Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
bolje je mnoooooooooooogo...u vrtic tek nakon kontrole 23.oktobra,to ce biti druga kontrola,a do tada gnoj jos curka napolje s vremena na vreme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje je mnoooooooooooogo...u vrtic tek nakon kontrole 23.oktobra,to ce biti druga kontrola,a do tada gnoj jos curka napolje s vremena na vreme...
za hrabrog decaka.

videces kad i medo pocne tako, nemoj posle da se pitas na koga je 

ali medo gudi u spavacoj, cekam da zaspe, usi mi probi...
.... pogotovo kad propusis, ima da se nadises punim plucimaBas tako i ispada. Ali nisam neki kontras, vec prosto zelim da radim ono sto mi prija.
Nisam umrla ako sam rodila dete. Toliko sam se posvetila njemu i zapostavila sebe... vec je previse...
I drugarice su mi juce rekle da je vec dosta... kazu Daj zeno opusti se malo, od kako si ostala trudna vecito pazis sta jedes, pijes, nema kafe, cigare, pica... nista ne stizes a samo si sa bebom... daj malo oduska sebi, izduvaces...
I u pravu su...
Ps. Nisam ja ovde pitala dal da zapailm ili ne vec da li je neko pusio u toku dojenja?
Kad sam vec tu da napisem... Ja sam se preporodila od kako se smanjio broj podoja(setih se suki kad kaze da je otplakala podoj manje)... Sa 8-9 smo dosli na 5-6-7... I vec se osecam kao da disem sa 40% pluca, kad smanjimo na par dnevno ima da disem punim plucima i poletim...
Mnogo mi je lakse... jeste da je brze dati sisu nego spremiti obrok, ali samo saznanje da ne moram biti tu na svaka 3 sata(iako jesam) daje mi olaksanje.
Svi kazu sto je beba starija vise obaveza... teze je... meni iskreno nije, sto je on razumniji, lakse je... sto manje zavisi od mene takodje... njegovi znakovi su jasniji... i lakse se nauci redu
E bas udavih...ali medo gudi u spavacoj, cekam da zaspe, usi mi probi...
)))
pa se jos izderala na mene stone pazim gde sedam da li su deca ostavljena potpuno sama dok je ona na push-pauzi? ako nisu, ne vidim problem. nekako mi je to preterivanje zahtevati da su vaspitacice nepusaci dok god obavljaju svoj posao kako treba. i po zakonu postoje kratke pauze tokom radnog vremena i pre i posle podne.
, ali zakon strogo zabranjuje pušenje u javnim ustanovama, i to na celoj teriroriji. znači ni u dvorištu. ako želi može izaći van ograde, na ulicu pa tamo može zapaliti.ne moraju biti nepušači-ce, ali zakon strogo zabranjuje pušenje u javnim ustanovama, i to na celoj teriroriji. znači ni u dvorištu. ako želi može izaći van ograde, na ulicu pa tamo može zapaliti.
čisto sumnjam da u privatnim ima više vaspitača na jednu grupu, ali ajd, možda i ima.
ija, stvarno bez veze za državni vrtić...i ja znam roditelje koji ne rade pa deca idu u vrtić...
možda da za pare koje ćete platiti privanom vrtiću, nabavite neku devojku da čuva juniora?
Jutros smo otisli u Radosno detinjstvo da pitamo da li postoji sansa da ga prime u drzavni vrtic. Covek nam je kulturno objsanio da ima sanse od sledeceg septembra. Kada sam ga uljudno pitala sta da radim kada smo oboje zaposleni, dobila sma odgovor da ima jos 1000 dece u Novom Sadu kojima oba raditelja rade, a nisu primljeni u vrtic. Htela sam da ga pitam zasto onda primeju decu kojima roditelji nisu zaposleni pa ih mogu cuvati dok traze posao, ali sam se ujela za jezik. Mozda sam treba pitati. Bas me zanima sta bi mi odgovorio.
Sve u svemu i dalje smo u potrazi za zabavistem, ali ako ne nadjemo nesto bolje/blize, Junior ce od novembra ici u vrtic Puz.

meni je to ok......u bg-u je puna cena drzavnih 16 000din, chini mi se, a privatni idu od 250e navishe..
preskupo...Jutros smo otisli u Radosno detinjstvo da pitamo da li postoji sansa da ga prime u drzavni vrtic. Covek nam je kulturno objsanio da ima sanse od sledeceg septembra. Kada sam ga uljudno pitala sta da radim kada smo oboje zaposleni, dobila sma odgovor da ima jos 1000 dece u Novom Sadu kojima oba raditelja rade, a nisu primljeni u vrtic. Htela sam da ga pitam zasto onda primeju decu kojima roditelji nisu zaposleni pa ih mogu cuvati dok traze posao, ali sam se ujela za jezik. Mozda sam treba pitati. Bas me zanima sta bi mi odgovorio.
Bili smo posle toga u dva privatna vrtica da pogledamo koja je procedura upisa. Prvi mi se svideo, a u drugom je vaspitacica smrdela na duvan, pa me to odvratilo. Koliko sam videla samo je skoknula van da popusi jednu cigaretu, kada smo mi naisli. Mislim nisam ja protiv pusaca (i ja sam bivsi pusac), ali kada radis sa decom od 1-3 godine i posao ti je vodis racuna o njima, onda nemoj iskakivati da popusis jednu, vec radi to u slobodno vreme. Ponavljam nisam protiv pusaca, ko voli neka zapali (nisam se ni ja zarekla da do smrti necu pusiti, vec samo dok mi deca ne odu na fax, pozene i poudaju, pa onda da pusim iz gusta na miru), samo mi je bezveze da ostavlja bebe dok ona "skokne da popusi".
Mozda sve ovo ima veze s tim da sam dok sam bila u zabavistu sela vaspitacici na upaljenu cigaru koju je ona ostavila na klupi jer nije mogla jednom rukom da drzi i cigare i kafupa se jos izderala na mene stone pazim gde sedam
Btw da se to desilo sa mojim detetom 'ladno bih tuzila vrtic.
Sve u svemu i dalje smo u potrazi za zabavistem, ali ako ne nadjemo nesto bolje/blize, Junior ce od novembra ici u vrtic Puz.

Ali meni je novka puno 3 godine da ne radim . siznula bi.
a ni ja ne bi volela da ide u jaslice ali sta cu!? Mama i tata mi rade. svekar isto. jedino svekrva ali nesto nemam zivaca