na sniženju po skoro svim radnjama u koje sam ulazila. Ja ga inače ne kupujem. Ne znam kakvo je jer ne verujem u te novopridošle firme kad se radi o takvim stvarima. Kupujem subotički "maslačak" otkako se pojavio.

Heinz је на снижењу, Кока Кола, пре пар недеља Нестле чоколаде у Темпу по невероватно ниској цени...

- - - - - - - - - -

Evo sad sam nasla u ostavi teglicu od pre nekoliko nedelja i jednu pre vise od godinu dana.
Na obe pise Bez GMO!

Ponekad Dukat

Они имају убедљиво најбоље јогурте и милерам.

Evo sad sam nasla u ostavi teglicu od pre nekoliko nedelja i jednu pre vise od godinu dana .
Na obe pise Bez GMO!

Ponekad Dukat

E pa drago mi je. :)

@ elektrika.
koka kolu ne pijem barem 15 god. heinz neam pojma koja je firma :lol: ne kupujem strane čokolade jer je u 90% slučaja uvoznik DELTA koju bojkotujem pa samim tim ne idem u tempo

Sad sam.nasla i hipp caj od komoraca, pila sam ga posle porodjaja, kao za grcice kod beba. Kupili mi moji.
I tamo je prelepljeno. :)
Sta sve necu iskopati... ahahah..

Nego, jel mlekara subotica ok?
A dukat?

Mi dajemo detetu i abc sir? Ne znam ko je proizvodjac.
Kis.mleko, isto subotica.

I ponekad kinder cokoladu(koja je pretpostavljam jednako losa kao i ostale?)?
Y
ne citam puno o ovome ali volim kad naidjem... malo se preispitam. :)

- - - - - - - - - -

A kecap smo izbacili, mada ponekad uzmemo zbog gostiju. I uvek polimark.
Joj sto je tek to zlo

ne :( a i ne jedem kečap
ja sam u "kupujmo domaće" fazonu a to mi ne zvuči "domaćinski". :lol:
jedino ne mogu da odolim podravkinom džemu og šipka i mešanoj marmeladi. mislim da su po tom pitanju nedostižni. a i valjda jer me asocira na moju baku :)

И ја купујем домаћу робу, једино пармезан и шпагети морају бити из Италије.

"Подравка" недостижна? Домаћи џемови су сто пута бољи.

boze koja paranoja
pa naravno da ce biti prelepljene etiketom na srpskom, to je po zakonu u obavezi, uz jasno deklarisan sastav proizvoda na srpskom jeziku

i oduvek su one imale etiketu
i aman vise sa tim famoznim istrazivanjima : /

Српска напредна странка лобира за ГМО!
Народни посланик СНС стао у одбрану ГМО на седници скупштине града Чачка, на којој је владајућа већина (СНС-СПС-ДСС-НС-УРС-ПУПС) одбила да дође до прецизирања и примене скупштинске декларације против ГМО, усвојене 2. фебруара ове године на предлог одборничке групе Двери.

Stigla direktiva od Vucka!!!

Шта је ту чудно?
Глоопи напредњак на даљинско управљање ко и Друг Први.

Прво једногласно изгласају декларацију против ГМО (и тако је било у скоро свих 80 локалних скупштина, које су то до сада урадиле), а онда им из централе јаве да сада зазузму став како од ГМОа деца расту. Дебили. Партије су дефинитвно тумор у Србији. Чланове партија час посла генетски модификују њихове вође, њих би требало Монсанто да узме за саветнике, када почну да се бави и модификацијом људи.

Back