Sve moje velike ljubavi su imale male sise

Nazalost jos nikakve.
Dobri moj, Bariša, recite mi Vi kao veliki poštovalac iskonske ljubavi i duboke međusobne povezanosti ljubavnika, da li su dojke ogledalo duše žene? Da li u tim dubinama kojima neustrašivo ronite nalazite da bujne i meke grudi daju isto takvu dušu? Da li u toku drmusanja visuljka dok udarate tempo sličnom Moravcu pred vama se jedino može ukazati Bog ukoliko vas sise lupkaju po bradi? Osetite li tada da dok ste neprevaziđeni ljubavnik istovremeno ste i čedo te divne žene u sutonu mirnom pokraj reke što korača?

Poslednja izmena:
Sve prednosti malih sisa. Raspalite, forumaši i forumašice!
Veličina sisa je nebitna.
Sise su nešto na šta ponosna vlasnica ne može da utiče, dar od Boga (i ev. plastičnog hirurga).
Malim sisama je teže da budu ružne, ili nejednake veličine. Lakše su za rukovanje.
Ne šamaraju te kad je ona odozgo pa mu ga da po ritmu...
Idem sad da vidim šta su drugi pisali na ovoj temi, namerno sam prvo svoje mišljenje izneo, e da ne bi bilo uticaja drugih

Veličina sisa je nebitna.
Sise su nešto na šta ponosna vlasnica ne može da utiče, dar od Boga (i ev. plastičnog hirurga).
Malim sisama je teže da budu ružne, ili nejednake veličine. Lakše su za rukovanje.
Ne šamaraju te kad je ona odozgo pa mu ga da po ritmu...
Idem sad da vidim šta su drugi pisali na ovoj temi, namerno sam prvo svoje mišljenje izneo, e da ne bi bilo uticaja drugih
MI smo ćutali, naročito ja :(

Back