sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dosla sam na sjajnu ideju...da osisam kosu na kratko...ali imam traume od frizera...

Ubedjena sma d amoram to da uradim..nego ne zna kako da se odlucim za frizera i za frizuru..koja su vas iskustva?

Za frizuru pazi samo da tvoja kosa može da izdrži to što si zamislila.

Ja sam dugo bila dugokosa, pa sam se olindrala na onu varijantu paža pozadi kraće, napred duže. Svidele su mi se mnoge još kraće varijante, ali nije to za moju kosu.

Za frizuru pazi samo da tvoja kosa može da izdrži to što si zamislila.

Ja sam dugo bila dugokosa, pa sam se olindrala na onu varijantu paža pozadi kraće, napred duže. Svidele su mi se mnoge još kraće varijante, ali nije to za moju kosu.

Pa nisu ni z amoju..Posto mi j ekosa...hm zadivljujuce bujna i jaka...:manikir:...a sto raste kao iz vode...

Tako da tesko podnosi bilo kakve fancy frizure...ali ja moram da se sisam kao i milijardu puta do sada....samo odem otfikarim..i za godinu dana je opet tu...:cool:

Samo ne znam koju frizuru za bujnu i divlju kosu...i kog frizera da najmim za tu delikatnu aktivnost?

...i tako ona mene danas ofarba novom L'OREAL farbom..INOA...poslednja inovacija L'oreala- bez amonijaka...I natrabunja mi da će mi posle devet farbanja istom- kosa izgledati kao da mi je majka takvom rodila...I terala me da se pipkam po kosi i uvidim razliku(koja se istina pod prstima oseća-kosa baš mekana i "zdravo" deluje)...
A cena - prava sitnica...:confused:

Pa nisu ni z amoju..Posto mi j ekosa...hm zadivljujuce bujna i jaka...:manikir:...a sto raste kao iz vode...

Tako da tesko podnosi bilo kakve fancy frizure...ali ja moram da se sisam kao i milijardu puta do sada....samo odem otfikarim..i za godinu dana je opet tu...:cool:

Samo ne znam koju frizuru za bujnu i divlju kosu...i kog frizera da najmim za tu delikatnu aktivnost?

I ja imam puno kose, pritom je dlaka debela i prava k'o strela, a meni se baš sviđale te neke tršave kratke frizure...nema šanse.
A to što ti brzo raste može baš da te namuči, da moraš na šišanje na svake 3 nedelje.

...i tako ona mene danas ofarba novom L'OREAL farbom..INOA...poslednja inovacija L'oreala- bez amonijaka...I natrabunja mi da će mi posle devet farbanja istom- kosa izgledati kao da mi je majka takvom rodila...I terala me da se pipkam po kosi i uvidim razliku(koja se istina pod prstima oseća-kosa baš mekana i "zdravo" deluje)...
A cena - prava sitnica...:confused:
Deluje fino,pogledala sam sajt. Favorit mi je kad budem resila da se farbam na redovnoj bazi.Za sada koristim L'oreal Casting i jako sam zadovoljna:)

Dok vi postajete plavuse je se "opamecujem" :cool:

Zaboravila sam da prijavim do juce .
Ne bi se ni juce setila da parka nije nesto napisala.
ZAto prijavljujem sad ....

Uz dodatak onog sto je bilo pre ovoga. Period februar- maj 2010.

Poslednja izmena:

Back