Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Kažu da se iz crvene teško izvlači..... mada ne shvatam zašto, obzirom da od crvene ima dosta tamnijih varijanti..... a i što bi neko želeo da je poništi po svaku cenu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da se iz crvene teško izvlači..... mada ne shvatam zašto, obzirom da od crvene ima dosta tamnijih varijanti..... a i što bi neko želeo da je poništi po svaku cenu.....

budes sargarepa...sto je uzas
ako neces tu boju..
logicno...
pa vidi se i kad si plava, pa je mene baš bolela guza..... mada sad i ne gledam baš ponosno te slike
![]()

pogledaj moje fotke na drugoj strani teme, cini mi se. Ja nikad nisam bila sargarepa kad sam prelazila iz crvene, niti mi je bilo tesko preci u bilo koju drugu boju. pretpostavljam da je tesko ako zelis da budes plavusa, ali to nisam probavala pa ne mogu da tvrdim.
pogledaj moje fotke na drugoj strani teme, cini mi se. Ja nikad nisam bila sargarepa kad sam prelazila iz crvene, niti mi je bilo tesko preci u bilo koju drugu boju. pretpostavljam da je tesko ako zelis da budes plavusa, ali to nisam probavala pa ne mogu da tvrdim.

....znaci da ne brinem....inace kosa mi je bas prilagodljiva u svakom smislu.....dobro nisam bas imala ovakve izlete....javljam i postavljam slike iz prve ruke....za sada jos par mjeseci bicu intezivno crvena....
....ostalo mi farbe...zato 
(Окачила сма и једну слику овде, из те шаргарепа фазе.)ne bih da popujem
ali
nemoj farbom
uzmi neku od onih boja iz druge grupe, npr onal lorealov kasting, kako li se zove
on divno sija a ipak nije potpuno trajna boja, izrastak će ti biti prirodniji i sve
jerbo nema strašnije stvari od svetlog izrastka na tamnoj boji
evo kako izgleda http://www.healthinajiffy.co.uk/images/casting creme 415.jpg

Ne može
Tj. može ako si se eto jednom ofarbala pa posle toga pustila da se ispere ali crna, jednostavno ne može da se skine, a da ne spržiš kosu. Ako ti je duga preporučujem tamno smeđu palete, kao crna je, a nema taj neki začin koji imaju crne, a koji ne daa da se posle toga prefarbaš u bilo šta drugo..... to ti je, mislim, N2.
Jest, evo je http://www.schwarzkopfpalette.com/o...palette/natural-brown-mahogany/n2-dark-brown/

ja nit ofarbana nit ocesljana nit osisana,al bar kosa na mesturealno, meni to s...farbanjem uopce nije jasno;
vidjam sve vise...procelavih zena...
mislim, fino su osisane i sve to...svjeze...ofarbane, al ne vrijedi;
previse lubanje, premalo kose...
tako da...ko tu koga farba...tesko je reci![]()