sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kažu da se iz crvene teško izvlači..... mada ne shvatam zašto, obzirom da od crvene ima dosta tamnijih varijanti..... a i što bi neko želeo da je poništi po svaku cenu.....

Kažu da se iz crvene teško izvlači..... mada ne shvatam zašto, obzirom da od crvene ima dosta tamnijih varijanti..... a i što bi neko želeo da je poništi po svaku cenu.....

pa ne znam, ja sam iz crvene izasla jednim farbanjem.
stvarno.
i iz crne isto.
auh...e to je bila provala.
hvala Bogu te nem' sliku.
izgledala sam k'o Snezana, samo su mi patuljci falili.
crna kosa kao ugarak, lice mlecno belo
a obrazi crveni do bola.
katastrofa.
to je jedina boja koju nikaddddd vise necu imati na glavi, sasvim sigurno.

budes sargarepa...sto je uzas
ako neces tu boju..
logicno...

pogledaj moje fotke na drugoj strani teme, cini mi se. Ja nikad nisam bila sargarepa kad sam prelazila iz crvene, niti mi je bilo tesko preci u bilo koju drugu boju. pretpostavljam da je tesko ako zelis da budes plavusa, ali to nisam probavala pa ne mogu da tvrdim.

Ja kad sam iz brinete odlucila da predjem u crno, nema koji frizer mi nije rekao da nisam normalna...Mislim, znam ja to i bez njih, ali kao, sta ces posle, kako ces posle da menjas boju i sl...?
Medjutim, danas postoje i oni skidaci boja ili blans...jeste da je kosa unistena, ali sa odgovarajucom negom, sve je moguce...i zavisi od kvaliteta same kose...Pa, sigurno necu posle toga ici na satiranje...ili ko zna...? I to sam imala...

pogledaj moje fotke na drugoj strani teme, cini mi se. Ja nikad nisam bila sargarepa kad sam prelazila iz crvene, niti mi je bilo tesko preci u bilo koju drugu boju. pretpostavljam da je tesko ako zelis da budes plavusa, ali to nisam probavala pa ne mogu da tvrdim.

ma da...o plavoj i pricam
dodatno otezavanje je i to
sto na nasem podneblju zene
vecinom imaju crveni pigment...

:klap::klap:....znaci da ne brinem....inace kosa mi je bas prilagodljiva u svakom smislu.....dobro nisam bas imala ovakve izlete....javljam i postavljam slike iz prve ruke....za sada jos par mjeseci bicu intezivno crvena....:)....ostalo mi farbe...zato :mrgreen:

Ја сам се пола године извлачила из црвене (у плаво)... Мало, мало па избија шаргарепаста! z:( (Окачила сма и једну слику овде, из те шаргарепа фазе.)

ne bih da popujem
ali
nemoj farbom
uzmi neku od onih boja iz druge grupe, npr onal lorealov kasting, kako li se zove
on divno sija a ipak nije potpuno trajna boja, izrastak će ti biti prirodniji i sve
jerbo nema strašnije stvari od svetlog izrastka na tamnoj boji
evo kako izgleda http://www.healthinajiffy.co.uk/images/casting creme 415.jpg

E to mi ni nije jasno...Posto..Sve moje drugarice koje su se farbale su me savetovale { usput pomenule su i Loreal} da ja sama kupim farbu i da idem kod frizera,...A ako je neki dobar salon?
I da li se moze vratii kosa u prirodnu?
Ja sam rookie u ovome...

Ne može :)

Tj. može ako si se eto jednom ofarbala pa posle toga pustila da se ispere ali crna, jednostavno ne može da se skine, a da ne spržiš kosu. Ako ti je duga preporučujem tamno smeđu palete, kao crna je, a nema taj neki začin koji imaju crne, a koji ne daa da se posle toga prefarbaš u bilo šta drugo..... to ti je, mislim, N2.
Jest, evo je http://www.schwarzkopfpalette.com/o...palette/natural-brown-mahogany/n2-dark-brown/

Ne može :)

Tj. može ako si se eto jednom ofarbala pa posle toga pustila da se ispere ali crna, jednostavno ne može da se skine, a da ne spržiš kosu. Ako ti je duga preporučujem tamno smeđu palete, kao crna je, a nema taj neki začin koji imaju crne, a koji ne daa da se posle toga prefarbaš u bilo šta drugo..... to ti je, mislim, N2.
Jest, evo je http://www.schwarzkopfpalette.com/o...palette/natural-brown-mahogany/n2-dark-brown/

kako ne moze; osisas se na...nulu i bidnes strpljiva...
valjda ce narest... : )))

realno, meni to s...farbanjem uopce nije jasno;
vidjam sve vise...procelavih zena...
mislim, fino su osisane i sve to...svjeze...ofarbane, al ne vrijedi;
previse lubanje, premalo kose...
tako da...ko tu koga farba...tesko je reci :lol:

Ovo je najnovija slika. Bila sam u svim mogucim bojama. z:)

Prilozi

• Slika026.jpg
    Slika026.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 40

Back