bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Znaci do god dana....eh sve pozaboravljala...videcu ja tebe kad ti stigne drugi beban pa dal ces imati vremena posto znam da je i aleksej kao i matteo ...nespavalice i vragovi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu ste ribu dali prvi put? Nama josh to ostalo ( pored mora stvari na koje je reagovao) ... sve se neshto nakanjujem da dam ali nikako da krenem
... i verovatno sam trebala da napishem ovo na "velikoj" temi
![]()

Samo da se prolepsa vreme, pa da zapalimo u bastu na jedno zajednicko "uvodjenje ribe".
) I ja sam isto tako uvodila gluten kao i ti. Prvo ovas-jabuka (jeo je jos ihahaj kutija te kasice jer mu se bas svidela), pa po preporuci November dala sam mu tri dana komadic kifle koju sam ja doruckovala (da vidis tu radost sto se ogrebao neceg sto mi veliki jedemo
) i na kraju cuveni 7corn ( i toga je posle pojeo par kutija). U poslednje vreme kupujem 8 cereals (onaj obican bez meda i sta ti ja znam cega), rizolino koji pravim sa nekim ukusom i cokolino koji mesam sa rizolinom pola-pola. Ostalo jede voce, pijacu, mleko i rucak.Znaci do god dana....eh sve pozaboravljala...videcu ja tebe kad ti stigne drugi beban pa dal ces imati vremena posto znam da je i aleksej kao i matteo ...nespavalice i vragovi...
, pa je svaki savet dobrodosao 
Znaci do god dana....eh sve pozaboravljala...videcu ja tebe kad ti stigne drugi beban pa dal ces imati vremena posto znam da je i aleksej kao i matteo ...nespavalice i vragovi...

priznaj bre da su godine...
nece nama druga skoro
Birice, mogle bi nas dve zajedno sprckati neki fish-paprikash, pa da s njim uvedemo ribu
I nama je ostala riba (jeo je samo Eva tunjevinu par puta, kao pijacu za dorucak) i sve nekako razmisljam kako da je spremim ribu, da ne bude masna, kada nemam rernuSamo da se prolepsa vreme, pa da zapalimo u bastu na jedno zajednicko "uvodjenje ribe".
Zsuki: mozes i ti sa nama, pa da uvedes meso (napravimo neki paprikas sa teletinom za Lucu) I ja sam isto tako uvodila gluten kao i ti. Prvo ovas-jabuka (jeo je jos ihahaj kutija te kasice jer mu se bas svidela), pa po preporuci November dala sam mu tri dana komadic kifle koju sam ja doruckovala (da vidis tu radost sto se ogrebao neceg sto mi veliki jedemo
) i na kraju cuveni 7corn ( i toga je posle pojeo par kutija). U poslednje vreme kupujem 8 cereals (onaj obican bez meda i sta ti ja znam cega), rizolino koji pravim sa nekim ukusom i cokolino koji mesam sa rizolinom pola-pola. Ostalo jede voce, pijacu, mleko i rucak.

... znala sam da si kao ja, o.pichena 
... stane pored pa zanoveta ... pa mu ja poguram guzzicu , onu crnogorsku 
... znala sam da si kao ja, o.pichena
Armin nauchio od Juniora da se spushta sa kaucha, ali ne zna da se popne... stane pored pa zanoveta ... pa mu ja poguram guzzicu , onu crnogorsku
![]()

Kako stojite sa vremenom ove nedelje? Ja sam free (jos uvek necu biti u guzvi zbog rodjendana/vrtica/dopuniti po izboru), pa ako zelite, navratite 
dobro smo izdrzali 11 meseci ali mi nekako zao kad vidim da doje i do 2 godine a ova oja zaebava 

2 ujutru i pred spavanje po 150ml nece vise, pa uglavnom se ne budi kupanje oko 9 pola 10 i ne ustaje do nekih 8 pola 9 kada je sve kako treba, ume nekad da se probudi ali dam joj cuclu malo pomazim i ona nastavi...mada se desi nekad da se budi na svakih pola sata, jednom u sto godina i tad zavrsi kod mene u krevetu![]()

Sa koliko meseci bebi ostaje za stalno boja ociju ?tj do kada se menja?Ne secam se za starijeg kada je tacno bilo...kad se rodio imao je crne,pa braon,pa plave sve moguce je imao konacno i sad ima zeleno braon,dok je beban rodjen sa plave okice i jos uvek su plave kao more pa bi volela da ih ima stalno takve....pozdrav i ljubite decicu
Drugarice koje su dojile bebe preko 10 meseci, imale su i imaju uzasnih problema sa spavanjem njihovih beba. Bude se po 100x za noc, traze sisu, posle su preko dana nervozne i neispavane, razdrazljive, a o mama da ne govorim, ova jedna je na ivici zivaca. Pokusavala da prekine, ali joj nije poslo za rukom jer je malac arlaukao za sikom puna dva sata. Ona opet kaze da joj je na neki nacin zao da prekine sa dojenjem jer se malac tako lepo mazi sa sikom, grli je, ljubi, mazi, a meni je glupo da joj kazem da moj bebac to isto radi ali sa mojim licem. Bzvz mi je sto bebci od cele majke vide samo sisu, i sta kada prestanu da sisaju???
Bas mi je drago kada svrati neko "nov". Koliko beba ima, a koliko stariji (tj kolika je razlika)?
Pisi kako ste, kako si se snasla sa dvojicom. Mislim da nas ima dosta koje to ceka, pa je svaki savet dobrodosao
![]()
Cestitam rodjenje bebice!!!
Ako su svetlo plave, mislim da ce takve i ostati. Obicno tamno plave-teget/sive prelaze u braon, kao mom sinu.
Mila nisam ja 'nova' samo nestizem za forum....stariji ima tri ipo godinice,dete je 'zivo' znaci nema mira ni kad jede,u pokretu je non stop,kasno leze,nikad pre ponoci,malo spava,veseo je al nekad bas tezak.voli da mu se prica,...umara me vise nego beban koji ima dva ipo meseca cista suprotnost,kupanjac u pola 8 spavanje u 8h pa sve do ujutru,samo se budi da jede,presvucem i krevet za 3sek zaspi,vec sa mes dana poceo je da prespava noc...dok ovaj prvi zurka je bila celu noc,nosanje,grcevi,lakog sna cim ga spustis on otvori njeg velike okice kao da nije spavao..non stop je rukicama i nogicama mrdao dok njeg bratic je skroz opusteno dete pravi anjeo smiren opusten ma kazem cista suprotnost..u pocetku je bilo tesko sad smo se vec uhodali stariji je krenuo u skolicu bilo je vristanje na pocetku sad vec voli da ide,pomaze mi imam poverenja da ga ostavim sa bebom.mada tesko je sve postici sto je najgore imaju drugaciji ritam,kad jedan spava drugi je budan a ti mama izdrzi..al dobro sve ce to proci..;rastu brzo...

Kis, sta je nc pisala za nespavanje? Nisam pratila
..mame ce da izdrze, nema tu dileme, a ovo je divan period u kom mozesh da se posvetish samo jednom detetu, pa makar i na pola sata,
shto im mnogo znachi..
..meni je teze kad obojica spavaju u isto vreme, super smo mi organizovani da sve radimo "zajedno" ali fali mi trenutak-dva da koristim jedninu u obracanju
i da se posvetim aktivnostima koje prilice uzrastu a ne kompromisnim reshenjima..![]()
Drugarice koje su dojile bebe preko 10 meseci, imale su i imaju uzasnih problema sa spavanjem njihovih beba. Bude se po 100x za noc, traze sisu, posle su preko dana nervozne i neispavane, razdrazljive, a o mama da ne govorim, ova jedna je na ivici zivaca. Pokusavala da prekine, ali joj nije poslo za rukom jer je malac arlaukao za sikom puna dva sata. Ona opet kaze da joj je na neki nacin zao da prekine sa dojenjem jer se malac tako lepo mazi sa sikom, grli je, ljubi, mazi, a meni je glupo da joj kazem da moj bebac to isto radi ali sa mojim licem. Bzvz mi je sto bebci od cele majke vide samo sisu, i sta kada prestanu da sisaju???

Sto vise iskustava cujemo na temi, lakse doneti odluku.