mozeli mi neko pomoci oko dm 800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozeli mi neko pomoci oko dm 800
Ide ali samo u kombinaciji sa Mgcamd-om 1.35, 1.37....Da li nas paket Polaris (Hellas sat 39 st E) ide preko cs ?
jedno pitanje ja sam iz makedonije moze nekoj mi pomoci za drembox dm500 stavio sam neki gemini sad mi dava samo crnu sliku nema ni menija nista molim vas ako zna neko da mi odgovori fala vam puno.
pozdrav.pocetnik sam u ovome.imam dreambox 800hd pvr clon,instaliran ccam 2.1.3 par dana. sve radilo normalno.pri sredjivanju liste kanala brisuci neke duple kanale risiver je odjednom blokirao.morao sam ga iskljucit iz struje,ulljucio ga ali sad rade samo slobodni kanali.probao restartovat opet,ruter takodje medjutim sve isto.sto moze bit problem?
interesuje me kako ubaciti motornu listu u dreambox a koja nije trenutno u adonsima gdje su uglavnom stare.koji program je najbolji za to
Kada startuješ Dreambox edit, ideš pod "options" i tu podesiš IP adresu dreamboxa i upišeš "user" i "pass", kada si to odradio onda ideš na opciju "Open" i tu izabereš lokaciju u kojoj si sačuvao listu kanala raspakovanu, 2X klikneš na listu, sačekaš da se ista učita, i zatim ideš na opciju FTP i tu na "Send files to Dreambox", sačekaš da lista ubaci i zatim "Reload settings to Dreambox" i to je kraj, nova lista je ubačena!instalirao dreamboxedit.nisam ovo do sad radio,koji forumi su najbolji za skidanje lista i ako moze u kratkim crtama kako to preko dreamboxedita ubacit u dreambox.unaprijed zahvaljujem
Ide ali samo u kombinaciji sa Mgcamd-om 1.35, 1.37....
CS nema nikakve veze sa Mgcamd - najnoviji Mgcamd je 1.38 i u kombinaciji sa Softcam ključevima otvara Bulsat ( odnosno onaj deo paketa koji i većina drugih risivera sa Emu otvara ).
Blago meni izgleda da nisi baš temu čitao sa pažnjom, pitanje je bilo za Polaris, ne za Bulsat. A to da li se neko navlači na "ono", mislim da to nije tvoj problem, svako ima pravo da proba i da vidi sviđa li mu se ili ne a zatim da se odluči da li će "ono" koristiti."Prijatelju" - Bulsat gledam sa Mgcamd 1.38 i Softcam ključevima i to da si ti meni živ i zdrav.Naravno,ne ceo paket nego ono što može sa Emu.Što se CCcam-a tiče ja ga ne koristim uopšte niti je instaliran na mom Dreamboxu.
To što se ljudi navlače na "ono" i iznajmljuju C linije sa neproverenih i sumnjivih servera pa posle lupaju glavu je njihov problem.
A što se listi i favorita tiče - svako ima svoje radovanje.Sasvim je sigurno da se moja favorit lista bitno razlikuje od tvoje,naprimer...Jer,meni titlovi nisu potrebni.
drugar jedina pomoc je Jtag to mora neko da ti odradi po svemu sudeci
Radi ceo paket bez problema ako naravno taj ko ti daje cs ima tu karticu na serveru....