Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zene, jeste li navlacile pisu decacima?

Ja jesam prvih par meseci i super je islo, bas se video lepo glavic... i onda prestanem, ne znam ni sama sto... i nedavno pokusam a ono ne ide, kao da je sraslo, ne moze da se navuce!

Da pokusavam svaki dan pomalo? Hoce li se svuci? Ili je kasno sad sa godinu dana?

Ja jesam prvih par meseci i super je islo, bas se video lepo glavic... i onda prestanem, ne znam ni sama sto... i nedavno pokusam a ono ne ide, kao da je sraslo, ne moze da se navuce!

Da pokusavam svaki dan pomalo? Hoce li se svuci? Ili je kasno sad sa godinu dana?

..nije kasno, povuci koliko ide, operi i ne maltretiraj dete..
..ebiga chich, tebe je lako odogovoriti, znam i kad si prestala ;)

Nama je dr jos na kontroli sa devet meseci rekla da moze po malo slanine da proba
Svinjsko jede jako retko, mleveno u sarmi ili punjenim paprikama, al i to je mesano sa junetinom
dzigericu jede ponekad, kao pastetu napravimo to

i da, slaninu sad jede samo tako, obozava je
slaninica, krem sir, i malo ajvara samo mota...

moj tiranin bas juce jeo svinjsko u paprikasu. posle rodjendana sam uvela svinjetinu, ali nju najmanje jede. pilecu dzigericu nam dr savetovala jos od 7. meseca i jeo ju je do nedavno jednom nedeljno u kombinaciji sa spanacem i povrcnom osnovom (novkina sveta trojka-krompir, sargarepa tikvica :lol:). slaninu negde od 11 meseci, obozava da je jede, ali ne dajem vise od jednom, dva puta nedeljeno za dorucak. inace, mislim da ima 15kg, osetim po rukama. visok ko vecina dvogodisnjaka koje srecemo po parku.

Drage mame, kako mi se blizi termin, sve vise razmisljam o porodjaju i donosenju bebe kuci. Interesuje me da li ste same sa muzem iznele bebu iz porodilista bez neke pompe ili vas je cekala gomila rodbine ispred bolnice:roll:? Meni se vec neki najavljuju, a ja bih najvise volela da nas dvoje to sami obavimo u miru:)

po mene su dosli muz i sveki, jer je i kod njega i kod mene u porodici obicaj da i baka dodje
kad smo stigli kuci, dosli su i moji roditelji i to je bilo sve za prvi dan

ostali su dolazili da vide bebu posle 40 dana, osim mog i mm-ovog brata, oni su dosli ranije

I kod mene isti slučaj, ali neki pedijatri kažu da to uopšte ne treba da se radi..pa sam prestala! Ništa mi nije jasno?! :roll:

hvala novka :)

inače potpuno sam ispizdela. bili kod drugarice na rođusu u subotu. puno dece. njeno jedno dete vidno bolesno. mislim curile su joj zelene sline. još je pitam jel beba bolesna, kaže nije malo joj curi nos. ajd ok.
bilo mi truba da Lucu sad demonstrativno odvajam od nje, ali trebala sam.
i još plus pride, pre neki dan mi javlja kako je mala dobila ovčije boginje. ajd ok.

ALI ako znaš da ti je dete bolesno, onda nemoj zvati još 10 kilnaca, ili bar izdvoj to dete... ne razumem. ok, shvatam de je normalno da mi dete ponekad bude bolesno i da će kupiti viruse i tazne gamadi od drugih, ali opet sam malko popizdela. i verovatno je znala da je beba bila u kontaktu sa nekim ko je dobio boginje, pa je mogla unapred reći.

misilm volim ja nju jako ali ovo mi je bilo bez veze. eno sad Luca ne može da diše, pun joj nos, ali baš pun, kao nikad do sad. znači imunitet će opasti, ima da zakači boginje samo tako. a uskoro rođendan, torta naručena, slavlje tri dana...možda ču morati da otkažem sve. izem ti život.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back