Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Nema mi medo reflux. niko od dece.
Znam sta je reflux
kakve kontrolne stapice pominjes?
Znam sta je reflux
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema mi medo reflux. niko od dece.
Znam sta je reflux

pa i nije im neka akcija
cuj svaka 8 kutija
da stave bar svaka 6 pa da razmislim da predjem na njihovo![]()

Imam kutija NAN 1 kupljenu za ne daj Boze
i po svoj prilici, hvala Bogu, nece mi trebati...mislim ne bi trebalo da mi treba
ili da je dam nekome
ili da zovem sestru u Aksi pa da je vratim u raf![]()

sve je individualno, moje je najmanje dobio prva tri meseca zivota a onda booom 4., 5. i 6. mesec a sikioe i da pitam nekoga, ko je poceo sa dohranom tek sa punih 6 meseci...koliko beba napreduje mesecno kad je samo na mleku, posle 4 meseca?
stekla sam utisak da manje pocinju da dobijaju na kilazi kad se uvede nesto osim mleka...tj kad se obrok jedan zameni za nemlecni,jer ima manje kalorija u sargarepi nego u mleku
pitam jer je irina od 4 ipo krenula sa dohranom pa je i manje dobijala na tezini
a bitno nam je da tamara dobija na tezini da bi bila sto pre operisana
zato bih joj davala samo mleko jer od njega ko sto rekoh, ne dobija ni previse ni premalo...i tim tempom bi dosla do tih 8 kg do 8 meseci, cak i ako od 6og krene slabije da dobija zbog druge klope
e sad ne znam jel to do dohrane ili jednostavno uspore sa tezinom posle 4 meseca?
jesmo jos kad je imala 2 meseca
ne znam tacno sto...misim tad smo mislili da treba da predjemo i presli smo a ustvari ostalo je sve isto i za humanom...odnosno, sad vidimo da nismo morali da prelazimo
al mi sad glupo da je vracam opet ili da menjam
al bih iskreno presla na novalac na primer, samo zbog te kutije njihove,jer me izludjuju ove formule u kesama
onda sipam to u kutiju od nestle mleka 1+ sa medom, sto je ostalo od irine, pa u tome drzim, al ova humana je malo cudna, pa se lepi nekako...nije onako ko nan....nego se vremenom lepi za povrsinu svega...i merica bude cela oblozena prahom i ta kutija...pa na kutiji ima ravan deo jedan da se izravna prah u merici,da se ne smaras sa nozem dok pravis mleko i na tom delu sve ostaje humana i vremenom se stvrdne iz nekog razloga,pa mi ostane u prahu u merici i kad sipam tako u vodu,zacepi se rupa i nece da ide mleko,pa beba pizdi
fino napreduje od humane, ne dobija ni previse, ni premalo u kilazi al brate, cudna je skroz
i ima skrob, koji se vidi kad se rastvori....zato je gusta tako
moracu dr da pitam dal je glupo da prelazimo na novalac ili na nan opet (jelenced ako moze da mi kaze jel kutija od novalaca ima isto to ravno za te merice, jer me smara da nozem ravnam prah)
![]()
Tsuy, mislim da je i Kistina ili ne znam ko tacno ranije pisao, da svakako da dobijaju manje kad krenu sa cvrstom hranom, jer im dajemo bareno povrce, vockice, mleko je kaloricnije od toga..pogotovo adaptirano, vise goji nego majcino, i mislim da nije retka pojava da tad manje dobijaju na kilazi, kad krenu sa klopicom..

jel to znaci da kutija novalaca ima ravan deo za ravnanje merice?
jelenced jel novalac gorak?
kakav mu je ukus....ako malo gorchi, da ne uzimam

sada ces da me zbunis, kutija nije cetrvrtasta nego valjkasta, ima krivu
vidis je u prodavnici
ja ravnam o ivicu otvora ...
sada ces me skroz zbuniti
kako da gorci mleko za bebe?
meni nije gorak, a sva ta mlekamalo posle muckanja imaju onaj ocajan miris
..tsuy, ja mislim da samo nestle mleko ima tu kosu plochu gore na otvoru za ravnanje..
..a oko napredovanja - necesh neshto ushtedeti na vremenu za operaciju ako joj kasnije uvedesh hranu..
..narochito ako cesh zitarice sa mlekom prve..
..ja bih na tvom mestu krenula isto kao sa irinom, bar cesh imati manje prerachunavanja kasnije shta-kako-kad..![]()

..taj malo gorak ukus imaju sva sensitive mleka, zato shto su im proteini iseckani da lakshe ih vare bebe..
..ali su za grcheve sjajni..