sve mozete do detalja saznati o vasem zivotu iz astrologije i tarota

astrobilja:
DEVOJKO,SVIMA KOJI POSTAVE PITANJE ODGOVARAM,I MISLIM DA JE VISE NEGO KOREKTNO OD MENE.REDOSLEDU ODGOVARANJA ME NECES UCITI TI,POGLEDAJ MALO BOLJE KO JE BIO PRE TEBE I KO CEKA PRE TEBE.DRUGO,KO JE TEBE UOP[TE PITAO ZA POL?"ŽENKA"!TE ULIČNE IZRAZE I KOMUNIKACIJU KOJU IMAŠ PRIMENJUJ GDE SI NAUČILA I KO JE NAVIKAO DA TE SLUŠA,JA NE.ODGOOVOR CES DOBITI,I OD DANAS SI NA IGNORE ZA UVEK.

Posto JAKO ne volim nepravdu u zivotu morala sam da odgovorim na ovakvu poruku.Pre svega moja poruka je bila upucena bez i najmanje ruznih namera,niti bilo kakve ideje da ikoga kritikujem.Ako malo bolje pogledate vi ste jaci t,marshy_style i La Rubia odgovorili pre mene iako sam ja pre njih poslala pitanje.Dakle,niste postovali red!To je jedina kritika na vas rad!Takodje,ja sam daleko od NEKULTURNE OSOBE,NE PSUJEM,OBRAZOVANA SAM I TEZIM DA BUDEM PRAVEDNA PREMA LJUDIMA!Izraz ZENKA je bio u krajnje humoristickom smislu napisano(koji by the way,nije uspeo).Da sam bilo koga htela da kritikujem uradila bih to mnogo direktnije i konkretnije,sto vam govori moj retrogradni Merkur!

draga moja,

ne odgovaram svaki put po redu.ima i razloga tome.nije svaki dan za otvaranje horoskopa nekome,sve ima svoje.bila sam izrevoltirana izrazom ženka,koji mi je krajnje ogavan.drugo je to sto si ga upotrebila u humoristickoj svrsi.na kraju je ispao crni humor.hriscanski je prastati.skidam te sa ignore liste i možes dalje da se javljas,ali bez upotrebe takvih izraza!

Evo ja imam jednu primedbu,iz sasvim d obrih namera ja sam ti preko PM postavila jedno pitanje vezano za moj podznak,a pre toga z a horoskopeosobama koje imaju brata ili sestru bliazanca,a ti si mi barem se tako cini odgovoril ada veoma dryak nacin koji sam ja protumacila-Glupaco,kako nemas mozak,uymi nesto nauci,pa mi se javi.A mene je kao potpunog ametera,kojeg ne interesuje bavljenje astologijom vec samo neke stvari koje su vezane za moj zivot.Pa tako smatram da sam mogla da na pr. odgovorim kada je ona devojka pitla sta je u podznaku da kazem rodjena si u isto vreme kada i ja,znaci sigurno si Bik...

Kad smo vec pocele sa iskrenoscu,da napisem jos par stvari...Ne mogu da razumem da nekoga moze da toliko iznervira neki izraz,da napise onakvu poruku.Pritom,razumela bih da sam vam ja neka bliska osoba koja je rekla nesto za sta zna da vas nervira.A ja sam neka osoba sa foruma koju ni ne znate...Ja licno nikad ne bih sebi dozvolila da me iznervira osoba koju ni ne znam.Ali,ljudi su razliciti...Ovo sve pisem zato sto upravo zbog pomenutog Merkura i konj. Sunce-Uran mi se desavalo da kazem neke stvari koje nikako nije trebalo.I posle bude svasta!Bez uvrede,ali taj pomalo drcan stav koji imate ide samo na vasu stetu.A to znam iz sopstvenog iskustva!A onaj odgovor koji ste poslali micki_88 je bio pomalo uvredljiv.OK,razumem ja da ne treba da vam "solim" pamet,najvise zato sto sam verovatno dosta mladja od vas,ali takav stav prosto odbija ljude!

...Eto,ja sam na primer htela vas da pozovem da mi malo detaljnije protumacite moj horoskop,ali posle one poruke sigurno necu,jer zasto bih ja davala pare nekome ko mi je na onaj nacin odgovorio na jednu potpuno naivnu poruku.Dakle,automatski ste izgubili jednog klijenta!S druge strane,neko ko je procitao onu vasu poruku,ili poruku micki_88,a hteo je pre toga da vas pozove i video nacin na koji ste nam odgovorili je verovatno pomislio:"Aha,zasto bih ja zvao ovu drcnu osobu kad mogu da npr. pozovem Silka(astrolog,vodi jednu drugu temu takodje na forumu),koji ce mi reci nesto vise o mom horoskopu!Dakle,to su izgubljena cak dva klijenta! :(

MORAM BITI MALO INDISKRETNA,NE ZNAM DA LI SI IMALA PREKIDE TRUDNOCE,NAMERNE ILI SLUCAJNE,ALI AKO SE TO DESILO MOZE BITI PROBLEMA OKO POTOMSTVA JER ASPEKT KOJI TI IMAŠ U HOROSKOPU GOVORI BAS TO DA BI PREKID MOGAO OSTAVITI POSLEDICE.
AKO NIJE BILO PREKIDA SACEKAJ DA TI PRODJE LOŠ PERIOD ZA DECU JER IMAŠ LOŠ TRANZIT PLANETE KROZ POLJE DECE ŠTO TE KOČI DA DOBIJES DETE I TO CE TI BITI DO 2008 PRED KRAJ.

POKUSAJ U NAREDNIH DVA MESECA,IMAŠ SADA DOBRE POKAZATELJE DA OSTANEŠ TRUDNA.ZNAČI SADA I POSLE KRAJEM 2008.

angely:
Astrobilja rodjena sam 02.11.1983. u 09:00 u Sarajevu interesuje me ...recimo brak i porodica

skorpija/strelac...imas dosta losih aspekata i ogranicenja koja ces morati da naucis sto bezbolnije da prevazilaziš.objasnicu ti malo detaljnije sta i kako u nedelju jer nemam vremena do tada.u svakom slucaju imas veliku zastitu sa neba i srecu koja ce te pratiti-vise srece no pameti sto bi rekli nasi stari.
brak ces imati jedan i sretan 2007.08 su ti lepo aspektovane za brak,posle 2010.muza upoznajes preko prijatelja.

micka_88:
Evo ja imam jednu primedbu,iz sasvim d obrih namera ja sam ti preko PM postavila jedno pitanje vezano za moj podznak,a pre toga z a horoskopeosobama koje imaju brata ili sestru bliazanca,a ti si mi barem se tako cini odgovoril ada veoma dryak nacin koji sam ja protumacila-Glupaco,kako nemas mozak,uymi nesto nauci,pa mi se javi.A mene je kao potpunog ametera,kojeg ne interesuje bavljenje astologijom vec samo neke stvari koje su vezane za moj zivot.Pa tako smatram da sam mogla da na pr. odgovorim kada je ona devojka pitla sta je u podznaku da kazem rodjena si u isto vreme kada i ja,znaci sigurno si Bik...
uopste ti nisam rekla u tom kontekstu vec da svi ljudi rodjeni u isto vreme a razlicitog datuma,godine i mesta rodjenja ne mogu imati isti podznak i da postoji metoda odredjivanja podznaka.
jasno sam rekla da odgovaram na jedno pitanje,i odgovorila sam ti i n a to i na ovo,i bilo je i pre neko,i necu vise.
jedno pitanje jedan odgovor.

angie_k

moju otvorenost i direktnost mozes nazvati kako hoces i drskosi i sl.kome se svidja,svidja,kome ne,njegov problem.kada budem dobila kritiku za moj rad iz astrologije koju inace profesionalno radim 12 godina sto privatno,sto u astrocentru i medijima,zabrinucu se.ovako ne.
sto se tice tvog izbora astrologa,i to je tvoja slobodna volja.
samo i dalje ti kazem da je jako ruzno i neprimereno da jedna devojka koristi takve izraze i ulični žargon.postoje i mnogo lepši izrazi primereniji jednoj dami.

astrobilja:
uopste ti nisam rekla u tom kontekstu vec da svi ljudi rodjeni u isto vreme a razlicitog datuma,godine i mesta rodjenja ne mogu imati isti podznak i da postoji metoda odredjivanja podznaka.
jasno sam rekla da odgovaram na jedno pitanje,i odgovorila sam ti i n a to i na ovo,i bilo je i pre neko,i necu vise.
jedno pitanje jedan odgovor.
Citat tvog PM-a

DEVOJKO,
NAUCI ASTROLOGIJU PA DISKUTUJ ONDA,NEMAJU SVI LJUDI RODJENI U ISTO VREME A RAZLICITE GODINE,RAZLICITOG DATUMA ISTI PODZNAK.I PRITOM RAZLIČITA MESTA RODJENJA.I JESI BIK U PODZNAKU I TU NEMA GRESKE.

NACINE ODREDJIVANJA PODZNAKA NAUČI DOBRO PA PADAJ U KONFUZIJU.

Znaci ponavljam,moje pitanje je bilo ne vezano za moiju natalnu kartu,nego za podznak,ja imam jednu knjizicu u kojoj je tabela podznaka,a nisu precizirane godine rodjenje,i po njoj sam Bik,na ovom forumu postoje jos slicnih tema,ali posto sam primetila da vi najcesce dolazite,Vama sam postavila pitanje,mogla sam i nekom drugom,i ne verujem da bi mi odfgovorio na ovakav nacin...No dobro,necu vas dalje uznemiravati,samo sam htela da vam skrenem paznju...

Back