sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e nemam tara, imam podlogu koja je bila farbana na razne čudne načine, a ovo ostalo je samo posvetljeno, čini mi se
danas ti kosa izgleda dosta bolje, tj baš super. ja lepo kažem da je do ugađanja =P
i ne izgleda ko grubi šareniš joj bre

pussy, izgleda da samo ti i ja imamo frizere koji znaju sta rade:p

A ja ne idem više kod tog frizera.... aj što je on isfeminiziran, nego što ima i šegrtića koji je još više isfeminiziran... i onda se ja u tom društvu osećam kao da pucam od testosterona :lol:
Mada meni negde u podsvesti da preliv treba da izvuče žutilo iz blanša.... a ako tari nije radio sa blanšom onda ne znam :(

e pa ne, nije mi stavio, možda baš on fali, jer ima neublaženih razlika u boji koje ne mogu da vam pokažem nikako i ispada da kukam bezveze : )

meni super izgleda, kul je što nema još svetlijih pramičkova, rekoh-cenim da bi ti čučali malo ciganjski:lol:
a što se tiče neublaženih razlika najbolje ćeš skontati posle prvog (il par) pranja kako u stvari izgledaju ti prelazi
ako ti i dalje budu izgledali 'oštro' otidji ovde kod nekog ko će ti staviti samo preliv i čiča-miča:)

Pramenovi bez preliva su ti kao torta bez slaga .
Ajd ne ocajavaj nije lose naprotiv.
Samo nije ono sto si htela.

Evo ja cekam moju frizerku kao ozeblo sunce da me zove a nje nema .
Vracam se u plavojke ako dozvoli, ne mogu vise da budem pametna.

meni UVEK stavlja preliv posle pramenova, ja sam mislila da to ide u paketu:confused:

Pa u sustini su kao neka zavrsna obrada , finalna stvar za boju.
Jednom sam radila prameneove bez preliva i to je bilo :confused:

A ja ne idem više kod tog frizera.... aj što je on isfeminiziran, nego što ima i šegrtića koji je još više isfeminiziran... i onda se ja u tom društvu osećam kao da pucam od testosterona :lol:
Mada meni negde u podsvesti da preliv treba da izvuče žutilo iz blanša.... a ako tari nije radio sa blanšom onda ne znam :(

Stavlja se i tamo gde blansa nema.

reko mi njegov asistent da ima i blanša kod mene

Moguce ali sa malim procentom hidrogena , steta sto ti je przio kosu mogao je da postigne to i bez blansa.

pa eto, to je ono što mi smeta, pramenovi bez preliva, i onda je velika razlika, to je upravo ono što pričam i što ne mogu slikom da vam dočaram
i zato izgleda nekao ciagnjski, što reče poverljiva

definitivno sam zaključila da frizer moj ne zna da farba,ćaskala sa još par ljdi koji isto idu kod njegu, svi zadovljni šišanjem al farbanjem jok
sada treba da nadjem nekog drugog za farbanje (pošto sam se primila), ali pojma nemam kako će reagovati moj sadašnji frizer na to

evo još par sličica, ono što sam ja zaključila je da je moja boja pretamna za neke prmaneve koje je izvlačio i da tu nema nekog lepog prlivanja nego grubi šareniš
fali mi čokolada, što reče mirka, i fali mi malko crvenskate i plavičaste koju ja nemam uopšte u tom obliku

ova p
img2590uj.jpg

img2589h.jpg

arkina sa slike je baš kul, ima i crvenskate i čokoladne...

odlično je sve
po meni pun pogodak

joj ne znam, nisam pametna al da mi treba popravka boje - treba mi, nikako ne mogu da vam dočaram kako je uživo, na slici to izgleda drugačije

Dopada mi se frizura i boja, pogotovo, ne znam uzivo, na slici djeluje bas raskosno, toplo, i fino nijansirano, bez grubih prelaza...:ok:
Nosila sam slicnu frizuru, ali kako sam lijena za odrazavanje, a i jedna strana mi prirodno ide unutra, jedna van, odustadoh... :(

Ovo mi je savrsena frizura, ali nakon 3 neuspjela pokusaja, odustala sam...:sad2:
Moja kosa jednostavno odbija "saradnju"-nece "guzvanje", pjenu, lak, blans, oblik, svaka dlaka svoje kolo vodi... ma...:dash:

charlize_theron_hair_styles_bangs.jpg

Tara, mislim da bi trebalo da dodjes kod mene da ti izvucem pramenove:zper:
Za dz...
Salim se ja malo, ali volela bih da ovde ima neki frizer pa strucno da nam objasni.
Jer ona devojka sa slike ima svetlu osnovu,a ne boju cokolade. Nije se bas snasao frizer.
Ako hoces, mogu ja da ti preporucim 2 frizera u Bg.
Jedan je u Strahinjica Bana, ja njega znam ceo zivot i sisao me jos kad se ucio. On radi inace i za revije domacih kreatora i tako to.
A druga je ova frizerka za pramenove, e ona je bas za pramenove.

Ne znam da li vas nervira to kad pocnu sa pa ne moze to, pa ovo, pa ono.
Tako ja resila u Londonu da se izvlacim pramenove a bila ofarbana u braon. I sad se ja pripemila za ono cuveno pa ne moze, pa farbana osnova, pa ovo, pa dodji za 3 meseca... Kad Iracanaka kaze- ma moze bre sve. Ja u cudu:lol: Izvukla mi zena svettlo plave pramenove, i to samo sa blansem. Nit mi je unistila kosu, nit sam bila zutia, nit mi je stavljala preliv.
Ja mislim da to ne moze im je fora kad ne znaju sta da rade.

Dopada mi se frizura i boja, pogotovo, ne znam uzivo, na slici djeluje bas raskosno, toplo, i fino nijansirano, bez grubih prelaza...:ok:
Nosila sam slicnu frizuru, ali kako sam lijena za odrazavanje, a i jedna strana mi prirodno ide unutra, jedna van, odustadoh... :(

Ovo mi je savrsena frizura, ali nakon 3 neuspjela pokusaja, odustala sam...:sad2:
Moja kosa jednostavno odbija "saradnju"-nece "guzvanje", pjenu, lak, blans, oblik, svaka dlaka svoje kolo vodi... ma...:dash:

Pogledajte prilog 153033

...što mi se sviđaaaa...i čini mi se da je za moju divlju kosu...sad ne mogu zimi zbog treninga i to, ali čim grane april ovak'a sam...

Pogledajte prilog 153033

Kako bih volela ovakvu frizuru i boju. Plažim se da je za mene nedostižna.:(

PS Tarina frizura je takođe super, nemam primedbu.

Tara, mislim da bi trebalo da dodjes kod mene da ti izvucem pramenove:zper:
Za dz...
Salim se ja malo, ali volela bih da ovde ima neki frizer pa strucno da nam objasni.
Jer ona devojka sa slike ima svetlu osnovu,a ne boju cokolade. Nije se bas snasao frizer.
Ako hoces, mogu ja da ti preporucim 2 frizera u Bg.
Jedan je u Strahinjica Bana, ja njega znam ceo zivot i sisao me jos kad se ucio. On radi inace i za revije domacih kreatora i tako to.

A druga je ova frizerka za pramenove, e ona je bas za pramenove.

Ne znam da li vas nervira to kad pocnu sa pa ne moze to, pa ovo, pa ono.
Tako ja resila u Londonu da se izvlacim pramenove a bila ofarbana u braon. I sad se ja pripemila za ono cuveno pa ne moze, pa farbana osnova, pa ovo, pa dodji za 3 meseca... Kad Iracanaka kaze- ma moze bre sve. Ja u cudu:lol: Izvukla mi zena svettlo plave pramenove, i to samo sa blansem. Nit mi je unistila kosu, nit sam bila zutia, nit mi je stavljala preliv.
Ja mislim da to ne moze im je fora kad ne znaju sta da rade.
hvala trojanka : )
za sada ću sačekati par dana, da vidim šta će se desiti
mada ne vredi kad god se pogledam u ogledalo vidim da mi se ne svidja kako to izgleda uživo, na slici se i meni svidja, al ajd da dam šansu sebi : )

Back