Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..neizreciva, pravo je vreme da prebrishesh parket chetvoronoshke.. :)

..zelim ti shkolski porodjaj, nocas, sutra, uskoro.. :heart:

:) hvala....nekako mi se sad ne da da ubrzam, i ovako me sve boli, samo mi se lezi.....ko mrcina sam....i da, juce smo se sexali i svrsio je u mene.....jel moguce da je sv ovo sperma pokrenula?....nekako mi je za nepoverovati da je to stvarno tacno.....

e to sam bas citala bila i htedoh da pitam,jel bi oni meni, tj. bilo kojoj porodilji(u bilo kom porodilistu gde to nije praksa inace) dali bebu odmah da je podojim kad bih ja zahtevala to?

..meni malce dali u porodilishtu neokupane, samo u zelenom platnu, jakshu desetak minuta, alekseja malo manje,
zavisi - koliko sam skontala - od toga kad neonatolog dodje da ih pregleda..

..kad bih radjala opet, ne bih dozvolila da je odnesu od mene, osim ako bih registrovala pu-pu-pu neku strku oko nje..

..meni malce dali u porodilishtu neokupane, samo u zelenom platnu, jakshu desetak minuta, alekseja malo manje,
zavisi - koliko sam skontala - od toga kad neonatolog dodje da ih pregleda..

..kad bih radjala opet, ne bih dozvolila da je odnesu od mene, osim ako bih registrovala pu-pu-pu neku strku oko nje..

Nepravda!
Carski rez-ne daju, pa koji sam moj u spinalnoj onda!

..spinalna ti je bila ogroman plus za laktaciju, ja bar mislim..
..izbegla si onaj deo sa amnezijom "otkud meni beba?".. :)

To jeste.
Nego, ja lepo trazila bebu, prvi podoj, sve, oni meni kao "vazi" i krk-sedativ!
A mm rekli da sam pocela da buncam.
Valjda je njima to lupetanje kad rasporena zena hoce bebu na podoj, pa ne boli me, ebote, ne vidim nista od zelenog paravana, sto da ne trazim.

..ma razumem sve, protokoli su nam tragikomichni..

..vidim te za dogodine kako bezish kuci niz hodnik sa bebom, 3h posle vbac-a.. :P :lol:

Daj Boze! :worth:
Imam primer da je zena pod kontrakcijama podojila dete od 2 godine, uspavala ga, otisla da se porodi i odmah ujutru trazila da je otpuste jer ima dvogodisnjakinju koja ce isto traziti siku kad se probudi. :) (Gago-Marika, carice! :cmok2:)
Mislili su da je potpuno poludela, ali su morali da puste i nju i dete. :)
Sve OK, prda sad ima 4 godine, nema veze sto je u porodilistu bila samo par sati.

meni su ga dali na 2 min u ruke i odneli, dr je pozurivala sestru, kao ajde imace posle vremena

nego jakov iznenadaubacio budjenje u 3h, sisa i zaspi, pa opet oko sest, dos sada je bilo prvo budjenje oko pet/ sest
kintam da je to mozda onda ipak skok pa se odrazava na budjenje nocu, citala sam da skokovi ne moraju da se odnsnose samo na pojacano sisanje vec i jos neke promene u ponasanju bebe

drugaricina beba pokupila onaj virus sada, ali nije jos bolje, msm, vadili su krv i znaju da je virus, al mala sad pocela i da krklja, skuplja joj se sekret, mama se plasi da ne ode na pluca, a dr im dao palitrex
ja nisam za ab, kad se zna da je virus u pitanju, al razumem i nju, plasi se, mala krklja
savetovala sam neke inhlacije mozda, drenazu, da joj sto vise cisti nosic....
sta jops moze, msm, ja nisam pametna sta bi s mojim malim radila, pu pu, nismo jos bili bolesni....
sta vi savetujete, racunam na vas mame iskusne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back