nisi citala..ona ne uspeva da se ofarba u ljubicasto...![]()
ovo zvuci kao da imam problema sa erekcijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi citala..ona ne uspeva da se ofarba u ljubicasto...![]()
ovo zvuci kao da imam problema sa erekcijom![]()
jesam čitala =)
ali to što neko ne uspeva da se ofarba u neku boju ne znači da odmah moramo da posegnemo za kiselim grožđem tj drugom bojom, a?

jesam čitala =)
ali to što neko ne uspeva da se ofarba u neku boju ne znači da odmah moramo da posegnemo za kiselim grožđem tj drugom bojom, a?

ili "lice mi je ovalno da li da se osisam na paz/udarim trajnu/ olindram se na nulericu" i slicne sta uraditi sa kosom varijante 

parka ce da vas ubije ovo nije tema "kako da dobijem moju omiljenu nijansu kaki-taki-pinki-purpurne"ili "lice mi je ovalno da li da se osisam na paz/udarim trajnu/ olindram se na nulericu" i slicne sta uraditi sa kosom varijante
![]()

parka ce da vas ubije ovo nije tema "kako da dobijem moju omiljenu nijansu kaki-taki-pinki-purpurne"ili "lice mi je ovalno da li da se osisam na paz/udarim trajnu/ olindram se na nulericu" i slicne sta uraditi sa kosom varijante
![]()
zasto?
nego treba da pocenm temu koja se zove ja bih novu kosu...i onda da mi je spoje sa ovom temom?!
pa ima tema "draga saveta za kosu"samo se zagubila... ovo je (ili sam se ja istripovala) trebalo da bude nesto drugacije...
![]()

![]()

koji ton?E, ni meni se kod unsaie ne slažu slika i ton![]()
![]()
Jel unsaie smeta? Ne? Šta se ti javljaš? :smajlikojilupačvrgu:![]()
jesam čitala =)

i jos bi se ovako farbala ali boja moze da izgleda priblizno fotki iskljucivo posle farbanja a pre prvog pranja i pod odredjenim svetlom 
idem na undercover varijantu ovih dana

Kakve četke da koristim pri feniranju da bih izravnala kosu?
Za ispravljanje kose koristi one veeeelike, najveće!

šta ti je ovo izraslo sa leve strane, ne vidim lepo?

Da, ali kakvi da im budu zupci?
Parka
Izraslo? O_o
Čini mi se da mi je najbolji drug upao u kadar.![]()
Imaš one Stil, domaćinske, metalne pa sa onim oštrim iglicama.... znaš na koje mislim? Te su meni ok.Pussycat
Znam na šta misliš. Hvala, pokušaću. =))