Sve naj.....

Reg

Elita
Poruka
24.712
Kako su već počele da pristižu novogodišnje čestitke i biće ih još mnogo, a ne verujem da ćemo uspeti da se setimo svih dragih i manje dragih ljudi, iskoristiću priliku da svima poželim sve najbolje.

Pre svega želim vam da budete zdravi i srećni, zajedno sa onima koje najviše volite (zdrav čovek ima hiljadu želja, bolestan samo jednu), onima koji nemaju posao da ga u ovoj godini pronadju i budu zadovoljni, usamljenima da sretnu srodnu dušu i da ostanu pored nje, zaslepljenima da shvate da nam političke partije, kako god se zvale, ne žele ništa dobro i da rade za sopstvenu korist, mladjem naraštaju da u ovoj godini postanu roditelji (nema lepšeg i važnijeg "poklona" u životu :D), onima kojima uvek fali još neki dinar da bi završili posao da ga u ovoj godini dobiju ili zarade (kako vam drago), posvadjanima da se pomire i još mnogo toga...u stvari želim da vam se ostvari ono što sami sebi želite.

Srećna vam Nova godina!!

2011.jpg

Da čujem vas!! :D

I molila bih, kao i uvek, da na ovoj temi ne širite mržnju, krajnje je dobronamerna.

Nadam se modovi ovu temu neće tretirati kao spam...:grudvanje3:

Хвала драга колегинице,
теби и твојим најближима
желим све оно што би им и ти пожелела

Среће, здравља, пара и памети у Новој 2011

Такође,
свим добронамерним форумашима желим све најлепше
у наступајућој

Срећу, здравље, паре и памет !!!!

Sretna Nova godina svim dobronamjernim forumašimaz:poz:

Da se ne ponavljam,pošto je Reg sve rekla
Pre svega želim vam da budete zdravi i srećni, zajedno sa onima koje najviše volite (zdrav čovek ima hiljadu želja, bolestan samo jednu), onima koji nemaju posao da ga u ovoj godini pronadju i budu zadovoljni, usamljenima da sretnu srodnu dušu i da ostanu pored nje, zaslepljenima da shvate da nam političke partije, kako god se zvale, ne žele ništa dobro i da rade za sopstvenu korist, mladjem naraštaju da u ovoj godini postanu roditelji (nema lepšeg i važnijeg "poklona" u životu :D), onima kojima uvek fali još neki dinar da bi završili posao da ga u ovoj godini dobiju ili zarade (kako vam drago), posvadjanima da se pomire i još mnogo toga...u stvari želim da vam se ostvari ono što sami sebi želite.

meni je postavljacica nekako mila. uvek je doprinosila mojem pisaniju. zna ona

e, sad. zamor forumaskog materijala me je odavno zahvatio, i ne bi bilo cudno da u 2011. pisanije svedem na minimum. verovatno cu bar dnevno da pogledam sta ima na forumu pilitika. ali imam i neke druge aspekte koji me zanimaju. od mene je i ovo previse

svako ko predje par hiljada postova bi trebao bar mesecno da pogleda sta je sve pisao. za mene je to zastrasujuca kolicina nekakvog teksta

sto se same teme tice, danas na pijaci sam prisustvovao kada su zene kupovale veoma male kolicine suhomesnatog, pa i cvaraka za proslavu nove godine 100g -200g. imam i niz drugih pokazatelja da je narod u teskoj situaciji, tako da moje neke zelje idu u pravcu opsteg poboljsanja standarda, ili sto stari ljudi kazu da ne bude gore. veliki sam pesimista u pogledu ove ideologije na vlasti

Kako su već počele da pristižu novogodišnje čestitke i biće ih još mnogo, a ne verujem da ćemo uspeti da se setimo svih dragih i manje dragih ljudi, iskoristiću priliku da svima poželim sve najbolje.

Srećna vam Nova godina!!

2011.jpg

I molila bih, kao i uvek, da na ovoj temi ne širite mržnju, krajnje je dobronamerna.

Neka ti sve ide od ruke u Novoj Godini. Uvijek sam te cjenio i kada smo djelili slicne stavove i kada nismo ali si mi jedna od omiljenijih osoba na Forumu z:)

• Podržavam
Reactions: Reg

Srećna vam Nova godina!!

2011.jpg

Сретна Нова и теби, свако ти добро желим!

И свима осталим људима добре воље.

Nisam vidio to, mi smo jedno drugom na listi prijatelja vec duze vrijeme,a od tada nisam cuo da govori nesto protiv Srba...prema meni je uvijek bila jako prijatna, a mozda mi je nesto na forumu promaklo, sta znam...
hvala, hvala z:lol:
puno uspijeha i sve dobro u Novoj
p.s. ja ne se.em po Srbima, nego pricamo o pljackasima a za njih nije bitna nacionalnost, oni su svi samo gamad..

Back