Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj je u setnji ovako vezan
nekako mi greota da ga celog upasem kaisevima, onda jedva moze da se pomera.
u hranilici ga ne vezem, dovoljno je duboka,a i tacna je ispred nejga uvek, nikad je ne skidamo. nema prostora da se iskobelja iz nje

Bas je meden :heart:

Junior bi bio vec negde oko prvog coska :roll: On proba da se izvuce cak i kada je vezan, da ga ne vezujem izgubila bih ga negde usput :sad2:

Mi medu od kako je bupnuo sa kreveta vezujemo svuda... u ljulji, kolicima, hranilici... i svuda je taj sistem 5 tacaka... ali bar se ne mislim...
U kolima ga vezem u onoj nosiljci ali tu nosiljku ne vezujemo uvek pojasom... a trebali bi...

Nego, kad bebe pocinju da koriste ogradicu?

a ja mislila imam nemirno dete u kolicima, jer se okrece na sve strane, gleda, zagleda, pa uhvati za onu precku napred sav vazan (direktor,ko da predsedava nekom vaznom sastanku:lol:), a deca koju vidjam po gradu sede mirno, naslonjeni, neki vezani, neki ne, flasica ili cucla u ustima, ma ne pomeraju se. neki cak i dremaju sto se ovom mom ne moze nikada desiti, jer onda bi nesto propustio, a to je apsolutno nedopustivo:lol:

a ja mislila imam nemirno dete u kolicima, jer se okrece na sve strane, gleda, zagleda, pa uhvati za onu precku napred sav vazan (direktor,ko da predsedava nekom vaznom sastanku:lol:), a deca koju vidjam po gradu sede mirno, naslonjeni, neki vezani, neki ne, flasica ili cucla u ustima, ma ne pomeraju se. neki cak i dremaju sto se ovom mom ne moze nikada desiti, jer onda bi nesto propustio, a to je apsolutno nedopustivo:lol:

:zcepanje:

I Birica je mislila da ima nemirno dete, dok nije upoznala Juniora :cepanje:

Kvinski moja Luca sve više podseća na tvog direktora...
a počela je i noću da se budi 1596544 puta,onako nevezano....
čini mi se da si se ti žalila u početku na to....

Ija, još nismo instalirali ogradicu, moram prvo da raskrčim nered u stanu ahahahahahahahha
ali javljam čim je smestim u nju....:)

Suzuki, ;) kakvi su nalazi?
Kakvu si ogradicu uzela? Meni bas danas palo na pamet da bi nam dobro dosla, da ga ne vugljam ceo dan tamo vamo...

I moj Pedja se budi milion puta nocu. nocas je npr.sisao 3-4 puta od ponoci do 6... :roll:

ne znam još rezultate, muž treba da pokupi posle posla.
ja sam u zr kod mojih :)
eno moj deda nadgleda praunuku dok spava :heart:

a ogradicu dobili od ije na revers ahahahahahah neznam kakve je fele.

:zcepanje:

I Birica je mislila da ima nemirno dete, dok nije upoznala Juniora :cepanje:

Da ... :cistinaocare: ... a onda je danas Armin shvatio da postoji stvar koja se zove "ubrzanje" ... i hteo da trchi a ne zna ... i tako je lupio o pod da je iznutra rasekao usnu na zub :sad2: .. krvi svuda, po meni, po njemu, on se dere, u to ulazi sveki :roll: .. ispashcu najveca nemajka na svetu :zper: ... mada bolje da se kod mene desilo, kad je vec moralo da se desi :roll:, zhena bi dobila infarkt da se kod nje razbije ovako :D

a tako smo se lepo igrali, i bash sam morala da kazhem "dodji mami" :dash:

Slika br 1437.jpg
Slika br 1411.jpg
Slika br 1423.jpg
Slika br 1433.jpg

Poslednja izmena:
Zloki, jel Ana u zutom? ;)
Medene su skroz... :)

Mi nemamo ogradicu, a vrti se ko cigra i bas bi mi dobro dosla... videcu sa sveki dal ima od deverove dece... ako ne, da kupim novu...

Ovo na podu mi je super sada, kad jos ne puzi, ali kad pocne... ;)
Danas sam ga tu pustila, gledao je mene kako kuvam i posle kako rucamo... malo se prevrtao, malo igrao...

I nije hteo da jede malopre, spremila mu meso+sargarepa+karfiol... vristao je, nece i nece, dodala sam i mleka, opet nece... na kraju sam ga podojila i sad zaspao...
Bice robija odvici ga od sisanja... brrr

Da ... :cistinaocare: ... a onda je danas Armin shvatio da postoji stvar koja se zove "ubrzanje" ... i hteo da trchi a ne zna ... i tako je lupio o pod da je iznutra rasekao usnu na zub :sad2: .. krvi svuda, po meni, po njemu, on se dere, u to ulazi sveki :roll: .. ispashcu najveca nemajka na svetu :zper: ... mada bolje da se kod mene desilo, kad je vec moralo da se desi :roll:, zhena bi dobila infarkt da se kod nje razbije ovako :D

a tako smo se lepo igrali, i bash sam morala da kazhem "dodji mami" :dash:

:cmok: da sto pre zaboravi(s)

Ja sam Juniora krenula da stavljam u ogradicu kada se prvi put okrenuo. Tada je imao puna 3 meseca, a ogradicu smo dobili dva dana ranije, kao da je Kuma znala :zper: U skolici su nas ucili da "ih stavljamo u ogradicu dok su jos mali i naivni" Savrsen savet, ne samo za ogradicu vec i za mnoge druge stvari :worth:

Zlobnice: Cure su ti prelepe a toliko razlicite :heart:

Jexy: :cmok: da sto pre prodje

Ja nemam ogradicu, ali dobila sam od mamine drugarice onaj prenosivi krevetac koji sam zamislila da mi sluzi kao ogradica. Probala sam par puta da ga stavljam ali nije hteo da lezi tu sam pa smo odustali. Bas bih mogla probati opet.
U kolicima ga vezujem samo oko struka, i meni je nesto zao da ga skroz okujem onim kaisevima. Za sad je to ok. A u hranilici ga ne vezujem.

Imam pitanje za mame sa većom decom. Kad ste kupovale cipele za prohodavanje? Moja Ana se sama podiže na noge u krevtu i ogradici, tj uz sve gde ima oslonac i stoji,. Htela sam da im kupim nehodajuće cipele za napolje zbog hladnoće, i gde god udjem svi mi mi pričaju da njima sa 8.meseci trebaju cipele za prohodavanje.Iva je još daleko od stajanja tek je krenula da se vojnički puzi. Ja sad nisam pametna šta da radim. Ana mi sklizne u ogradici, kako se podigne i naravno nema mira klizu joj se nogice i pada.

nemoj trositi pare na cipele bzvz sad jer ce za mesec ipo da im omale
sad je rano a dok krenu da se dizu i setaju, napolju verovatno nece da setaju jer ce tada biti zimulja i najverovatnije sneg
a u kuci im ne trebaju cipele za napolje
tako da slobodno mozes da sacekas jos pa da vidis kako se odvija situacija :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back