november child
Elita
- Poruka
- 18.222
ja sam primala te hep B zbog posla i struke, nije me uopste peklo
mozda nece ni njega
..ja nisam nikad primala, to nam reche bash sestra koja im je davala, po njenom iskustvu..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda nece ni njega
mozda nece ni njega
Ma ne sekiraj se...rekli su nam da je jos rano da koristimo bilo kakve kapi i cajice, ja pijem onaj caj od komoraca, josif pancic, on kao ulazava probleme... mada mi je jos mali za klasicne grcice, ovo je verovatno adaptiranje, ne znam..
i isto smo proveli pola noci u krevetu, jer se tako smiri a plac njegov me sludi totalno i odreagujem kako sam mislila da nikad necu... i tacno gledam sebe kako sam pricala da nikad necu da mi beba zaspi na sisi-to radim jer ga to smiruje, da necu da skacem cim pusti glasic- on jos ni ne pusti posteno glas, ja sam vec tu, da necu da spava sa nama u krevetu -pola noci je bio sa nama, priljubljen uz mene jer je tako jedino bio miran malo duzi period...
dakle za deset dana sam stigla da porusim pola svojih "ja to nikad necu" : )
Moja Iva kako udjemo u ordinaciju plače. Čim vidi doktorku. Ova je ni ne pogleda ona već plače.
..ja nisam nikad primala, to nam reche bash sestra koja im je davala, po njenom iskustvu..![]()
ja vise nista ne merim. vaga pokazuje 13kg i 15 meseci. ima ustaljene obroke u tacno vreme, priblizno ista kolicina svaki put, samo sam smanjila mleko za spavanje sa 200ml na 150ml. jutarnja flajka 200ml. slani orok vise ne merim, ali cenim da je izmedju 250-300g. zitarice odokativno, voce oko 200g.
tara, moj tiranin je dobio grceve sa punih 8 dana. mi smo odmah uveli espumisan, ali kreten od patrnoazne mi savetovala da dajem samo 12 kapi,a ne 25, jer je on mali. totalno pogresan savet, jer kapi nemaju efekta ako se ne daju upunoj dozi od 25 kapi.
znaci, neuspela terapija jedno 3 nedelje, dok nije napunio mesec dana i otisli na prvu kontrolu gde nam je dr objasnila sta i kako sa espumisanom. meni se zapravo cini da malo sta pomaze kod grceva, mozda se malo ublaze tegobe.
i da jos nesto kod nas pomaze kada place
sisa
ja je zovem svemoguca sisa, jer ko sta radi ja mu samo sisu trpam u usta
tata je inace kuipo dudu, jer on sisu nema, a ja sam par puta odlazila iz stana na sat, dva da obavim sta moram....
a koristimo je i dok ga presvlacimo pre i posle kupanja jer je u stanju da place i place
ne znam zasto ne voli da se skida i oblaci, to mu je ko nokte da mu cupas na zivo
pa nam duda kupi mir i tisinu dok ga ne sredim, jer ja ne znam, ja sam toliko postala slaba na njegov plac, ne mogu da podnesem ni kme kad kaze, srce mi se stisne
hvala bogu pa bar sise imamoto ga uvek smiri....
inace, jel; i vasi muski tako
ja sam primetila da je nasem tati krivo sto nas dvoje imamo samo nase trenutke tokom sisanja, sto se mazimo, sto me on onako gleda, uhvati rucicom, uziva
msm, ne krivo u losem smislu, nego evo npr
juce ga on drzi onako na ruci, prislonjenog na grudi, kao ona poza za dojenje
i kaze mi kako mu je zao sto i on nema sise i ne moze da ga doji
mukica
kao i meni bi tada pomogao da ne ustajem u toku noci stalno
mukica, pa zar nije zlatan![]()
kazu da generalno i bebe kao i mi svi uostalom, imaju drugaciji prag bola, pa zato neko dete samo kenjka a neko vristi....
uglavnom, meni je svaki njihov plac strasanbas mi tesko padne i odma ga uzimam, cini mi se i kad kmekne samo :-D.... ali mislim da kako odmicu dani, sve manje ima problema
ja samo onako spomenuh prirodno i neprirodno jer smo normalno prvo hteli probati bez hemije...
da nam biogaia nije delovala ili da je on urlao svakodnevno verujem i da bi mu cistu naftu dala samo da se smiri :-D
Dnevne potrebe odojčeta sa navršenih osam meseci
podoj ili adaptirana mlečna formula (600ml u toku 24 h)
količina po obroku: 180-250 ml
žitarice: 120-150 ml
seckano voće i povrće: pola šolje, ili 60-90 g, ili četiri do šest supenih kašika
seckano ili isitnjeno meso, riba, živina: dve do četiri kašike (30-60 g)
voćni sok: 60-120 ml
http://www.stetoskop.info/Ishrana-bebe-od-8-12-me-se-ci-jedemo-iz-ruke-2560-s1-content.htm
..gde god da sabiram, nema 700g chvrste hrane..
(..jaksha je jeo ogromne porcije, ali kad iz zitarica oduzmem mleko i iz voca jogurt - nije bilo 700g ni blizu.. )
Moje popiju ujutru i uveče oko 200-260ml mleka, i još tri obroka oko 200g.I toliko isto voća.