"Ja sam gospodarica na ovom času"

(Ona je šampion)
"Jel' se vi to
MENI smejete?! Ko se nasmeje biće upisan!"
"Jeste li primetili da vam je razredna došla sa pocepanom čarapom?"
"M. pašćeš sa stolice... Nemoj da se ljuljaš dok spavaš."
"Gde su profesori sa prakse bili? Opet tamo u kiosku, sa pivom?"
"V. je u toaletu, B. je otišao da jede, F. i A. ne znate gde su, pa kod koga su rezultati merenja?!"
"Pa što svi ćutite, el nešto nije u redu?"
"K. ti si jedan..... jedan hohštapler belosvetski"
"Šaljete emajl..... otvarate file..... znate mnogo je to teško prevesti, bolje da znate na engleskom" (Samo što spelovano? :shock: )
Profesor istorije nam je, jednom prilikom, guslao ceo čas... I pričao o tome kako se gusle prave, njihovu istoriju, lepotu, takmičenja koja se održavaju.....
Najpoučniji čas zamene jednog profesora: "Znate li da magarac ide linijom jednolikog pada? Ako želite da obeležite liniju jednolikog pada, poterate magarca po polju, puknete kočić na 20 metara za njim i obeležite svaku tačku....." (Ne znam kako je drugarici pošlo za rukom da ovo rastumači, pošto je mumlao sve vreme)
Ekskurzija, razredna: "Au, kad su izmislili te flaše... Ja gledam u tebe, R. i mislim - vidi što se popravio, svi piju pivo, jedino on pije sok, kad ono i to piiiivo! :shock: "
Sa faksa...
"Nije - Krsto, srećan ti 8. mart, već KrstA srećan ti... Ne znate padeže!"
"Onda kliknete na opciju averidž i dobijete prosek..."
"Ko vam je rekao da se u Excel-u može raditi sa matricama?!"
(Asistent programiranja)
Drug na praksi zagrlio asistenta i obraća se devojci pored, mrtav pijan - je li, el bi se ti ebala sa ovim mojim asistentom :shock: (Jbo mater, nije normalan...)
Osnovna:
"Ko šapuće pojede vruće iza kuće... Eeee, ali nisam rekao šta!"
"Davaj spičku da zakurim... Znate li šta je to na Ruskom?" To mu je bila uvodna rečenica, kada nas je prvi put ugledao
"Svi koji prepisuju biće izbačeni. Sutra vam je kontrolni, evo ti, V. kopiraj da imam primerke za sutra..."
"Najviše mrzim četvrtak. Kada se probudim i shvatim da je četvrtak odmah mi pozli... Znate li zašto? Zato što četvrtkom imam prvi čas u osmom osam

"