sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada se odlucim na neku drasticnu promenu u zivotu, ja onda promenim frizuru. Tako sam sada promenila friz i bas sam zadovoljna.

Vazno je da me uvek podseti kako sam ispala naivna i lakoverna,kako sam povredjena na najgrublji nacin i da sebi nikada vise ne dozvolim nesto slicno.:)

Inace, kosa mi je poluduga plava sa tamnom podlgom na krajevima i stepenasto sisana , a sad sam je bas posvetlela ( pramenovima - jos pojacala),malo je skratila i ne feniram je vise vazdusato nego je onako "peglam" pa deluje skroz moderno i mladalacki.

Vidim..svidja se i kome treba, a i ostalima...:)

Poslednja izmena:
Ја увек тамно смеђа, дуга, исфенирана равно.
Најкраћа коса ми је била паж до пола врата.
Немам храбрости за драстичније.
А боје сам мењала- била сам буквално свакако обојена.

Meni je kosa već godinama srednje dužine, ravna, svetlo smeđa sa plavim pramenovima - sve to lepo izgleda, ali mi je već pomalo dosadilo. Sad samo razmišljam da li da samo isečem šiške ili da se ošišam do brade sa onim špicevima ili da ostavim istu frizuru, a ofarbam se u neku čokoladnu ili bakarnu boju :aha: A kad dođe vreme za to, garant ću ostaviti istu frizuru...:neutral:

b6cw8n.jpg

ovo je moja kosa kad je ispeglana :zurka:

Raisa, ovo si stvarno ti:mrgreen:?

p.s. svaka čast kako uspevaš da održavaš ovoliko dugu kosu...ja ne bih mogla čini mi se...:D

rekoh, imas kosu kao Sadako
a ko te to vukao za rep po forumu? :D

aa...a ne znam ko je to,ja se izvinjavam na mojoj neinformisanosti :zstidljivko:

a to...best not know :lol: diraju me z:cry:

@ baby

nemoj da ti dodjemz:mrgreen:

z:kiss:

a nije,ne odrzavam je ja..ja sama ne mogu ovako da je ispeglam z:cry: jer je gusta,i tako,izgledam kao da me udarila struja,mislim,moja prava kosa,i previshe je velika za moju malu glavu,kao Shakira iz osamdesetih,a kad je ja ispeglam i onda je donekle gusta,ali je tako duga,bar duzinu ubodem

ovo je kad frizer uradi :flert:

...stavila sam kanu na kosu, nisam je dugo drzala ...sad sam sva sarena, nanosila sam je cesljem...svi koji su me videli prevrcu ocima, kazu isprace se...sta da radim osim da perem kosu5Xna dan

Неће се испрати комплетно....уствари, хоће, али процес је дуготрајан.:)

Прави се блесава, ја бих тако.z:p

Back