Drz se Tsy, nadam se da beba nece imati mnogo boginjica i da ce sve dobro proci.
Sto se hranjenja tice, vec sledeci obrok posle posta zevkala je sve u 16, pirincana kasa joj se bas dopada. Dam joj da siki i posle tog obroka, bome isprazni mi dojke, a i cesto trazi da sisa. Skenjala sam se kada sam je izmerila, ako se ne varam dobila 300gr za poslednji mesec... A duzi mi bio period sa puuunim dojkama, nego sada, sa manje mleka. Znacu sve u ponedeljak, kada idemo u savetovaliste na bocu. Davacu joj da sisa koliko god bude htela i sto duze, ako ista, zbog imuniteta, kada mi vec mleko nije nesto "jako". Buni me i razlika u konstituciji moje dece, sin je bio buca, temeljan, i ima teske kosti, dok bebo (bata seku zove bebo - Mama, probudio se bebo

) ide u duzinu, tanana je, ali nije mrsava, sve strample i zeke koje sam kupovala do sada duzinski odgovaraju ali su joj kao dimije, ili joj spadaju sa ramena kada ispruzi nogice. Tesim se da se bacila na mog oca koji je bas tako gradjen (uvek smo se zezali da njegove gliste imaju gliste), a mogao pojesti vola u po noci. No, znacu u ponedeljak koliko je zaista napredovala i treba li da brinem. Znam da nije smak sveta...
Nego, kada ste uvele bebama kravlje mleko? Moja poznanica, inace doji, ima bebu od 5 i kusur meseci i vec joj daje 2/3, preskace formulu kaze... Bebi super, nacopa se i mirna, nema reakcije nikakve...
Razmisljam se nesto...