Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chichak draga
zahvali se dobrom Gospodu Bogu sto ti nisam blize

ne shvatam kako uopste mozes da postavis ovakvo pitanje!?
Bilo kome, a kamoli majci koje je bila prinudjena da daje detetu AD!!

Da li ti razmisljas imalo ili ti glava sluzi samo da namestis frizuru!?!?!

Sram da te bude, jel ti jasno!?!?!?!?
pusti je, preteruje, to je cicak
nije stetno, toliko smo valjda sve pametne da znamo kad dete ne siki, da mu je ad potrebno....
ljubim te

Chichak draga
zahvali se dobrom Gospodu Bogu sto ti nisam blize

ne shvatam kako uopste mozes da postavis ovakvo pitanje!?
Bilo kome, a kamoli majci koje je bila prinudjena da daje detetu AD!!

Da li ti razmisljas imalo ili ti glava sluzi samo da namestis frizuru!?!?!

Sram da te bude, jel ti jasno!?!?!?!?

Mogu ti dati i svoju adresu ako hoces.

Ni jednog momenta te nisam prozvala sto svom detetu dajes ad. Kao sto si i procitala!!!
Ti si napisala da je otrov ne ja.

Ako sis svesna sta je ad zasto se ljutis?
Ako si prinudjena da ga dajes tako je kako je. Niko te ne osudjuje.

ne moras direktno imenovati nikoga al malo osecaja i za druge da imas, ne bi bilo na odmet, kao ni manje iskljucivosti, nista nije crno belo, cicak...
u svakom slucaju, ni sama se sigurno ne bi lepo osecala da ti neko tako nesto kaze i nabija osecaj krivice....
sve smo na svoju decu osetljive i na sopstvene odluke

I po milioniti put.
Uopste se ne radi o onima koje ne doje.

Vec podrzati dojenje kroz sve muke.

Npr.bokica. Ona moze biti odlican primer majke koja je izdrzala borbu i pored svega! A sigurno je milion puta bila u prilici da smucka ad.
I da je smuckala. Nije ni to smak sveta. Poenta je shvatiti nna kraju sta je zaista dobro.

Ako ti jexy, nisi mogla dojiti, tako je kako je. Ali nemoj ocekivati bilo kakvu podrsku ad zbog toga.

I ja sam otisla na cr iako su svi rekli nemoj. I sama pojela g.vno. jel sad treba da hvalim cr?
Isla sam i na vto. i opet cu reci Samo prirodno!! A sto se mora mora! Tu nema sta da boli

ne moras direktno imenovati nikoga al malo osecaja i za druge da imas, ne bi bilo na odmet, kao ni manje iskljucivosti, nista nije crno belo, cicak...
u svakom slucaju, ni sama se sigurno ne bi lepo osecala da ti neko tako nesto kaze i nabija osecaj krivice....
sve smo na svoju decu osetljive i na sopstvene odluke

Odličan savet za Čičkavu! Trebalo bi da uzme ovo u obzir, extremna je..

Moze.

Medo me moze da spava popodne. Zaspe kod mene na siki. I dok je u tom polozaju sve super, spava, dise normalno.
Kako ga spustim u krevetac, za 20 min se budi.
Sad sam ga stavila u kolica, tu nije skroz na ravnom. Videcemo

Dobro i uspeš da ga spustiš negde.. Moj sin ako se uspava kod tate niko ne sme da ga mrda odmah dranje :D A ja sam ga uvek dojila u ležećem položaju i tako se i sada uspavljuje i spava na stranu..

Ja mislim da sa fizioloshkim ne mozhesh da preterash, a za kashljucanje , a i za otvaranje nosica nama je puuuno pomoglo sledece ( hvala mojoj kumi na savetu, nek' je Bog pozhivi josh 110 godina :zcepanje: ) : uzmesh bosiljak ( na oko pola litre 3-4 puuune supene kashike) , vodu prokuvash, ubacish bosiljak, nek' baci kljuch-dva i onda stavish u sobu malom da isparava ... ako imash radijatore, mozhesh da nalijesh i u one isparivache, ja sam drzhala na gasnoj peci ... u to vreme josh sam spavala u sobi sa malim, do ujutro mi je prochistilo sinuse, glavu, grlo, bre jasnije sam i mislila :lol:

Evo Čičkava nadjoh, Birica je pisala...dakle 3-4 kašike sušenog bosiljka, ali ako nemaš dovoljno probaj sa mentom.. ja isprobala obe varijante

decaka :)....ma vec sam psihicki iscrpljena, pola dana trpim bolove i nista....pojma nemam vise sta i kako da procenim, samo da je bebi ok, brinem pomalo....grlic i dalje boli, imam evo sad opet kontrakciju.....

Jao dečkić <3
Ništa se ne brini biće to sve ok. Ali ako te već nisu zadržali u bolnici, bolje odmah sutra ujutru da ideš u dz i porazgovaraš sa svojim dr. čisto da se smiriš i da ti kažu šta je i kako je..
Ja nisam ni imala kontrakcije kad me poslali u bolnicu, oticala mi plodova voda i smestili me odmah na ginekologiji. To veče sam imala na 7 minuta kontrakcije a ujutru ništa kada mi rekli da idem u porodjajnu salu jer se poradjam, za manje od dva sata sve bilo gotovo... Duže mi trajalo šivenje od samog porodjaja, to je ono što ne mogu još da zaboravim i jedva se oporavih :confused: ali to je sada druga priča.. Probaj da se naspavaš :bye:

Jao dečkić <3
Ništa se ne brini biće to sve ok. Ali ako te već nisu zadržali u bolnici, bolje odmah sutra ujutru da ideš u dz i porazgovaraš sa svojim dr. čisto da se smiriš i da ti kažu šta je i kako je..
Ja nisam ni imala kontrakcije kad me poslali u bolnicu, oticala mi plodova voda i smestili me odmah na ginekologiji. To veče sam imala na 7 minuta kontrakcije a ujutru ništa kada mi rekli da idem u porodjajnu salu jer se poradjam, za manje od dva sata sve bilo gotovo... Duže mi trajalo šivenje od samog porodjaja, to je ono što ne mogu još da zaboravim i jedva se oporavih :confused: ali to je sada druga priča.. Probaj da se naspavaš :bye:

:worth: pravi savet. Mene je zeznulo to sto sam celu noc brojala kontrakcije, cekala da se ponovo pojeve, zamisljala porodjaj pa sam umorna otisla na porodjaj. Sledeci put pred porodjaj (ako ga bude bilo) ima da se naspavam k'o covek ;)

Jao dečkić <3

sutra ujutru su mi rekli da dodjem u bolnicu na ctg, radi isti dr koji me je i danas pregledao....rekao mi je da nema potrebe da vise idem u dz, ovo je vec deo porodjajnog procesa.....spavala sam popodne i opustila se, pod kontrolom sam beba je ok i to je najvaznije....proredile mi se kontrakcije, sad su na nekih 30-40 min i nisu tako bolne, trudicu se da odspavam....sad mi nesto zao da se porodim :D, a ovamo sam kukala da bi sto pre....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back