E, hvala na odgovorima, sacekacu jos malo pre uvodjenja mesa..nego poludela sam od kontradiktornih tekstova po netu..gledam koje povrce mogu sledece da joj dam..pa to je haos.
Negde pise spanac tek sa 8 meseci, negde pise moze sa 6, za boraniju isto kao bolje ne pre osmog meseca, za brokoli, karfiol isto da sacekam, zbog gasova, pa meni ponestaje povrca koje bih smela da joj uvedem..
Sutra planiram palentu..valjda je to ok..bas sam mislila nesto od povrca ali nista osim avokada nisam nasla da sme a da nije vec probala (krompir, sargarepu, tikvicu i grasak je probala od povrca) a od voca jabuku, bananu i krusku
E, da, kupili smo na kraju ipak Chicco Polly i mi

onu narandzasto-zutu..
Sto se tice pedijatra naseg, ne mesa se ona meni puno u ishranu, uglavnom potvrdjuje ono sto ja vec mislim, i kad je pitam jel ok tako kaze da..tako da se ja uopste ne vodim njenim savetima
A uzela sam onaj casopis Nutricionista se zove valjda, tamo kod nje u kancelariji, pa ono je uzas i katastrofa..meni se uopste ne dopada to sto oni predlazu..po njima bi Sara vec trebalo da ima 3 obroka, i samo 2 podoja..nema veze sa zivotom, sto se mene tice, samo gomilu reklama u casopisu, gluposti
Sad udavih
- - - - - - - - - -
Da, sad ima 7kg i 67cm, i primila je danas hep b vakcinu i tako..