Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Medo udara glavom o krevet kod nas, dok se podize. I to uzme i lupa, namerno. :)
A miso mu je postao glavna atrakcija, svako presvlacenje pelene odmah ga hvata, i raaazvvllaaciiiiiiiii do bola! Ne znam kako ga ne boli. :)

PS. Nasla sam mu i drugi testis. ahahhahha... :)

..toliko o velichinama.. :lol:
..jaksha nosi 92, 98, 104 i 110, a visok je 105cm.. :)

(..aleksej je dugonog, njemu su odavno trenerke i duksevi u rasparu za jednan broj.. :lol: )

I Junior nosi od 86 do dvojke-trojke. I njemu su raspareni donji i gornji delovi, ali obrnuto :rumenko: Koliko cm ima, pojma nemam, kilograma ima 10.4 mada kako ga je Birica danas na'ranila ima sigurno vec 11kg:zkez:

A Junior samo :zjede: :rostilj::jede::kolac::njam: Kao da ga ja kuci ne 'ranim. Nekako mi je doslo da me bude stramota, ali me vremenom proslo :whistling:

to nije bljuckanje vec povracanje....u svakom slucaju ako ucesti vodi je kod pedijatra....

Ali ne ide u mlazu..ja sam mislila da se racuna u povracanje ako izlazi u mlazu a ne samo iscuri..doduse dva put nisam ni videla kako je izaslo..ali bude uglavnom kao da prospes iz case..
Nego ona je sad u fazi da trpa sve zivo u usta, a ruke nabije cele pesnice pa gura skroz dokle moze (i tako ceo dan, ne vadi ih iz usta)..pa jel moze biti da je od toga, da nadrazi?

da li neko zna zasto se trudnice koje su radile VTO salju na carski rez?

ne šalju se obavezno :) jedino ako su bizanci ili trojke ili...

neki lekari preporučuju, kao teško nastala trudnoća, pa da se slučajno ne desi nešto...bez veze.
i trudnoća nastala VTO je sasvim normalna, "prirodna" i ako nema nekih komplikacija potpuno je glupo ići na carski samo zbog toga.

često same žene traže jer u procesu borbe za bebu, naročito ako dugo traje ima puno frustracija, strahova, rizika pa kao da se na porođaju ništa loše ne desi. kao da se na carskom ne može desiti nešto loše.

eto...

ne šalju se obavezno :) jedino ako su bizanci ili trojke ili...

neki lekari preporučuju, kao teško nastala trudnoća, pa da se slučajno ne desi nešto...bez veze.
i trudnoća nastala VTO je sasvim normalna, "prirodna" i ako nema nekih komplikacija potpuno je glupo ići na carski samo zbog toga.

često same žene traže jer u procesu borbe za bebu, naročito ako dugo traje ima puno frustracija, strahova, rizika pa kao da se na porođaju ništa loše ne desi. kao da se na carskom ne može desiti nešto loše.

eto...

e hvala, bas me to zanimalo, jer sve slucajeve sto znam unapred im je receno da ce biti carki rez....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back