Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, sad mi babica objasnila sto je to tako
i to telefonom - bebac je imala tu neku povredu vrata od polozaja u maternici
tj sklonija je drzati glavicu na jednoj strani vise
i onda joj to dmeta kad se doji, ne prija joj tako
to se jedva vidi, ali njoj smeta dosta i odatle problem s dojenjem
e, jedva cekam taj utorak da zena dodje

ja se sve nesto mislila da ne prihvati levu sto je mama smotana, u frontu smo se sve zalile na levu

mi se vratili sa divcibara, bilo je promenjivo, sto zbog vremena, sto zbog bebe,
najeo se lisca i bubica
pola puta je proveo meni u rukama, mislim se nek mu jos ovaj put posto smo bili sa prijateljima u autu
pa kada ga stavimo od godine u novo sediste, nema zezanja

za mame velike dece pitanjce- jeste li uzele ono prelazno sediste koje se naginje, ili odmah ono za do kraja?

..ma ne boli, bre, bezobrashtina je to.. :lol:
..naviknuce se, videcesh.. :) ..a i ti na hirove, to se dobija u paketu, gratis.. :lol:

..oko duzine - bebe su sve sklupchane kad se rode, prvo shto primetish, a i doktori to gledaju na prvoj kontroli,
je upravo to opushtanje i ispravljanje tj duze zadrzavanje u opruzenijim polozajima.. :)
..mnogima je dete "poraslo" u duzinu od merenja na rodjenju do merenja na prvoj kontroli po 5-6-7cm, teorijski nemoguce, ali metar ne laze.. :)
..pelene kupite vece, ali kad josh imate manjih, pa probaj..to je obichno najbolje..
..od gradje deteta mnogo zavisi da li mu bolje pashu manje dok god staje u njih ili vece chim doraste.. :)

..ma ne boli, bre, bezobrashtina je to.. :lol:
..naviknuce se, videcesh.. :) ..a i ti na hirove, to se dobija u paketu, gratis.. :lol:

..oko duzine - bebe su sve sklupchane kad se rode, prvo shto primetish, a i doktori to gledaju na prvoj kontroli,
je upravo to opushtanje i ispravljanje tj duze zadrzavanje u opruzenijim polozajima.. :)
..mnogima je dete "poraslo" u duzinu od merenja na rodjenju do merenja na prvoj kontroli po 5-6-7cm, teorijski nemoguce, ali metar ne laze.. :)
..pelene kupite vece, ali kad josh imate manjih, pa probaj..to je obichno najbolje..
..od gradje deteta mnogo zavisi da li mu bolje pashu manje dok god staje u njih ili vece chim doraste.. :)

pa znachi, show...to s njenim pelenama
ima jos malih, nije frka, a uzeli smo i velike pa cemo vidjet
ja prvo skuzila da mi nest cudno kad nismo mogle zakopcat
odijelce koje joj je bilo preveliko kad smo stigli
evo mi je babica
javljam kako smo prosle : )))

bila nam babica
sve nam objasnila
povila je ovu nasu ko sumo hrvaca - kaze, treba tako 10 dana
i nema frke s kukovima nakon toga
dala nam i vjezbice da radimo s njom jer je imala povijene nozice u stomaku
pa za svaki slucaj