Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Za grceve kreni odmah I kreni bez odustajanja.
Espumisan ide 25 kapi PRE ili posle SVAKOG podoja. Tako sam davala I medi I zeki.
Enterokind ide 3 kapi pola sata PRE svakog podoja, najvise 6 puta u toku 24 casa. Moze da se daje na sat vremena po 3 kapi, kod najjacih grceva. Kad se stisaju ide 3 puta dnevno po 3 kapi pre podoja.
Biogaja ide 5 kapi na dan... ali to je probiotik, nema puno veze sa grcevima.
Ti pij caj od komoraca protiv grcica, beba ce dobiti preko mleka... I izbaci sve mlecno, zacinjeno, ljuto...
Stavljaj termofor na stomacic, das kapi pa je pribijes uz sebe I das da sisa,
to je dobitna kombinacija.
Znaci termofor+kapi+mamin zagrljaj+sika!
To ujedinjeno moze da pomogne
Espumisan ide 25 kapi PRE ili posle SVAKOG podoja. Tako sam davala I medi I zeki.
Enterokind ide 3 kapi pola sata PRE svakog podoja, najvise 6 puta u toku 24 casa. Moze da se daje na sat vremena po 3 kapi, kod najjacih grceva. Kad se stisaju ide 3 puta dnevno po 3 kapi pre podoja.
Biogaja ide 5 kapi na dan... ali to je probiotik, nema puno veze sa grcevima.
Ti pij caj od komoraca protiv grcica, beba ce dobiti preko mleka... I izbaci sve mlecno, zacinjeno, ljuto...
Stavljaj termofor na stomacic, das kapi pa je pribijes uz sebe I das da sisa,
to je dobitna kombinacija.
Znaci termofor+kapi+mamin zagrljaj+sika!
To ujedinjeno moze da pomogne
) одврнем ја... мада се досетила, купи само оне флаше које јој на њену молбу тек сасвим мало отвори пословођа у супермаркетима!!!

) nama pomogao puno, nisi nishta nashkoldila, ako si dala
... Tsuy je pisala Enterokind, on se daje valjda 3 puta na dan , ona ce bolje znati koliko , ali i to zahteva strpljenje ... mozhesh pored da dajesh BioGaiu , to su prebiotici koji jachaju creva, znachi ima nade da ranije prodju grchevi ... ali oni ne smiruju, umiruju kolike ... izdrzhi, raspovij je I vozite bicikli nogicama, ako bash vrishti, mozhesh I ugrejanu pelenu na stomak da stavish ... moj sin je imao kolike do skoro 5 meseci, samo se polako intenzitet I duzhina vrishtenja smanjivala ... ali sam sa Espumisanom prestala veoooma obazrivo