sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam obicnu tamnosmedju kosu. Moram da stavim 50 snalica kada je ovako vlazno napolju...

Cesto pozelim tudju kosu(koliko sam gresna :pop: ).

Kupila sam skoro syoss smooth relax, nije nista posebno.
Mama koristi garnier farbu, dobra joj je, ne zali se...:)

Prilozi

• 957044.jpg
    957044.jpg
    14,6 KB · Pregleda: 20
  • 938034.jpg
    938034.jpg
    19,9 KB · Pregleda: 21
Huh, ok, hvala vam žene.
Probaću sa pallete kako će se ponašati, dobro je uhvatila juče, a videću kako će se ispirati, pa ću onda znati šta mi je dalje činiti :)

Sestra ima mnogo sijedih, i to baš na tjemenu, pa su izražene... koristi pallete i to je jedina farba koja joj apsolutno prekrije sijede, i koja se ne ispere prebrzo, ali i jedina boja koja ič veze nema sa onim šta je na kutiji.

Koristim Garnier regenerator i onu masku u tubi smooth and shine, do skoro i farbu Garnier... nema sanse da ih menjam dok god ih budu proizvodili, prezadovoljna sam. Mnogo lakse se feniram od kad koristim ovu masku( pakovanje) i kosa mi je mnogo meksa i svilenkastija. Inace je vunasta i talasasta. Trenutno sam satirana, frizerka mi je radila sa farbom Keune.
Pogledajte prilog 188482 Pogledajte prilog 188483

jao rado sto je lepa,sad cu i ja ko svi..zar ti nisi crna i kovrdzava:mrgreen:

Ma ne, takav je Bob Dilan! :D

Rado, lak za kosu bi trebalo da zavrsi posao, ko sto rece Cecilija. I lepo se provedi!!!

cyanide.sun, imas vrlo lepu boju kose. :)
I ja koristim Garnier, vec deceniju ne menjam, samo tamno smedju. Ona je meni najmanje agresivna farba, od svih koje sam probala.

Koristim Garnier regenerator i onu masku u tubi smooth and shine, do skoro i farbu Garnier... nema sanse da ih menjam dok god ih budu proizvodili, prezadovoljna sam. Mnogo lakse se feniram od kad koristim ovu masku( pakovanje) i kosa mi je mnogo meksa i svilenkastija. Inace je vunasta i talasasta. Trenutno sam satirana, frizerka mi je radila sa farbom Keune.
Pogledajte prilog 188482 Pogledajte prilog 188483
jer to ona zelena?da li koristis onu obicnu ili za plavuse?
interesuje me i da li stavljas posle svakog pranja,ili kako?
i koliko ostavis da ti deluje?

Ja dobila perut od te diamond nivee :(
A inače balzam koji joristim već evo drugo pakovanje - Afroditin od meda, 500ml, extra mi je!

jeste odličan, i ja koristim taj balzam
a posle isprobavanja svakakvih firmiranih, ovakvih i onakvih extra spešl šampona ne bih li sprečila opadanje kose uzela sam najobičniju afroditinu koprivu od litre i kosa mi se preporodila
probala i neki od pomorandže-isto je dobar

jeste odličan, i ja koristim taj balzam
a posle isprobavanja svakakvih firmiranih, ovakvih i onakvih extra spešl šampona ne bih li sprečila opadanje kose uzela sam najobičniju afroditinu koprivu od litre i kosa mi se preporodila
probala i neki od pomorandže-isto je dobar

Neverovatno! :eek:
I ja koristim Afroditin od koprive :lol:
tj. imam još malo i moram da ga promenim jer mi je mnogo dosadio, preveliko pakovanje a sama ga koristim i onda nikad da se potroši!

Menjala sam frizure stalno...boju ne, iako na fotkama izgleda tako (zbog svetlosti)...od kracih do duzine ledja (vise od toga deluje mi predugo)....
Iskopah par pra starih slicica, predzadnja je od prosle godine, zadnja novi izrastajuci žbunj....:worth: ..jos malo pa bujna kao pre god. dana....
smilie_girl_014.gif
:klap:
Zao mi sto je tada nisam fotkala, posto je bila :super:...

Poslednja izmena:

Back