Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.533
i moja mala je imala tu fazu, danju ni S od spavanja sem u rukama ili samnom u krevetu ili na meni ... ali proslo je samo se ne secam koliko je dugo trajala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrsnjaci : ) <3
sali, meni se kod peg oerego nije svidelo to sto ina plastika ostaje izmedju nogu stalno, koliko sam skontala, a kod ove poli se skida sa posluzavnikom, p,us mkzes je skinuti i sa posluzivanika
i ja sam prvo gledala peg perego, nisam videla neke posebne razlike osim toga i jos necega, ali sada ne mogu da se setim..
inace jakov ima sve veci problem da zaspi danju, to vec postaje neverovatno, imam utisak kao da ga nesto bas muci, kao da ga nesto boli, iritira, mlzda su opet zubi, ne znam, ali zaspi u toku dana samo na rukama, dok ga nosam i ljuljkam, kako probam da ga psistim u krevetac to je kao na zeravicu da sam ga stavila, place ali roni suze, a tako ne place nikada, mislim vrlo cudno, uospte ne mogu da shvatim sta je... nekada uspem da ga spustim u kolica pa da ljuljkam kolica i tada nastavi da spava, maximum 15 minuta...
da kucnem u drvo nocu je ok, i uvece lepo zaspi sam, spava nocu sada ok, ali dan nas ubija u pojam
u rukama bi spavao bez cini mi se koliko god, ali kako ga spustim to je cudo u koji plac udari.. uopste ne znam da li ga nesto muci ili to radi namerno, sto mi je gotovo neverovatno... ne znam sta da radim, ni mako da reagujem, ne mogu da ga pustim da place a ni da ga drzim u rukama sve vreme dok spava.
imate li neki savet, nesto?
kod nas to ne pali i nije palilo. kako krene neko da je spusta oma ide dreka i barem dobrih pola sata sa se posle smiri![]()
hah, ovaj moj vec dca, tri dana urla pred spavanje nocu.... ubija me :-D i onda spava sa mnom, nije spavao do sada i evo sad ima da ga naviknem :-!
al dzabe, nece bez mene, placeeeee, tuzno placeja to ne mogu da slusam....
jos smo u gostima kod.mojih....spavamo zajedno, samo da sam tu.... i sisa da je tu...
koji mu je sad....
veceras se tako drao a sve sam imala osecaj kao da se trudi da se dere sto vise i jace, samo da bi spavao sa mnom
jel moguce? cim legne kraj mene, ucuti se, privije, siki, spava....
..kako zaspi uveche, tara..?
..koja je rutina..?
..isto dok siki ali je preumoran da se buni ili ne zaspi dok sisa..?
..ja sam ih uvek mrvicu razbudjivala pre nego shto ih spustim u krevet, ako su zakunjali uz siku ili flashicu kasnije,
samo da bi bili bar napola svesni da su promenili okruzenje..
..ako je zaspao u naruchju, sigurno ce se izbezumiti kad skonta da te nema..
..probaj kad je najumorniji, ako se buni - uzmi ga opet, ali ga opet malo razmrdni, uspravi, poljubi i spusti u krevet..
..onesvestice se pre ili kasnije, vazno je da skonta da mu se nishta strashno nije dogodilo i da mama nije nestala, nego da je zaspao u krevetu i da cesh doci chim zove..![]()
Medenjak
Ja jos nisam kupila hranilicu, nikako da odlucim....sad se dvoumim izmedju chicco polly i peg perego..ubedila me prodavacica u meda shop-u da je peg perego kvalitetnija, cena im je ista manje-vise..
Cicak, htela sam da pitam jel se lako cisti chicco polly?
Negde sam procitala da je nije lako ocistiti jer ima gomilu nabora..meni je ona i dalje lepsa od ove peg-perego, ali ova izgleda laksa za odrzavanje mozda..
jedno pitanje
jakov sada ima 5,5 meseci i do sada sam cim mu neka igrackica padne na pod u stanu (ne vuce se po podu nego cim padne) bacala na pranje
e sada me zanima da li je to preterano sada, tj da li da nastavim tako ili je ok ne oprati je odmah? ne znam kako tu da se postavim, ne bih da ga previse drzim u staklenom zvonu ali ni da mu naskodim
kasicice itd mu ne sterilisem nego samo prelijem vrelom vodom itd, imamo i dve mace tako da nije sve sterilno iako asepsol radi 24h dnevno : )