- Poruka
- 62.443
Mislim da sam sada pojeo GMO paradajez, pomozite mi, sta da radim da mi ne izraste slonovski rep do jutra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokazeno je naucno i da je jako dobra za srcane bolesnke!![]()
http://www.tt-group.net/fotogalerije/etno_kuca_Ivanov/mangulice.htmRezultati su pokazali da prosečan sadržaj masti u uzorcima mesa iznosi 33,25%, a u slanini I do 86,21%. Konzumiranje ovog mesa dovodi do stvaranja tzv. HDL holesterola “pozitivnog holesterola” što je pogodno sa osobe sa povišenim nivoom masnoća u krvi. U pogledu holesterola meso mangulica pokazuje značajne razlike u odnosu na uzorke mesa ostalih svinja na našem području. Sadržaj holesterola u mesu mangulica je niži za 50-75% u odnosu na druge rase. Mangulica ima 42,5 mg holesterola u uzorku kremenadle i 45,07mg u uzorku sa vrata dok kod ostalih naših svinja iznosi 65-72 mg. Meso mangulice se uspešno koristi u proizvodnji kobasica (sušenih i dimljenih).
Mislim da sam sada pojeo GMO paradajez, pomozite mi, sta da radim da mi ne izraste slonovski rep do jutra![]()
http://www.tt-group.net/fotogalerije/etno_kuca_Ivanov/mangulice.htm
Evo ti procitaj cime se hrane, u kakvim klimatskim uslovima mogu da zive i ostalo, cisto da ne pricas napamet i da se ne smejes ljudima bezveze kad su sasvim u pravu.
Bok te Reg pa ja znam podosta o srcu i holesterolu...
NIJEDNA MAST ne smanjuje holesterol, na protiv, povecava ga...
I to bas onaj stetni LDL....
Jedino meso, koje NE SADRZI HOLESTEROL je meso mladih golubica....
Sva ostala mesa sadrze holesterol, a narocito zivotinjske IZNUTRICE i JAJA.
Linija na DIJAGRAMU SMRTNOSTI LJUDI je PARALELNA SA LINIJOM KONZUMIRANJA SUHOMESNATIH PROIZVODA.
Ja celog svog zivota jedem svinjetinu, koristim svinjsku mast i nemam povisen holesterol. Sta sam ja? Neki medicinski fenomen? Doduse, ne jedem ta suhomesnata s***a.
Ja celog svog zivota jedem svinjetinu, koristim svinjsku mast i nemam povisen holesterol. Sta sam ja? Neki medicinski fenomen? Doduse, ne jedem ta suhomesnata s***a.
E, ja nikad nisam imao karijes, i nemam niti jednu plombu.
Absolutno pogresno. Daleko najveci deo kolesterola u tely proizvodi jetra a ne unosenjem hrane.
Mislim da sam sada pojeo GMO paradajez, pomozite mi, sta da radim da mi ne izraste slonovski rep do jutra![]()
Није што си глуп већ што се понављаш да то и потврдиш.Први корак ка истребљењу Срба, а после ће да поделе земљу својим поданицима, а велике силе ће да узму руднике и природна блага.
А све је почело јер је неко појео ГМО шаргарепу.
Први корак ка истребљењу Срба, а после ће да поделе земљу својим поданицима, а велике силе ће да узму руднике и природна блага.
А све је почело јер је неко појео ГМО шаргарепу.
Napaćeni brate naš forumski pa šta si zgrešio kad si dobio po labrnji?