sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..ma jok, bash volim da me meshaju sa hodajucim svrachijim gnezdom.. :(

Никад нећу моћи да разумем зашто се жале жене са бујном таласастом косом? :roll:

Позајмила бих вам само на један дан танку, мекану и млитаву косу...па бисте схватиле колико сте срећне...:P

Kate.jpg

:roll: :roll: :neutral:

the story of my life...
:hahaha::hahaha::hahaha:

mojoj drugarici koja ima slicnu muku, prijatelj je rekao da joj je kosa wild beauty, vise wild nego beauty!
:P

najvise mi se svidjaju ovi cuperci na vr' glave...
to mi je omiljeni frizerski detalj.

Poslednja izmena:
the story of my life...
:hahaha::hahaha::hahaha:

mojoj drugarici koja ima slicnu muku, prijatelj je rekao da joj je kosa wild beauty, vise wild nego beauty!

najvise mi se svidjaju ovi cuperci na vr' glave...
to mi je omiljeni frizerski detalj.

Увек сам сањала о оваквој коси! :heart::(

...Чак сам једном давно, у том циљу, покушала да ставим и мини-вал...:roll: Зашто кажем ''покушала''? Зашто што ми је фризерка држала киселину на глави пуних 6 сатииии?!!! :eek: И сваки пут кад би одвила да види како напредује - није могла да се начуди што се ништа не дешава...:roll:
На крају сам имала, као, неке локне.... :confused:....Трајале су можда целе три недеље (место 6 месеци колико трају другим женама)....:dash:

А једном сам тражила да ме фризерка исфенира...са овом обичном, степенастом фризуром...фенирање је трајало једно 2 сата - и ништа се није видело, а фризерка је попиздела због џабе утрошеног времена и труда и наплатила ми жестоко! :confused:

Зато ја на мокру косу ставим крупне виклере, па тако сушим, сушим, сушим.....Па онда спавам са виклерима (не питајте ме како :confused:), па онда, уколико је лепо време, неки благи облик ће се задржати до поподне, али уколико је напољу влажно - док стигнем до посла - моја коса је опет само нешто што безоблично виси...:(:besna:

И зато - немојте да се ту кобајаги вајкате својим коврџама и правите нам зазубице! :P

Poslednja izmena:
А ниси признала да те људи запањено гледају у продавници кад ти примете љубичасти или зелени виклер у коси! :hahaha:

Добро је док је на коси... Запањеније гледају кад ми се самолепљиви виклер закачи за ногавицу, рукав, ревер....или тако негде...:confused:

И зато - немојте да се ту кобајаги вајкате својим коврџама и правите нам зазубице! :P

..ne spominji mi vlagu.. :(
..sa % vlage u vazduhu broj i naelektrisanje onih "antena"
na vrh glave i po povrshini cele kose raste eksponencijalno.. :evil:
..i uz to se kosa skrati na polovinu i poveca zapreminu (moje glave :roll: ) dvostruko..

najradije bih permala kosu ali onda uz to i farbu, vjerovatno bi opala... i ne bi izgledalo prirodno,
...ni prije ni poslije opadanja

imala sam lokne kao mala.... ali su sa prvim šišanjem otisle far far away, never to come back again.... :neutral:

..i uz to se kosa skrati na polovinu i poveca zapreminu (moje glave :roll: ) dvostruko..
ajoj da,kad je suvo vreme jos tako tako moze da se obuzda,al kad krene kisa,vlaga neka :eek: meni se tad naprave bas prave lokne i to sto kazes,jako mi se skrati i rasiri,ko zbun...zato samo duga kosta,posto jedino tako moze kolko tolko pristojno da se nosi :neutral:

Увек сам сањала о оваквој коси! :heart::(

...Чак сам једном давно, у том циљу, покушала да ставим и мини-вал...:roll: Зашто кажем ''покушала''? Зашто што ми је фризерка држала киселину на глави пуних 6 сатииии?!!! :eek: И сваки пут кад би одвила да види како напредује - није могла да се начуди што се ништа не дешава...:roll:
На крају сам имала, као, неке локне.... :confused:....Трајале су можда целе три недеље (место 6 месеци колико трају другим женама)....:dash:

А једном сам тражила да ме фризерка исфенира...са овом обичном, степенастом фризуром...фенирање је трајало једно 2 сата - и ништа се није видело, а фризерка је попиздела због џабе утрошеног времена и труда и наплатила ми жестоко! :confused:

Зато ја на мокру косу ставим крупне виклере, па тако сушим, сушим, сушим.....Па онда спавам са виклерима (не питајте ме како :confused:), па онда, уколико је лепо време, неки благи облик ће се задржати до поподне, али уколико је напољу влажно - док стигнем до посла - моја коса је опет само нешто што безоблично виси...:(:besna:

hehehehehehe :manikir: :evil:

ja kad feniram kosu..to traje nedelju dana...ali meni se to ne svidja! :besna:

kao da sam izasla iz pinka!
ono, duga kosa, sija, crna...sve lepo...i utegnuto...

:hahaha:Имам идентичан проблем, само што си ти то супер описала...моја коса је оштра, а коврџава...и онда ја то лако могу да исфенирам...не жалим се на моју косу...али влагаааа...е, она је у стању да ми упропасти и фризуру са шест тона лака на коси.:p

kao mala ja sam imala likne a la Širli Templ.
e onda sam šišan na o u cilju jačanj aiste tj kose.
mora da sam bila kao monstrum, ali hvala im
kosa mi je gusta ali više nije kovržava, međutim blago je talasasta. To znači da ne mogu da nosim one divne ravne frizure pošto na najmanju vlegu u vazduhu kosa više nije inako prava. Zato je sztepenasto šišanje jako zahvalno, što bi se reklo uvek imam frizuru bez frizera

Back