sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OkeT, žene, nećem više da se kačim.. Dosta je bilo...
a010.gif

Ma jesam. Bila sam svetlo crvena talasasta dugo, pa smedja, pa teget, pa onda opet smedja a sad sam crna.
Duzine sam nosila isto razne. Sad mi se ovo svidja ali bih radije stavila neki topliji preliv (boja mi je natural blue black).

Crna kosa trazi dobar ten i stalnu negu istog. :I

A ja bih tebe osisala do ramena i to skroz udareno i futuristicki i ofarbala u najsvetlije plavo. I ispeglana kosa, skroz ravna, kao duzi paz sa spicevima napred (ali ne sme da se uvija ni na jednu stranu nego da stoji onako ostro).
Mozda siske, dugacke i ravne ali kazes da ih neces. :D

: )))
To jeste ideja, samo čekam da mi se popune rupe na glavi (da izraste sve ono što je zapušilo vertikalu) ne skroz, al da postoje tu negde i te dlačice...... omg ta crvena ubija kosu, pojma ne znam šta je s tom farbom i jel se ona hemijski razlikuje od ostalih... blanš mi nije tolko ubio kao crvena farba... Al šiške neeee, vidiš ti te istaknute jabučice i obraščiće :lol:
Ko debilče bi izgledala.

Nego beso, bih ti na profilu, nemaš fotku?

2qla5n9.jpg
aaaa7k.jpg
xgktj4.jpg
2rcy1yt.jpg

eto manje vise imam stalno pustenu kosu,duzina varira izmedju dugacke i jos duze,ponekad vezem pletenicu ili dve,al vecinu vremena mi je kosa postpuno neupotrebljiva jer radi sta joj se oce :) i nemam slike gde je kosa u prvom planu :neutral:

I ja i jaz:p
farbala sam se u crveno, sa nekim kraćim izletima u crno, više od 10 godina i farba ko farba, niti više niti manje oštećuje kosu od ostalih

Ne znam... Mene je baš ubila crvena farba.... UŽAS : ((
Kupila sam posle sve što se dalo kupiti samo da prestane da opada - kopriva, pantenol, pakovanja s ricinusom, s maslinovim uljem, ampule................ pu, pu da kucnem u drvo ne opada više

A o crvenim peškirima i jastučnici... o crvenoj vodi u kadi da ne govorim : (((
A i što boja posle dve nedelje postane tako ofucana...

Nego sta nego znam, kad su Vucica optuzili da duguje 100 000 za infostan, on je vikao da su to notorne lazi =P

I kako to mislis koja sam ti ja, imas 100 mojih slika na prethodnim stranama.

Hm ovo je ozbiljna optuzba.... :manikir: , ali ne spamujem samo ja .......

Dobro, kad sam već počela na ovoj temi, da završim. Ne spamuješ samo ti, nisam to ni rekla, ali si jedan od najvećih oftopičara i čatera. Pogledaj sama svojih poslednjih 100 poruka i reci da li je bar trećina smisleni odgovor na temu? Trenutno postoje 2 chat teme, što je više nego dovoljno. Neću dozvoliti da se ostale (posebno ovako lepe teme) upropaste!

Dobro, kad sam već počela na ovoj temi, da završim. Ne spamuješ samo ti, nisam to ni rekla, ali si jedan od najvećih oftopičara i čatera. Pogledaj sama svojih poslednjih 100 poruka i reci da li je bar trećina smisleni odgovor na temu? Trenutno postoje 2 chat teme, što je više nego dovoljno. Neću dozvoliti da se ostale (posebno ovako lepe teme) upropaste!

okej :manikir:

i da dodam , mislim da smishljam odgovor za ispovedaonicu?, za zurku?, za emancipaciju ( bolje reci prepucavanje s lexom) , nemam vremena ...........

Poslednja izmena:
okej :manikir:

i da dodam , mislim da smishljam odgovor za ispovedaonicu?, za zurku?, za emancipaciju ( bolje reci prepucavanje s lexom) , nemam vremena ...........

verujem da ne smišljaš odgovore na chat temama, inače bih se zabrinulaz:mrgreen:
ja sam pričala o drugim temama koje konstantno spamuješ, kao recimo tema o raskidima koju sam očistila i obrisala skoro pola postova, od kojih su pola bili tvoji. To je samo jedan primer. Ako nećeš da odgovaraš na temu, ili "nemaš vremena za prepucavanje", onda nemoj ni da podstičeš chat.
Kao što sam rekla, nisi jedina, i zato sam nastavila ovu prepisku javno, da bi se i drugi našli prozvanim i shvatili šta im je činitiz:poz:z:girl:

Poslednja izmena:
a da si joj napisala pp...?

Ovaaajjj...meni je krivo jer sve moje varijacije na temu u NS u albumima i morala bih skenirati ( sto nije problem )...Eto, obecavam, kad budem isla za NS donecu sve sto imam...a ima svega...Na nekim frizurama i bojama suze se moje vide koliko sam ih mrzela...ali, proslo je...:)

Back