Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ekcem moze da se pojavi od cega kod hoces cicak, a ne samo mleka i ml. proizvoda, to je kod vas slucaj
ja znam curu cije dete ima ekcem da stvari koje nisu iz hrane
Znam.
Nije nama od mleka. Mi ne znamo i dalje od cega je.
Najcesci uzrocnik su mleko tj.ml.proizvodi i jaja, zato se oni prvi iskljucuju iz ishrane.

Drzi se Boki. Bitno je da je napredovao, da ne gubi. Mali je on, ne moze se razvijati prema tvojim zeljama... ali napreduje.
Budi ponosna na njega i bodri ga. Nemoj da oseti nervozu. :)
Ljubi ga punooooo...

Kakav kreten! :roll:
A ovo za dojke-moguce je
Obicno desnoruke mame kubure sa desnom dojkom, manja produkcija, ragade, zastoji...
Ja mislim da je to zato sto bebu uvek losije namestimo sa te strane, pa manje efikasno izvlaci mleko.
Nije nam "na ruku" da leva bude slobodna.

Meni je desna mozda malko punija, kontam da je zbog toga sto je leva imala ragade.
Kad se kupam, pa otvorim vrata od tus kabine, na toplo-hladno pocne mleko da mi ide, i redovno vise curi iz desne

:) e lude ste žene.

i ja dobila pre par nedelja čičak. mislim da sam prvi put u životu imala pravu mecu. do sad je bilo nešto amaterski oskudno traje dva dana, ma mogla sam po jedan uložak dnevno, da nije do higijene.

a sa mecom stigla i želja za :manikir::manikir::manikir: već sam mislila da sam se izlečila libida, ali evo gaopet :zblesav:

bokice :)
frka panika :) hehe samo coolerski ženo, pa vidi se na slikama kako lepo napreduje.

nisam vam pričala, čitam one komentare na bebcu još pre par meseci, kad nisam popizleda nikad neću. sve su pisale mame sa bebama od 6 meseci. i sve se samo sa kilažom hvale. 8 kg, 9 kg, 10 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ebote. pa beba od 6 mes i 10 kila. a ona sva ponosna. luca ako je tad imala 5-6 kg, super. svašta.

:) e lude ste žene.

i ja dobila pre par nedelja čičak. mislim da sam prvi put u životu imala pravu mecu. do sad je bilo nešto amaterski oskudno traje dva dana, ma mogla sam po jedan uložak dnevno, da nije do higijene.

a sa mecom stigla i želja za :manikir::manikir::manikir: već sam mislila da sam se izlečila libida, ali evo gaopet :zblesav:
Meni zelja nije nikad jenjavala... :rumenko:

A meca... covece krvava bajka... ko iz kabla... :roll: a nadula se, ne smem ni da vam kazem sta mi vaga pokazuje... jos malo pa cu na kilazu s kojom sam otisla u porodiliste... :dash:

Meni zelja nije nikad jenjavala... :rumenko:

A meca... covece krvava bajka... ko iz kabla... :roll: a nadula se, ne smem ni da vam kazem sta mi vaga pokazuje... jos malo pa cu na kilazu s kojom sam otisla u porodiliste... :dash:

:)
sve znam čččč. zato ja sad držim dijetLu.
i ko za inat, obe vage mi ne rade ahahhahahahaha a mm svaki dan zaboravi da kupi baterije.
neka. nadam se da ću se prijatno uznenaditi kad se konačno izvagam. sa kostima ili bez :)

Phe, jesi imala poseban rezim ishrane ako ste imali ekcem?

Mi imamo par mesta gde je suva koza... isto se zacrveni posle kupanja.
Ekcem nam se ne javlja... ali i dalje ne jede nista mlecno i jaja... smor zivi.

Suki, verovatno je nista... al obrati paznju kad joj dajes pavlaku ili mlecno, cisto da skines sumnju sa toga. ;)

Ma jok, to je trajalo par dana i nestalo. Zasto se i od cega pojavilo nemam pojma. Ostala mi je samo ta tuba seba med kreme koji sam i kasnije koristila i bas sam bila zadovoljna njihovom kozmetikom.
Suki odlicno ako prolazi!
Inace za ekceme isprobano dobra kombinacija je krema od nevena i/ili zutog nocurka. Ima u apotekama.

evo nas s kontrole, druga kontrola tacno tri nedelje i sest dana posle prve
uglavnom hocu da se roknem, isplakala sam dusu svoju
porastao je 4cm
al je dobio samo 530 grama
i briga me sto sestra kaze da je ok i dr
plakala sam i tamo
jednostavno mi je krivo
pa ***** mu mater svi dobijaju vise u kilazi a mi nemamo ni 3 i po kile jos sa dva meseca
uzas
evo opet placem
i ne znam sta da radim sisa na zahtev, sisa cesto, trudim se da isisa sve sto moze iz jedne dojke i dzaba
dodje mi eto sada da odem u prvu apoteku u kupim prokleto adatirano mleko ako ce od toga da raste....
jos danas ceo dan place i kenjka.....

Boko nemoj da places leba ti!
Moras, ali moras da prihvatis da tvoje dete ima neki svoj ritam napredovanja, bez obzira sto tebi to mozda sad ne izgleda kako treba. Vazno je da se ne desava nesto lose, nesto stvarno za plakanje, a to bi ti vec u dz rekli da je slucaj.
Sinoc smo bili na slavi, bili prijatelji, dve porodice koje imaju dva necejeda od dece :). Jedno je devojcica, rodjena u 35 nedelji, sa manje od 2 kg. A nije htela da jede, a slabo napredovala to je u prvih godinu dana bila nocna mora oko njenog hranjenja, plakanja sto njenog sto roditelja...Godinu dana docekala sa 7 kg i nesto i dobila dijagnozu da je neuhranjena. Sad ima 3,5 godine, i dalje nece da jede, mrsava je ko grana, ali zdrava, prava, ide na balet i omiljena je devojcica cica u drustvu jer svi okolo imamo sinove. Tako da si u njeni roditelji konacno prestali da se opterecuju koliko jede, trude se bar da to malo sto pojede bude kvalitetno a dete ima dobru krvnu sliku i zdravo je, sto je i najvaznije.

Nisam vam rekla. Medo juce probao pecenicu z:shock:
Mi na babinama. Ljudi izneli meze... A on gleda u fazonu hocu i ja... ja sve zagledam sta je najbezbolnije, sve kuleni, sunke, kobasice... kiflice sa sirom, pa premazane jajetom... i vidim pecenicu...
Capnem mu malo, jede...
I tako je on njopao kao pravi... sav je bio ozaren sto rucka zajedno sa nama... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back