stugots
Čovek
- Poruka
- 37.274
Dabogda imao pa nemao, u mom slučaju dabogda nemao pa imao/LA
A videću tebe kad omatoriš pa ti porastu sise, e ...onda ću ja tebe da zezam![]()
Ja oduvek imam veliku sisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabogda imao pa nemao, u mom slučaju dabogda nemao pa imao/LA
A videću tebe kad omatoriš pa ti porastu sise, e ...onda ću ja tebe da zezam![]()
Samo ti je krivo sto njenu cicu nikada ne bi mogao da progutas!
Znam tipa kojeg je zenska izbola noktom u nos. Strashno...da izbola ga u osnovnoj skoli ta sto su je zvali SISE.
Na mali penis?ako sam se navikla na to da imam male sise, onda nema toga na šta neću moći da se naviknem
Mele sise veliki nadrkSve prednosti malih sisa. Raspalite, forumaši i forumašice!
Pa da,bolje ikakveNazalost jos nikakve.
Sve ok...dok su moje bar za broj veće od njegovih.Sve prednosti malih sisa. Raspalite, forumaši i forumašice!
Jes,ti bi bas bio bedakSve ok...dok su moje bar za broj veće od njegovih.![]()
U tom slucaju zena je obavezno vitka/mrsava. Ne nosis brus. Daju ti manje godina nego sto imas.Sve prednosti malih sisa. Raspalite, forumaši i forumašice!
Dobri moj, Bariša, recite mi Vi kao veliki poštovalac iskonske ljubavi i duboke međusobne povezanosti ljubavnika, da li su dojke ogledalo duše žene? Da li u tim dubinama kojima neustrašivo ronite nalazite da bujne i meke grudi daju isto takvu dušu? Da li u toku drmusanja visuljka dok udarate tempo sličnom Moravcu pred vama se jedino može ukazati Bog ukoliko vas sise lupkaju po bradi? Osetite li tada da dok ste neprevaziđeni ljubavnik istovremeno ste i čedo te divne žene u sutonu mirnom pokraj reke što korača?Nazalost jos nikakve.
Veličina sisa je nebitna.Sve prednosti malih sisa. Raspalite, forumaši i forumašice!
MI smo ćutali, naročito jaVeličina sisa je nebitna.
Sise su nešto na šta ponosna vlasnica ne može da utiče, dar od Boga (i ev. plastičnog hirurga).
Malim sisama je teže da budu ružne, ili nejednake veličine. Lakše su za rukovanje.
Ne šamaraju te kad je ona odozgo pa mu ga da po ritmu...
Idem sad da vidim šta su drugi pisali na ovoj temi, namerno sam prvo svoje mišljenje izneo, e da ne bi bilo uticaja drugih