sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kosa.png

Ево ти једна љубичаста. ;)

ovako...

nikad se nisam farbala...pa vreme mi je!
:D

imam najtamniju nijansu prirodno crne boje, kosa mi je mnogo gusta i ostra, vlasi debele...teska i suva...blago kovrdzava, talasasta...

ja bih ofarbala kosu u neku vatreniju boju...ljubicastu ili crvenu...mada se secam da mi je frizer rekao da na mojoj kosi moze samo sjaj da se vidi, da farba sigurno nece uspeti...

ako imate iskustva sa ovako zahtevnom kosom, zahvalna sam na sugestijama i savetima...

Ja sam se sad farbala u crnu višnju, i to ove l'oreal casting, za prvi put - čisto da vidiš šta može da se dobije....

ја не бих покушавала....на тако тамној коси светлија боја може да се извуче само помоћу бланша, а то значи додатно сушење косе и на крају тако сува коса да је фенирање после сваког прања неопходно...причам из искуства....више, не хвала :)

ovako...

nikad se nisam farbala...pa vreme mi je!

imam najtamniju nijansu prirodno crne boje, kosa mi je mnogo gusta i ostra, vlasi debele...teska i suva...blago kovrdzava, talasasta...

ja bih ofarbala kosu u neku vatreniju boju...ljubicastu ili crvenu...mada se secam da mi je frizer rekao da na mojoj kosi moze samo sjaj da se vidi, da farba sigurno nece uspeti...

ako imate iskustva sa ovako zahtevnom kosom, zahvalna sam na sugestijama i savetima...

Sobzirom da imas crnu kosu,tesko da mozes dobiti neku vatrenu boju,moze vuci na crveno ali da bude bas takva kakvu je zamisljas tesko. Drugi problem je to sto je suva,a kada se farba postaje jos suvlja.
Mozes da uradis 3 stvari
1 uzmes boju koja ti se scida pomesas malu kolicinu farbe sa hidrogenom i namazes jedan pramen da vidis kako ce ispasti,ako ti se svida ofarbas se cela.
2 napravis preliv ofarbas kosu sa njim i sta bude,ne steti kosi
3 izbuces pramenove sa blansom i onda sa tom bojom koja ti se svida premazes celu kosu.Bice dve nijanse

ја не бих покушавала....на тако тамној коси светлија боја може да се извуче само помоћу бланша, а то значи додатно сушење косе и на крају тако сува коса да је фенирање после сваког прања неопходно...причам из искуства....више, не хвала :)

hahaha

pazi kad mi frizeri isto kazu!

bolje ne pokusavaj!

a neki pramenovi?:think:

Sobzirom da imas crnu kosu,tesko da mozes dobiti neku vatrenu boju,moze vuci na crveno ali da bude bas takva kakvu je zamisljas tesko. Drugi problem je to sto je suva,a kada se farba postaje jos suvlja.
Mozes da uradis 3 stvari
1 uzmes boju koja ti se scida pomesas malu kolicinu farbe sa hidrogenom i namazes jedan pramen da vidis kako ce ispasti,ako ti se svida ofarbas se cela.
2 napravis preliv ofarbas kosu sa njim i sta bude,ne steti kosi
3 izbuces pramenove sa blansom i onda sa tom bojom koja ti se svida premazes celu kosu.Bice dve nijanse

sta je preliv?

..moja kosa je ista takva, samo je tamno kestenjasta, nije crna..
(..imash sliku na predhodnoj strani, moja kosa u drugoj generaciji.. :lol: )
..bila ofarbana u boju crnog vina oko godinu i po dana..i svanulo mi je kad sam se vratila u svoju boju..
..100kg kose je 100kg farbe, plus dva sata za nanoshenje iste, svakih mesec-dva..mrmh.. :roll:
..nemam ja zivaca za to..

..jedno vreme sam razmishljala da krenem u neku svetliju boju..malo..
..ali to cu kad budem matora.. :cool:

hahaha

pazi kad mi frizeri isto kazu!

bolje ne pokusavaj!

a neki pramenovi?:think:
ма исто срањце, само друго паковање...ја сам почела са праменчићима мало светлијим од природне боје...и тако сам направила подлогу за каснија префарбавања...наравно, праменови су морали бити извучени прво бланшом, па онда преко боја коју желим....исход тога свега је била коса која је прво била толико сува да нисам могла да дозволим себи да се осуши без фенирања, а после неког времена је почела да се ћеба...и на крају сконтам да имам комшиницу која је плава и фарба се у црно :lol:...па што да ја не будем црнка, кад већ јесам? мис'им, ''ин'' је.:mrgreen:

..moja kosa je ista takva, samo je tamno kestenjasta, nije crna..
(..imash sliku na predhodnoj strani, moja kosa u drugoj generaciji.. :lol: )
..bila ofarbana u boju crnog vina oko godinu i po dana..i svanulo mi je kad sam se vratila u svoju boju..
..100kg kose je 100kg farbe, plus dva sata za nanoshenje iste, svakih mesec-dva..mrmh.. :roll:
..nemam ja zivaca za to..

..jedno vreme sam razmishljala da krenem u neku svetliju boju..malo..
..ali to cu kad budem matora.. :cool:

hahahah

a ja mislim da sam omatorila dovoljno za farbanje!

videla sam fotku, ona kosa je prelepa! zar je moguce da imas ovolikuuuu cerku?!?!?! :eek:
svaka ti cast!

moja kosa je malo vise divlja...i ostrija je..cini mi se da je ova mekana...i elesticna...ne znam koji se epiteti daju kosi?!?! :D

neko gore j estavio fotku sa pundjom...cini mi se da je moja kosa slicnog kvliteta....

ма исто срањце, само друго паковање...ја сам почела са праменчићима мало светлијим од природне боје...и тако сам направила подлогу за каснија префарбавања...наравно, праменови су морали бити извучени прво бланшом, па онда преко боја коју желим....исход тога свега је била коса која је прво била толико сува да нисам могла да дозволим себи да се осуши без фенирања, а после неког времена је почела да се ћеба...и на крају сконтам да имам комшиницу која је плава и фарба се у црно :lol:...па што да ја не будем црнка, кад већ јесам? мис'им, ''ин'' је.:mrgreen:

ma meni je skroz super!
pazi kad me cak i frizeri pitaju kojom se bojom farbam!! a ja sam..:manikir::manikir::manikir:

bes takvog frizera..:D

a sto me startuju na ulici ribe...to ne bih ni da pominjem....pa bas je volim! :D

ali doslo doba....da se farba proba!
:(

Back