marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
OkeT, žene, nećem više da se kačim.. Dosta je bilo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najbolja ti je svetlo-plava a ne valja ti crvena.
Ja nemam sta da kacim a vi zamislite crnu, dugu, ravnu kosu.![]()

: )))
omg ta crvena ubija kosu, pojma ne znam šta je s tom farbom i jel se ona hemijski razlikuje od ostalih... blanš mi nije tolko ubio kao crvena farba...
i nemam slike gde je kosa u prvom planu 
Ovo su notorne lazi, ja sam ziv dokaz =D

Ovo su notorne lazi, ja sam ziv dokaz =D

I ja i ja
farbala sam se u crveno, sa nekim kraćim izletima u crno, više od 10 godina i farba ko farba, niti više niti manje oštećuje kosu od ostalih
Hm ovo je ozbiljna optuzba...., ali ne spamujem samo ja .......
Dobro, kad sam već počela na ovoj temi, da završim. Ne spamuješ samo ti, nisam to ni rekla, ali si jedan od najvećih oftopičara i čatera. Pogledaj sama svojih poslednjih 100 poruka i reci da li je bar trećina smisleni odgovor na temu? Trenutno postoje 2 chat teme, što je više nego dovoljno. Neću dozvoliti da se ostale (posebno ovako lepe teme) upropaste!
okej![]()
i da dodam , mislim da smishljam odgovor za ispovedaonicu?, za zurku?, za emancipaciju ( bolje reci prepucavanje s lexom) , nemam vremena ...........

![]()
![]()
![]()
![]()
eto manje vise imam stalno pustenu kosu,duzina varira izmedju dugacke i jos duze,ponekad vezem pletenicu ili dve,al vecinu vremena mi je kosa postpuno neupotrebljiva jer radi sta joj se ocei nemam slike gde je kosa u prvom planu
![]()