sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
parka ce da vas ubije ovo nije tema "kako da dobijem moju omiljenu nijansu kaki-taki-pinki-purpurne" :mrgreen: ili "lice mi je ovalno da li da se osisam na paz/udarim trajnu/ olindram se na nulericu" i slicne sta uraditi sa kosom varijante :)

parka ce da vas ubije ovo nije tema "kako da dobijem moju omiljenu nijansu kaki-taki-pinki-purpurne" :mrgreen: ili "lice mi je ovalno da li da se osisam na paz/udarim trajnu/ olindram se na nulericu" i slicne sta uraditi sa kosom varijante :)

:super::super::rotf::rotf:
Да, мислим да има тема ,,Фризерски савети'' или нешто слично.

zasto?

nego treba da pocenm temu koja se zove ja bih novu kosu...i onda da mi je spoje sa ovom temom?!

pa ima tema "draga saveta za kosu" ;) samo se zagubila... ovo je (ili sam se ja istripovala) trebalo da bude nesto drugacije...

;)

ne znam...meni je to sve isto....ako neko kaze ofarbala sam se ljubicatso ali je ispalo crno, ne znam sta cu sad....isto je sto sam ja rekla da se nisam farbala, pa bih htela da se ofarbam..ali nikad nisam razumela pravne norme..slobodno me preusmerite na odgovarajuci salter...:lol:

ok, ok... mean alal :neutral:
mojim ruku, makaza, brijaca & farbe djelo
329810748639186821.jpg

sa malo posvjetljivanja slike, ima neki plavi odsjaj, nadam se da ce na suncu bit nesto
clipboard02m.jpg

E, ni meni se kod unsaie ne slažu slika i ton :roll: :lol:
koji ton? :lol:
Jel unsaie smeta? Ne? Šta se ti javljaš? :smajlikojilupačvrgu: :tease:
jesam čitala =)
ali to što neko ne uspeva da se ofarba u neku boju ne znači da odmah moramo da posegnemo za kiselim grožđem tj drugom bojom, a?

jaaao, kad vam dozovem moderatorku... :telefon:

:p

IMG_5681a-1.jpg

pre neki dan posle vetra i vetra i vetra :D ali nije da je nesto mnogo urednija i ovako, samo su mi shishke na mestu barem

a sl je nov 2006 i neki trip da mi je moja prirodna smedja mrtva, pa sam se jedno vreme farbala u raznorazne varijante smedjih, crvekasto smedjih- bezveze
IMG_2356a-1.jpg

i moja omiljena boja i frizura- nazalost opet vetar pa se frizura ne vidi :) i jos bi se ovako farbala ali boja moze da izgleda priblizno fotki iskljucivo posle farbanja a pre prvog pranja i pod odredjenim svetlom :(

a i sad bih se osecala kao da imam semafor na glavi... a to mi se bas i ne svidja :) idem na undercover varijantu ovih dana
IMG_5721a-1.jpg

i da namerno sam ostavila fotku u "marininom fazonu" : P

Ja imam grivu na glavi, ali bukvalo. :lol:

I otišla sam do frizera da me isfenira juče... ah... više nije svaka dlaka vodila svoju politiku... mada, ne želim da je peglam, a one četke mi se uvek upetljaju u kosu i onda nastaje problem... Kakve četke da koristim pri feniranju da bih izravnala kosu?

btw, frizura mi je:

3245_1110768580291_1559179103_246176_951317_n.jpg

Posle feniranja naravno. :lol:

Back