Neznanko
Iskusan
- Poruka
- 5.497

Добро, добро, видим да женски балони овде никога шатро не занимају, да видимо сад има ли интересовања за ЊЕГА, то јест за ПЕНИСА, то јест за Црвеног Бана, то јест за такозвану што би неке девојчице рекле курчину...
одмах да вам кажем, овај мушки полни орган је сто пута чистији но наше руке рецимо. Рукама дирамо, додирујемо баш свашта у току дана, рукујемо се са знанима и незнанима, у једној речи речено ништа нема прљавије но шта су наше руке, а баш данас сам чуо од једног врхунског стоматолога да су уста на другом месту по том питању и то убедљиво...
ако је тако, а јесте научно доказано, што би се рекло, откуд то да је на само помињање речи пенис -долази увек до општег згражавање јавности, појединаца а и уопште.
ритуал који многи мушкарци дан данас раде, то јест перу руке обично после пишања је нешто најглупње што сам запазио, писац ових редова већ две деценије ради обрнту ствар, редовно перем руке пре узимања у руке мог поноса...како рекох ништа код човека нема прљавије од дланова и прстију на рукама.
ма о њему могу да пишем РАТ без Мира, али ме спознаја да овде нико не воли да чита дуге постове приморава да овде умукнем-јел' те...
само пре тога да оставим опште формулације и податке ко је заправо глупи август, то јест пенис:
Кажу да просечна величина пениса одраслог мушкарца у мировању је 6 до 10 цм, али максимална растезљивост је различита код мушкараца различитих раса. Тако нпр. за белу расу просјечна величина пениса у ерекцији износи 9 до 19 цм, односно просјечна растезљивост је 14,5 цм, пречник 4 цм, а обим на коријену пениса 12 цм. Код мушкараца црне расе лигамент који подржава пенис (у висини стидне кости) лабавији је него код бијеле расе, па је положај пениса tokom ерекције водоравнији. Код мушкараца бијеле расе тај је лигамент чвршћи па је пенис под оштрим углом у односу на трбух, што незнатно скраћује његову дужину. Изузетно, код неких мушкараца пенис у ерекцији може достићи и 25 - 27 цм, тада је ријеч о макрофалији.
Poslednja izmena: