gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
layers, layers
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nedavno ošišana na duži paž...Kad sam prelomila, onda me uhvatila manija, jos kraće...a sad mi fali...zensko...
Pogledajte prilog 312440
. Ja se ne bih usudila. Vec 3-4 god se sisam isto, u spic.
Kad je kosa ravna i tesko prihvata viklere, ovo je najbolje sto sam mogla izvuci juce, nesto sto je trebalo da bude loknasto, bilo je 10 minuta i onda je krenulo da se opusta
Pogledajte prilog 318797
Meni je tako talasasta prirodno, samo sto je ovde mokra, a nemam normalne, s ledja Pogledajte prilog 318798 Pogledajte prilog 318799 i duuugo sam zelela ravnu, ali vremenom prihvatis ono sto imas.
. Kad idem kod moje frizerke,ona vec zna tu nemogucu misiju koja nam predstoji svaki put kada japozelim lokne, pa se opremi penom, lakom, gomilom viklera, i onda pod haubu pa pipkaj je l' suvo, odrapim kod nje poprilicno, zalije me lakom za kosu
al' onda bar drze. Taj dan je l'. 
Moja je raaaaaaaaavna i tacka. Kad idem kod moje frizerke,ona vec zna tu nemogucu misiju koja nam predstoji svaki put kada japozelim lokne, pa se opremi penom, lakom, gomilom viklera, i onda pod haubu pa pipkaj je l' suvo, odrapim kod nje poprilicno, zalije me lakom za kosu
al' onda bar drze. Taj dan je l'.
![]()

Meni je tako talasasta prirodno, samo sto je ovde mokra, a nemam normalne, s ledja Pogledajte prilog 318798 Pogledajte prilog 318799 i duuugo sam zelela ravnu, ali vremenom prihvatis ono sto imas.

Nemoj je onda ni muciti. Lepa je boja, ima sjaj, vidi se da je zdrava.![]()

visesatni posao

nije što ti je ovo prababa, al uvek kad vim žensku s takvom kosom ja zinem ko telac i cure mi bale sa strane...nebitno dal je debela, mala, velika, nezgodna, zgodna...