dobro jutro cure,
samo da prijavim, (i da se pohvalim) poslednja dva tri podoja uspeh izmusti 20 ml za bebca hehe, jej, svaki put sve vise i bolje.... mnogo sam srecna!
a muzem se da njemu nosim u osam da jede, upada mi vec treca sestra u sobu da mi kaze da sredim krevet, bla bla zbog vizite, a ja ni doruckovala nisam ona budjava dva parceta hleba sto dobih za dorucak i vec sam pocela da rezim na razne kreature..... ma, evo je opet o.O .....
znaciiiiii, jel kontaju oni da sam ja ovde zbog mog deteta i da mi je ono prioritet i njegove potrebe, i kad njega namirim onda mogu da sredim sve ostalo..... kao da sam ja ovde jer mi kuci dosadno, i svidja mi se njihova hrana i drndavi krevet i stokavo kupatilo.....
izgleda da nisu skontali sta sam im jutros rekla.... a verovatno ih i boli uvo....
phe, da, vladica je vaga, trebao je biti strelac, ja mislila mozda porani koji dan pa bude skorpija, a on preskoci i citavu skorpiju i upade u vage

inace je vaga a podznak jarac...
Mr. A, puno hvala, zaista sam dirnuta time sto zelis pomoci, srecom, najbolja drugarica iz ns mi salje njenu pumpicu danas, sutra, jutros kad sam ustala u cetiri da se muzem cimerka mi pozajmila njenu, i izmuzoh ja isto 20 ml ali za tri puta krace vremena, i jutros me probudilo mleko koje je siknulo u mlazu....tako da, sve ga je vise i vise, sto me raduje....