Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ti zamućena, u šta ste ga to strpali? jel to neku sedište ili šta?

i ja bih je malo provozala, mada još nemamo sanke ali kupićemo. mi danas bili u nabavci u marami :) zaspala mi na leđima ko klada ahahhahahah
sve sam veštija u vezivanju na leđa, da se pohvalim.

srećića mala :)

nego kakva vam je ovo grozna sjedalica?
slomi se jadničak u ovome..lijepo me kičma zaboli gledajući njega u ovom položaju...

Pa mm mu ugurao cebe iza ledja da bi bio u sedecem polozaju ... a ja jos rekla nemoj, al ne vredi ... mada, medo se nije bunio. ;)
To je obicno sediste za auto, zvano 'jaje'... I ono mu je vec knap.
A sediste koje ti vozas je sediste za vece bebe i decu, to se namontira u kola i ne vadi, ovo je nosiljka. ;)

Ps. hvala hvala... :)

dosta sa slikama beba, dovodite me u iskusenje da i ja kacim, a lepo sam se dogovorila sa dragim, necemo Dzonove slike na Fb, ne na forum, nigde!
o tome smo pricali jos kad sam ostala u drugom stanju, nek kaci slike sam kad poraste :)
nista, Vojvodjanke nek mi se jave, pa da se upoznamo, onako porodicno :lol:

ovako..

mame koje imaju zivaca, na pp - bacam bombe sa pitanjima oko uvodjenja hrane.. uveli smo prvi obrok, november kaze da drugi ide posle mesec dana, oke, ali sta dalje? itd. itd., zanima me kako ide uvodjenje do kraja, tj. do prestanka dojenja
ako neko ima neki link gde je lepo objasnjeno ili je voljan da pise svoje iskustvo, jav'te se
hvala!!

ovako..

mame koje imaju zivaca, na pp - bacam bombe sa pitanjima oko uvodjenja hrane.. uveli smo prvi obrok, november kaze da drugi ide posle mesec dana, oke, ali sta dalje? itd. itd., zanima me kako ide uvodjenje do kraja, tj. do prestanka dojenja
ako neko ima neki link gde je lepo objasnjeno ili je voljan da pise svoje iskustvo, jav'te se
hvala!!

Vrati se lepo na 47 stranu ove teme pa polako
tad je prva tura mama krenula s uvodjenjem klope
Novka, ja, MajaVA, Kvinsi, Ikica...pa BIrica, pa Ija....pa tako dalje ostale mamice :zag::zag::zag:

tesko da bilo koja ima vremena da ti pise taktate o uvodjenju namirnica...:)

Bogme S kaki 7 puta dnevno od kad se rodila pa i sad..svaka pelena koju presvucem je ukakana. Ok, ne svaka, al eto, 6-7 sigurno.
Ne znam jel to dobro ili sta :mrgreen: A ok je boja, senf. No ja gledam onako kako mi i patronazna rekla, da su teske pelene, bitnije je da je piskila nego da je kakila.
Kistina, a nakon izvucenog zadnjeg mleka, jel i dalje moze da se iscedi koja kap? Meni uvek bude, koliko god da sisa..

Sad mi smesno kako sam razmisljala pre trudnoce - boze necu valjda kad se porodim pricati samo o boji i kolicini bebine kake, da li je podrignula i slicno i sad hvatam sebe da radim upravo to :mrgreen:
AL bas me briga, tad nisam imala pojma da ti se ceo svet izmeni sa rodjenjem deteta, koliko je to bitno da pratis bebin napredak i da li sve dobro radis po tome..
Bitno da pricam o tome sa drugim mamama sa bebama, a ne pricam o tome onima koje to ne zanima, tj koji jos nemaju decu, njima je to smor.

Tako je moja prijateljica rekla kako joj dosadilo vise, sve teme o deci... neminovno je da se u razgovoru pomene i to kako i kad su kakile i podrignule pa to su nasa decaMA ako budemo nasle svalere pricacemo o njima :mrgreen: Do tada, kad god imam nesto da kazem vezano za moju decu ja pricam... moje su vec velike pa je to manjeg inteziteta ali i ovako velike donose mnogo zanimljivih prica koje volim podeliti sa drustvom. I da jos nesto uglavnom one mame koje se zale kako drugi stalno pricaju o svojoj deci pa ih to gnjavi su zapravo te koje najvise pricaju o svojoj deci a ni ne primecuju.

Ovo nema veze sa temom jel, ali eto moradoh se nadovezati i dati podrsku pricama o bebinim kakama i podrigivanjima :lol:

Čudo jedno kako se stvari brzo zaborave.
Kad ste počele klincima da dajete ribu? Ja se ne sećam kako sam sa Mickom radila, ma naprežem mozak, al ne vredi. Stefko će 25-og 11 meseci. Sad će nam slava, naravno dominiraće riba, pa mislim da mu dam da proba, a i da klopa ako mu se dopadne.
Ali ne znam da li je vreme? Kontam mesec gore-dole, on će u januaru godinu, pa ako se npr. daje od godine, šta mari jedan mesec, a? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back