Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
super su staklene perlice, brzo se ugreju i ne iriraju
ako neko ima diskus ili problem sa kicnom opet ce ih koristiti :)

ja sumnjam da nova hipp kasica fruit yoghurt praebiotik ne prija mom detetu, svako vece posle nje se probudi posle 3 sata otprilike pa vristi dok ne popije mleko :confused: vise mu je necu davati, sinoc je izbegla i prespavao kao beba ... belo kukuruzno brasno za kacamak se ubudjavilo, ne znam gde da jupim to brasno a da nije domaca proizvodnja u kojoj uvek bude crva, moljaca ili pobudja :roll: pa mi onda zasmeta zasto druga brasna nikada ne pobudjave ni crvic nece u nih, i tako u krug ....

..na ovom vecem sedishtu moze naslon da se nagne malo unazad, tako da mi oborimo naslon sedishta koliko moze,
odmaknemo donji deo sedishta od naslona10-ak cm i zaglavimo npr urolane peshkire za plazu tu,
pa je to neki zavaljen polozaj za nocnu dugu voznju, prilichno udoban..
..ali nije kao u manjem, koje moze da se nagne.. tu stvarno lezi bebac, skoro horizontalno..

buster valjda ide samo za veliku decu, posle sedista, preko 36?

ja jos nisam planirala da razmisljam o tome, posto je mali mrvica, uvek u donjoj crti sa rastom
ali izgleda da vec treba da razmisljam sta, iznenadila sam se da imaju recaro u uscu
ne znam stvarno kako cu da odaberem sediste, razglabacu pa cu dati mm da presece koje

Cicak, da sam.ti, kupila bih medi sediste iz grupe II/III
Ima.cybex super to.... Npr...
Odliicno na testovima, I kada ga kupis odgovarace mu.i.sada i.do kraja koriscenja, a to je sada 12 godina ili dok ne dodje do.odredjene visine.... A za malu bih uzela ono 0-I, tj ono od nule do 18 kg, znaci koristice ga sigurno do cetvrte verovatno, posle mozete jedan buster, pa da se menjaju, ona u vece sediste, meda u buster... Kontam da je to najbolje

I da, pogledaj oglase, halo, kupindo, limundo, kupujem prodajem, m ozes naci skoro nova sedista za upola manje novca, mi.smo nase maxi cosi platili 11 hiljada preko h allo oglasa, a u radnji je preko 30, a skoro novo, da ne znas da je polovno, ne bi rekla, koristilo ga.jedno.dete par.meseci samo... Bilo pod garancijom kada smo.ga kupili od njih

Jbt 20.000 din... mislim moracemo nesto svakako.
mi imamo to chicco... kao elleta... mozda bas to... to je do 18 kg... a kako medo ima tek oko 12-13 kg... (vec godinu dana je iste kilaze cini mi se), ako ovako nastavi, slobodno ce moci da ga koristi godinama jos...

I mene zanima ovo kao jexy, do kad deca MORAJU u sediste?
ovo na amss je vrlo zbunjujuce...

..mislim da nash zakon kaze neshto glupo, tipa do tri godine,
ali bezbednost kaze do visine od 150cm,
(takav je zakon po drugim drzavama)
tada mu pojas lezi kako treba preko grudi i karlice da je jednako bezbedan kao odrasla osoba..

A taj buster (znam napala sam buster buster...), jel on moze od 3 godine?
On taman podigne dete da se lepo veze pojas?
Jel koristi to iko?

Ja se I dalje nadam da cu za godinu dana medi buster a bebu u medino sediste.

Jel tvoji novka koriste sedista I dalje?

..da, jaksha je na bivshem matijinom busteru za kratke relacije, lakshe nam je za premeshtanje, aleksej je u onom do 36kg..
..do leta cemo uzeti josh jedno takvo, zbog puta na more..
..koristice ih do shkole, verovatno.. :)
..a na ovom koje imamo se naslon samo skine i ostane buster, tako da smo mirni i do tih 150cm..

..na busteru nema spavanja, a ono shto mene brine, chak i na ovim kratkim relacijama na kojima je jaksha u njemu - nema shtitnika za glavu..
..zato ga drzimo u sredini, tako da je aleksejevim shtitnikom zashticen bar sa jedne strane..

Back