gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
jes dugacak al zgoljav siroma
ja uvek mastala o bebi miselinku
ja uvek mastala o bebi miselinkuDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja uvek mastala o bebi miselinkuProbaj da mu izbacis popodnevno spavanje jedan dan. Da bude umoran, ne preumoran, nek odspava ali malo.

to mu je poslednjih deset dana jedino pravo dnevno spavanje, tj on spava od jedan/ dva do pet/ sest( tu spoji tri/ tri ipo sata) ii to mi je to, ostalo je popodne budan sve do kupanja i spavanja, mozda dremne pola sata u toku dana i kraj, zato se nadam da ce ovo kupanje u osam da bude lakse uvedeno...

ja ću tačno da se koknem u glavu od ovog nespavanja više.
evo danas: buđenje u 8 ujutru, spavanje od 12-13,30, stanje potpune iznemoglosti u 19,30. kupanje u 20, sisanje, spavanje punih 30 min. i onda žurka do 1 posle ponoći.
živci me izdaju majke mi. nervozna sam ko leptir.
a ona, slinava pa ne može valjda da zaspi + kaže dr zubići. ne gine mi puška.
...
...
samo mantraj: to je faza, proci ce, to je faza, proci ce 
Mleka ima i nemoguce je da ostanes bez njega dok dojis.Kistina, zadnja dva dana su mi sike bas mekane... stalno su kao ispuhane...
Medu dojim jednako, a cini mi se da je manje mleka, plus sto on kad ga stavim na siku, po pola sata vuce, ono nadodje(jednom)(ili otpusti kako se kaze), posle ne. Mada ja cujem da on guta, po malo verovatno.
Buni me to sto bi sisao u nedogled, + me gricka.
Ja bi da on to za dva minuta posisa i to je to.
Jel moguce da cu ostati bez mleka?
(moja stalna briga da li kolicinski dovoljno posisa)
ma kod mene to ocigledno ne vazi, podoji su na 3 sata najvise, osim nocu, sve visega dojim, dohranu sve manje dajem, zato sam se danas bas iznenadila : (
a tako je lep leriod bio bez nje... videcemo da li ce biti isto bolne kao i pre, nadam se da cebar to da se promeni...

Apsolutno, oni se rode "naviknuti" na nosanje i blizinu majke.inace meni uopste ne smeta nosanje, nek ga nosaju, prija njima, prija njemu, a prija i meni malo odmene
a i ne verujem u navikavanje na ruke
prle kad je ok i kad ga nista ne mucu moz na luster da ga okacis, nista mu ne smeta
al kad je nervozan druga prica, i ja smatram da je to normalno da tada trazi da ga uzmemo, nosimo, mazimo....
pa on samo za to i zna....
i nikome nit branim nit zameram nosanje i nije se navikao, ko sto sam rekla kad je on ok, uopste ne trazi da se nosa

Apsolutno, oni se rode "naviknuti" na nosanje i blizinu majke.
Tuga je oduzeti im to.
Ja sam za nosenje.![]()

...
...
samo mantraj: to je faza, proci ce, to je faza, proci ce
![]()

svakog...

eto koliko sam juče bila nenormalna.