ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Medena ti je malena.. nasa je stolica ista, nesto intezivniji dezen.. al bez nje hranjenje bi bila muka
Kazes da idete u setnju cim ustanete.. a kad je to??
Imam problem sto meleni jede oko 8h pa dok mi podjemo, a vec u 10h sika.. pa nam za setnju ostane nepun sat vremena..Popodne jos gore.
Mnogo nam je gust raspored.. a on ogladni na 2h... nikako ne znam kako sa njim u setnju na duze
Ne znam koliko je star, ali smo mi prosle godine planirali dan tako da nakon jutarnjeg podoja krenemo u setnju, ali ponesem vocnu kasicu (jer se ona ne greje) pa uzina u kolicima. Taman dok opet dodje sika na red mi smo kuci. Sika oko 7-8 uzina oko 10 i taman kada vec zapece mi smo kuci
.. nasa je stolica ista, nesto intezivniji dezen.. al bez nje hranjenje bi bila muka 

Vecina stanara je kupila stan (nisu dobili) pa postuju ono sto su platili i trude se da sto bolje odrzavaju. Nekad su smor kada te zaustave a ti zuris, ali i to mi je bolja opcija nego da nisu slozni.
tako da mi strikno sikimo u miru nase sobe
Lekar zalozio malo.. bila slava nekom, cekali smo ga duze od 1h 
, jel barem postoji neko ogranjcenje radnog vremena ?
ili sta ja znam. Tek kada je u deset uvece krenula da radi diskoteka skontali smo zasto oni idu tako rano na spavanje