intellectually challenged
Početnik
- Poruka
- 12
Одлично, Квинси!
А мобилни је...![]()
a mobilni je kitcherica delux
Slaba kosa, tj. kosica. Bolje nemoj mnogo da je diras, nego cuvaj dok jos imas kosu. Matori se...
ovo je bilo za Kvinsi, ne za Vandu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одлично, Квинси!
А мобилни је...![]()

moji novi pramenovi koji se bas ne slikaju dobro
plavlje izgleda uzivo

E, je bes feniranje, peglanje, guranje glave pod haubu, slaba vajda od toga, dzaba kad prosto lepo cujem kosu kako pucketa dok gori i dimi se.I ne mucim se oko feniranja.
I meni je isti izrastak, ali farbam na 4 nedelje.
)! Hahaha, ni ja.. a pre nego sto sam se odrekla kucne radinosti, zeznula sam se 83 putafrizerka mi sredi
ne petljam se ja više u svoju kosu

A ovo je mlađa ćera sa sve plavim pramenom što sam joj juce izvlačila:
Da li mi mozes reci koja je to farba (plava) i kako se pokazala?
hvala![]()

Slucajno sam listala ovu temu,i naletela na tvoju sliku..Mnogo mnogo mi se svidja boja kose...Hm,tako bi se ofarbala....Kada bi mi rakla koja ti je to farba?
![]()
....i ti si na forumu od januara i jos ne znas da se Dona ne farba???

A jel to moram da znam? Da se Dona ne farba?
![]()

hah, cak je i svojevremeno izbila svadja na temu laze li da se ne farba ili govori istinu
niko kao forumasi![]()
Zene su zene....Ocigledno da se farba..Ali svejedno...Jako mi se dopada boja..Inace sad sam u potazi za lepom cokoladno braon bojom,ali neuspesnohah, cak je i svojevremeno izbila svadja na temu laze li da se ne farba ili govori istinu
niko kao forumasi![]()

Stvarno?Zene su zene....Ocigledno da se farba..Ali svejedno...Jako mi se dopada boja..Inace sad sam u potazi za lepom cokoladno braon bojom,ali neuspesno
![]()
Ne mora da znaci da se farba...moja boja je slicna, cak za nijansu svetlije crvenkasto izbija iz smedje a ne farbam se...

moja prirodno ravna
ovo su neki vikleri, pa na krupno uvijeno![]()