Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..jesu grozne, mm ih je koristio kao mator i kukao..
..nasha dr ih ne prepisuje ako ima drugog izbora, bash zbog toga..
..ni pressing sirup..

..jedna od odvratnijih je i febricet, ja sam happy shto bash slabo raguju na paracetamol pa dajem brufen..

- - - - - - - - - -

Probate lekove? Zasto? Da vidite da li lece?

..da ne lazemo decu da nisu grozni ako jesu..

..ni pressing sirup..

..jedna od odvratnijih je i febricet, ja sam happy shto bash slabo raguju na paracetamol pa dajem brufen..

- - - - - - - - - -

sad kad je starija sama kaze da je grozno pa ja probam pa onda kazem kao jeste al moras da ozdravis itd...misim probam....dve kapi bukvalno....samo da osetim ukus....

a za febricet...jes gadan uzas....ja uzimam eferalgan,bas zbog toga
i brufen je gadan meni

Nije mi palo na pamet! Apsolutno.
Mislis da kapnem sebi u oko?
Valjda ima.vise... ne bih da trosim na sebe... a mogla bih... peku me oci ovih dana... probacu

ma ebes tresnje... dete ima problem sa gasovima... sa ili bez tresanja... kad se isprdi rodi se... a tesko do toga dodje...
jako mi slabo spavala zbog toga... valjda je ti gasovi muce... pa sam.probala ponovo entero I stvarno prducka od njega samo tako I lepo spava... ne napinje se da prdne I kaki kao ranije... bas se sirota napinjala iz sve snage. Sad se ne napinje tako ali stolica tecna od njega
cicak ima dovoljno kapi, ne verujem da ces potrositi ako sebi kapnes jednu kap da vidis jel peku

..ni pressing sirup..

- - - - - - - - - -

Detetu ces reci da je lek "grozan", a treba da ga izleci? Zanimljiv pristup.

vise gorak nego sladak

Kako bre?
Sladak je. Bas sladak.
Obavezno mu dam vode posle zbog zuba.

Ja ga ne pijem... ali kad izvucem spricem stavim u usta, onako zubima drzim tj usnama olizem (lizacica :mrgreen: ) pa znam da je sladak.
Doduse meni je I brufen sladak.

Ja sam kao mala bas volela da pijem te sirupe... a I medo... :)

Jednom sam nasla tablu rozog brufena pa ga sisala kao m&m.bombone :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Posisam ono roze pa.pljunem ahahahahhaha

Nije mi palo na pamet! Apsolutno.
Mislis da kapnem sebi u oko?
Valjda ima.vise... ne bih da trosim na sebe... a mogla bih... peku me oci ovih dana... probacu

ma ebes tresnje... dete ima problem sa gasovima... sa ili bez tresanja... kad se isprdi rodi se... a tesko do toga dodje...
jako mi slabo spavala zbog toga... valjda je ti gasovi muce... pa sam.probala ponovo entero I stvarno prducka od njega samo tako I lepo spava... ne napinje se da prdne I kaki kao ranije... bas se sirota napinjala iz sve snage. Sad se ne napinje tako ali stolica tecna od njega

e, nasa cica isto muku muci s gasovima
bez obzira na to sta ja jedem
a jede iskljucivo mlijeko tj samo sisa
i stolicu nema redovno vec na svakih par dana jos uvijek, takva je
al ono sto sam skuzila je da to s gasovima ima veze i s tim koliko je i kako podrignula nakon ili u toku obroka
ako to obavimo kako treba stomacic bude mirniji puno
ili se meni tako cini
al ona puno ljepse i mirnije spava

Ja brate odavno ne dizem da podriguje... ostavljam sa strane ako nije podrignula... mada se ona sada sama okrece... I danas je dvaput spavala na stomaku. :)
A nocu je nikad nisam dizala. Ni kad se rodila..I zato.mi ona lepo spava nocu, ne mogu se zaliti. (Za sada. Da ne ureknem).
a.preko dana mislim da ima smisla dizati +/- dok ne pocnu da se okrecu sami.

I portikle sam prestala da joj stavljam... jednu noc je jedna tako nazuljala... dva dana vratic bio crven. Odmah sam ih sklonila.
a I manje bljucka. Ponekad.

..ja sam podizala dok god su mi pili mleko u rukama..
..ali od nekih 3-4 meseca nadalje to bukvalno bude samo uspravljanje, ako ne podrignu odmah, podrignu dok ustajem sa njima da ih spustim u krevet..

- - - - - - - - - -

..chichak, ja bih se zentala da ce da se pridavi portiklom u toku noci..
..mislim da nikad nisu imali portiklu kad spavaju..

Novka, nisam razmisljala o tome jer je uglavnom kraj mene. Spava s nama, I cujem I osetim svaki pokret. Obicno zaspe na siki I u tom smo polozaju nocu.
Ali opet I pored toga ju je nazuljala... bilo joj bas crveno.
Rekoh koji sam kreten, ko jos ostavlja portiklu nocu?!
Ne bih to nikome savetovala. Ma ni preko dana.
Ok je pre podoja staviti pa kad podrignu I bljucnu skinuti. Samo sto.je ona meni non stop bljuckala.

Nego, ona meni ljudi vruca. Bas joj vruca glavica. I celo cini mi se.
Nije strasno ali mi deluje toplija nego inace. Sad cu joj ponovo meriti. Mm opet kaze nije.

Raspada se od prdenja jutros.. I nocas..
I ja sa njom... a nista tesko nisam jela... juce ceo dan na corbici od tikvica, sargarepe I krompira.
nije mi jasno odakle nam gasovi

Back